canım o zaman ekim listesnı açıcaz oraya yazalım senı.eylül bitsin.takipte kal
Artık o tek çizgiyi gördüm ya ümidim falan kalmadı eger olsaydı cok silik te olsa ikinci cizgi olurdu bu belirtiler psikolojik olarak belirdi demekki dördüncü ay oldu benim ama yine yok yine yok bıktım artık ya böyle belirti olup umutlanip adet olmak sağa kötü benceevet geç döllenme olabılır geç dollenme olmasa bıle çkmayabılıyomuş.benimde 19-20 eylül ama bende hiiiiiiç belirti yok açıkçası senın gıbi belırtı olsa ümitlenebilirdim şimdi umut yok bende zaten bu ay artık istemıyorum diş tedavısı için içmediğim hap kalmadı
Artık o tek çizgiyi gördüm ya ümidim falan kalmadı eger olsaydı cok silik te olsa ikinci cizgi olurdu bu belirtiler psikolojik olarak belirdi demekki dördüncü ay oldu benim ama yine yok yine yok bıktım artık ya böyle belirti olup umutlanip adet olmak sağa kötü bence
bende yarın sabah gebelik testi fotosu paylaşcamnegatifte olsa paylaşıcam yaa biraz ego tatmin edeyim
Oda oldu zaten bir düşük iki erken doğum yaşadım ve hala bebeğim yok bir buçuk yıldır bi hamileyim bi kaybetmişim. Çok yoruldum ben ya.Umitsizlige kapilma arkadasim, Rabbim en hayirli zamanda sagliklisini versin. Allah muhafaza, gebe kalip da saglikli ilerlemezse o daha cok uzer bizi. Oyle seylerle sinanmayiz insallah.
Bu ay umutsuzluk icin daha erken. Ama dedigim gibi, eylul olmazsa ekim var önümüzde. Ekim olmazsa kasimda ask baska
Oda oldu zaten bir düşük iki erken doğum yaşadım ve hala bebeğim yok bir buçuk yıldır bi hamileyim bi kaybetmişim. Çok yoruldum ben ya.
cnm üzüldüm. Allah hayirlisi ile versin bebisini kucağına olur sen dua et...Oda oldu zaten bir düşük iki erken doğum yaşadım ve hala bebeğim yok bir buçuk yıldır bi hamileyim bi kaybetmişim. Çok yoruldum ben ya.
bende öyle ben hamileliğimi raporla geçirmek istiyorumesimin tahlilleri cikti onda bi sorun yok doktora gidecem ama ne zaman bilmiyorum...hamile kalip dogum zamani isten ayrilmak istiyorum. ..biraz kendime zaman ayirmak istiyorum yoruldum iyice....
hayırlı olsun Allah sağlıkla almayı nasip etsin analı babalı büyütsün inşallahKizlarrrrrr ben hamileyim
Canm benimde senin gibi oldu cok yogun geldi ilk adetimde agrim cok oldu korktum sonraki adetimde hamile kaldim ınş seninde son adetindir rahim kendini hazirliyordursağol canım benim. İçimi karartmıyorum olacak allahın izniyle zaman lazım. Ama ben bu ay kötü oldum acayip sancılı oluyo hiç bu kadar sancılı olmazdı. Korkuttu beni birde çok fazla geliyor inanılmaz. Normalde ilk lekelenir. ikinci gün artar 3 gün en yogun günüdür sonrada yavaş yavaş azalırdı. Bu ay bildigin oluk oluk geliyor hiç anlamadım. doktordan randevu aldım gidecegiz bakalım yarın. ( başka Doktordan bu arada) O ne diyecek...
Canm benimde senin gibi oldu cok yogun geldi ilk adetimde agrim cok oldu korktum sonraki adetimde hamile kaldim ınş seninde son adetindir rahim kendini hazirliyordur
Canm bak ne dicem Cikolata kistin icinde hic kendini uzme baska bir fromda bi arkadasla karsilastim onunda cikolata kisti varmis ve hamile doktor olmaz demis olmus nasil oldu ozel birsey yaptinmi diye sordum bibucuk yil denedik olmadi dedi sonra sogan kürü denedim ama ondan mi oldu kendiliginden mi bilmiyrm dedi bu ikinci kisi karsilastigim benimde bi tanidigim var oda hamile kaldi amiliyat dediler ama o olmadi inatla ve sonunda hamile kaldi yeterki sen illede olucak ,olsun bu ay olsun diye takıntı haline getirme canm benim yoksa strestende olmaya bilir bazen stres yapmiyrm takmiyrm diyrz ama aslinda icten ice umitlenip stres oluyrAy inşallah canım benim inşallahhhhh
neslihanssss canm tebrikler Rabbim saglikla sonuna kadar daim etsin insallh ve listedeki herkeze bu duyguyu tatmayi nasip etsin bazı arkadaslar sayfadaki hamislerin
belirtilerini sormus ben daha oncede yazmstim benim belirtilerim adet belirtisi gibiydi bel agrisiydi sag gogusumde hafif dokununca hassasiyet olmustu normalde lekeyi gordukten sonra baslayan bel agrim adetime tam 7 gun kala basladi kasiklarimda ani siddetli batmalar oldu idral testimde 6gun kala pozitif cikti sonuc ayni sekilde kandada degerim hemen çıktı. Herkezin belirtisi vucut yapisina göre degisiyr bazen gec dollenme oluyr o yuzden en kucuk belirtide umitlenmek dogru olmaz psikolojik olma ihtimali var kendimizi yipratmis oluyruz belirtileri tabiki takip edelim ama umidimizi belirtilere baglamayalim sonu cok üzücü oluyr sonu.Herseyin hayirlisini isteyin arkadaslar dun fromlari gezerken bi topik dikkatimi cekti okudum daha once bizim gibi topiklerde hamile kalmaya calismis ve hamile oldugunu arkadaslariyla ayni topikte ogrenmis birinin paylasimiydi tam yediyil sonra bir kizi olmus ve birbucuk yasindayken camdan dusmus annesi ona sut isitmaya mutfaga gitmis o arada dusmus ve o küçük melek hayata gozlerini yummus annesini buyuk aciyla gozyasiyla birakip uçmuşama paylasimi okumaniz gerekiyr ben o aciyi okurken yasadigi aciyi azda olsa hissettim gozyaslarima hakim olamadm o kadar icten derinden yazmis ki kizina olan ozlemini soyle bir dusundum yedi yil bekle ozlem cek ve sonra birbucuk yil sonra gitsin hemde daha doyamadan cok agir bir aci bu yasadigi. Rabbim kimseye Yasatmasin bu duyguyu insallh ..velhasıl cocuk istiyruz ama nasil istiyruz diye kendimi yokladm Rabbim uzun ömürlü sağlıklı hayırlı evlatlar versin bizlere herseyin hayırlısini isteyelim bunu ogrendim laf olsun diye degil icten soylemek gerekiyrmus onu anladm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?