Eylülde Gel

Artık o tek çizgiyi gördüm ya ümidim falan kalmadı eger olsaydı cok silik te olsa ikinci cizgi olurdu bu belirtiler psikolojik olarak belirdi demekki dördüncü ay oldu benim ama yine yok yine yok bıktım artık ya böyle belirti olup umutlanip adet olmak sağa kötü bence

Umitsizlige kapilma arkadasim, Rabbim en hayirli zamanda sagliklisini versin. Allah muhafaza, gebe kalip da saglikli ilerlemezse o daha cok uzer bizi. Oyle seylerle sinanmayiz insallah.

Bu ay umutsuzluk icin daha erken. Ama dedigim gibi, eylul olmazsa ekim var önümüzde. Ekim olmazsa kasimda ask baska

Oda oldu zaten bir düşük iki erken doğum yaşadım ve hala bebeğim yok bir buçuk yıldır bi hamileyim bi kaybetmişim. Çok yoruldum ben ya.

esimin tahlilleri cikti onda bi sorun yok doktora gidecem ama ne zaman bilmiyorum...hamile kalip dogum zamani isten ayrilmak istiyorum. ..biraz kendime zaman ayirmak istiyorum yoruldum iyice....
bende öyle ben hamileliğimi raporla geçirmek istiyorum

neslihanssss cnm tebrikn ederim hayırlı olsun cok kıskandım seni :) bazen umudumu bi kaybediyirum senden bise olmaz kendi kendini kandiriyosun ortalıkta belki hamileyim diye geziyorsun bazen de boyle guzel haberler alinca senin de siran gelecek diyorum kafam karisik psikoloji yerlerde

Canm benimde senin gibi oldu cok yogun geldi ilk adetimde agrim cok oldu korktum sonraki adetimde hamile kaldim ınş seninde son adetindir rahim kendini hazirliyordur

merhaba kızlar bugün geç katıldım aranıza

azrass canım üzülme artık ekim listesinde buluşcaz, dua edeim bol bol herşeyin hayırlısı :* :*

maya-2016 kuzummm sende de bişeyler hissediyorum sanki bu ay olacakmış gibi :)

neslihanssss canım seni de tebrik ederim bir an önce test yaptır bence, kuzucuk ne kadarmış öğrenelim

Masumiyet çoooooookkkk sevindim 2 katı beklerken kaç katı büyümüş maşallaahhhh

neslihanssss canm tebrikler Rabbim saglikla sonuna kadar daim etsin insallh ve listedeki herkeze bu duyguyu tatmayi nasip etsin bazı arkadaslar sayfadaki hamislerin
belirtilerini sormus ben daha oncede yazmstim benim belirtilerim adet belirtisi gibiydi bel agrisiydi sag gogusumde hafif dokununca hassasiyet olmustu normalde lekeyi gordukten sonra baslayan bel agrim adetime tam 7 gun kala basladi kasiklarimda ani siddetli batmalar oldu idral testimde 6gun kala pozitif cikti sonuc ayni sekilde kandada degerim hemen çıktı. Herkezin belirtisi vucut yapisina göre degisiyr bazen gec dollenme oluyr o yuzden en kucuk belirtide umitlenmek dogru olmaz psikolojik olma ihtimali var kendimizi yipratmis oluyruz belirtileri tabiki takip edelim ama umidimizi belirtilere baglamayalim sonu cok üzücü oluyr sonu.Herseyin hayirlisini isteyin arkadaslar dun fromlari gezerken bi topik dikkatimi cekti okudum daha once bizim gibi topiklerde hamile kalmaya calismis ve hamile oldugunu arkadaslariyla ayni topikte ogrenmis birinin paylasimiydi tam yediyil sonra bir kizi olmus ve birbucuk yasindayken camdan dusmus annesi ona sut isitmaya mutfaga gitmis o arada dusmus ve o küçük melek hayata gozlerini yummus annesini buyuk aciyla gozyasiyla birakip uçmuş ama paylasimi okumaniz gerekiyr ben o aciyi okurken yasadigi aciyi azda olsa hissettim gozyaslarima hakim olamadm o kadar icten derinden yazmis ki kizina olan ozlemini soyle bir dusundum yedi yil bekle ozlem cek ve sonra birbucuk yil sonra gitsin hemde daha doyamadan cok agir bir aci bu yasadigi. Rabbim kimseye Yasatmasin bu duyguyu insallh ..velhasıl cocuk istiyruz ama nasil istiyruz diye kendimi yokladm Rabbim uzun ömürlü sağlıklı hayırlı evlatlar versin bizlere herseyin hayırlısini isteyelim bunu ogrendim laf olsun diye degil icten soylemek gerekiyrmus onu anladm

randvun mu vardı bugn canm ..
ahh ahh inşallah ama hiç bi belirti yok heyecan dorukta bu ayda olmucak sanki

Ay inşallah canım benim inşallahhhhh
Canm bak ne dicem Cikolata kistin icinde hic kendini uzme baska bir fromda bi arkadasla karsilastim onunda cikolata kisti varmis ve hamile doktor olmaz demis olmus nasil oldu ozel birsey yaptinmi diye sordum bibucuk yil denedik olmadi dedi sonra sogan kürü denedim ama ondan mi oldu kendiliginden mi bilmiyrm dedi bu ikinci kisi karsilastigim benimde bi tanidigim var oda hamile kaldi amiliyat dediler ama o olmadi inatla ve sonunda hamile kaldi yeterki sen illede olucak ,olsun bu ay olsun diye takıntı haline getirme canm benim yoksa strestende olmaya bilir bazen stres yapmiyrm takmiyrm diyrz ama aslinda icten ice umitlenip stres oluyr

kesinlikle değişiyor bende kısa bi hamilelik dönemi geçirdim ve hiç bi belirti hatırlamıyorum adet günümün geçtiğini bile 1 hafta sonra farkedip kist falan var mı diye muayeneye gitmiştim bebek hiç aklıma bile gelmemişti ..
bende okudum o yazıyı daha dogrusu okumaya calıştım . yarım kaldı tamamlayamadım bile .. Allah hiç birimizin kucagını bos bırakmasın ve nazlı bebişlerimizin acısını göstermesin bizlere hayırlı sağlıklı olsunlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…