Eylülde Gel

canım soğan kürünü bende yapayım dedim ama bende reflü var zaten normalde soğan sarımsak mideme dokunuyor ölüyorum 2 gün agrısından o yüzden yapamam sanırım onu.Ben artık bebek olayından çok kiste odaklandım bu sorun neyse önce onu çözeceğim. beklentimi artık erteledim. Bakalım doktor ne diyecek.

Hayirlisiyla olur inşallah canm

bende yarın sabah gebelik testi fotosu paylaşcam negatifte olsa paylaşıcam yaa biraz ego tatmin edeyim
Banucum inş. Güzel haberlerini aliriz 19 20 arasi bekliyorsun degilmi benimde 21 23 arasi oynayabilir bakalim nasil gecicek gunleeeer

Zeynep0234 canim nasilsin bebiş nasil nekadarlik oldu ay tatlışşş heycanlar bunlar hayrlisiyla Allah kucagina almayi saglikla hayrla ömurle almayi nasip etsin canimmmm

ya kızlar ben bugün hayıt suyu aldım
sabah akşam içicem tadı cok kötüymüş ama napıyım
bu ay onu deneyeyim diyorum

Camin Allah razi olsun okudum o yaziyi arkadasin cok zor agladim bende 7 gun once testte cikmis ben anlamamisim ben 4 gun once ogrenmis oldum Rabbim istoyen herkese hayirlisiyla nasip etsin

Olumsuz dusunme cnm ben kizimda yasadim aynisini 1,5 yil gelmedi cok stres yapmistim ama geliolar sonunda cnm rabbim tez zamanda hayirlisiyla nasip etsin

Canim bnm Allah razi olsun cok opuorum darisi olmayanlarn basina

Zeynep0234 canim nasilsin bebiş nasil nekadarlik oldu ay tatlışşş heycanlar bunlar hayrlisiyla Allah kucagina almayi saglikla hayrla ömurle almayi nasip etsin canimmmm
Sagol canm iyiyiz cok şükür 7+5 olduk cuma günü ne kadar sekiz haftalik olur cuma gününe doktor randevum var daha hic gitmedim doktora ilk hamile oldugumda keseyi gormek icin gittim ama gorememistim sonra acile gittik bi ara gida zehirlenmesi yasadim cok korktm bisey oldu diye ama doktor o zaman bakti bisey yok kese gorunuyr dedi ondn sonra daha gitmedim sekiz haftalik olmasni bekledim hem kalp atislarini duymak hemdr tek mi ciftmi sekiz haftalikkem ogreniliyrmus onun için bekledim heycanliyim o yuzden canm cok guzel bir hamilelik geciriyrm cok şükür bulanti agri yok darisi sizlerin başına insallh

bende yarın sabah gebelik testi fotosu paylaşcam negatifte olsa paylaşıcam yaa biraz ego tatmin edeyim

Pozitif gorcez elbet! Yarin olmazsa bi sonraki ay!

Hic uzuntu yapmayin arkadaslar, bebisler bedenlerimiz hazir oldugunda bizimle olacaklar! eylul listesinde olmazsa ekimde olur, kasimda olur. Hem baksaniza her hafta 1 arkadasin gebeligini ogreniyoruz, bize de sira gelecek!!!

tabi canım ya olsunda hangi ay olursa olsun artık o kafadayım ilk ay ki ısrarım yok.içimden gelmıyo.olur elbet diyorum

oooo zeynepcım senin bebiş kocaman olmuş bile maaşallah ikiz ihtimali mi var senn ailende var mı?

oooo zeynepcım senin bebiş kocaman olmuş bile maaşallah ikiz ihtimali mi var senn ailende var mı?
Evet canm büyüyor artik bende sasiriyrm hatta cogukez unutuyrm aniden aklima geliyr.Benim ikizim var canm kendim ikizim bide anneannem ikiz cok umidim yok ikiz olsun diye ama yinede merak iste icim rahat etsin diye baktircam

Bu arada ben dr.a ciktim muayeneye. Ultrasonda bakti, kistim olusmus 26 mm. Onemli degil dedi, adet söktürücü ilac verdi, adet olunca yine gidicem bakalim.

26 mm birşey değil be canım 5 cm le uğraşıyorum ya ben birde adet ile atamıyosun uyuzu

ya rahim filmi çektiren var mı...bende bi boşluktayım şimdi kızlar.....sat 28 agustos ve batta muhtemelen 26 eylül felan olur heralde ben ne zaman gitmem lazım doktora....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…