adet bıter bıtmez çağırmıştı beni doktorum.ya rahim filmi çektiren var mı...bende bi boşluktayım şimdi kızlar.....sat 28 agustos ve batta muhtemelen 26 eylül felan olur heralde ben ne zaman gitmem lazım doktora....
herkese selaammm
neslihanssss çoookkk tebrik ederim canım, darısı başımıza
Masumiyet senide katmerli tebrik ederim maşallah , 2 katından fazla yükselmiş, ikiz olabilir diye duymuştum
kırmızıları görenler önümüzdeki maçlara bakıyoruz..benimde içimde ekime kaldım gibi bi his var ama bakalım hayırlısı
eczaneye git sor canm erken gebelik testi al ama güvenılır olmuyo diyolar normal testte de çkmayabılır daha.en garantisi kan testi yaptırKizlar bata 8 gun var hangi testten alsam cikar sizce mide bulantm var acil ogrenmem lazim yaaa(((
Sagol canm iyiyiz cok şükür 7+5 olduk cuma günü ne kadar sekiz haftalik olur cuma gününe doktor randevum var daha hic gitmedim doktora ilk hamile oldugumda keseyi gormek icin gittim ama gorememistim sonra acile gittik bi ara gida zehirlenmesi yasadim cok korktm bisey oldu diye ama doktor o zaman bakti bisey yok kese gorunuyr dedi ondn sonra daha gitmedim sekiz haftalik olmasni bekledim hem kalp atislarini duymak hemdr tek mi ciftmi sekiz haftalikkem ogreniliyrmus onun için bekledim heycanliyim o yuzden canm cok guzel bir hamilelik geciriyrm cok şükür bulanti agri yok darisi sizlerin başına insallh
Geçmiş olsun canimcim ins. Cabucak atarsin kistini ve hemencik bebis haberleri gelir sendendeBu arada ben dr.a ciktim muayeneye. Ultrasonda bakti, kistim olusmus 26 mm. Onemli degil dedi, adet söktürücü ilac verdi, adet olunca yine gidicem bakalim.
Canim burda 4 ila 5 gün oncesinden yapilan testeler tutarli oluyooo bunyeden bunyeye degisiyooo fakat geneli böyleKizlar bata 8 gun var hangi testten alsam cikar sizce mide bulantm var acil ogrenmem lazim yaaa(((
ya rahim filmi çektiren var mı...bende bi boşluktayım şimdi kızlar.....sat 28 agustos ve batta muhtemelen 26 eylül felan olur heralde ben ne zaman gitmem lazım doktora....
canım benimde bata sekiz gün var.erken gebelik testleride yanıltıcı olabiliyormus forumda bununla alakalı cok yorum okumuştum.Kizlar bata 8 gun var hangi testten alsam cikar sizce mide bulantm var acil ogrenmem lazim yaaa(((
İnternetteki hesaplayıcı bugün adet olacağımı söylüyodu ama olmadım. Geçen ay 17sinde olmuştum. Belli olmauyo bnm adet günüm cnm o yüzden net birşey söyleyemiyorum..kaç kaldı canım benimde hiç umudum yok 11 gün var daha ama
silik bile çıksa pozitif kabul ediliyor canım hayırlı uğurlu olsun, darısı başımıza olsunİyi akşamlar kızlar. Adetimi bekliyorum malesef çünkü en ufak bir belirti falan yok. Bu hafta içinde adet olucam muhtemelen. Bgn ovulasyon testinin içinden çıkan gebelik testinden yaptım öylesine. İkinci çizgi silik çıktı bu ne demek. Ama dediğim ufacık belirti bile yok. Göğüslerimde büyümedi. Off kafayı yiyorum
Yok be cnm keşke ama nerdeeee. Hiçbir belirti yok ama en ufak bile. Umutlandırma beni kuzum yanlıştır bence testsilik bile çıksa pozitif kabul ediliyor canım hayırlı uğurlu olsun, darısı başımıza olsun
Hiç belirti varmıydı sende canım? Bende yaptım bgn bu testten bendede aynı çıktı. Ama belirti yok
umutlandırmamış tabiki hamilesin hiç duymadın mı silik çıksa bıle pozitif demektir ..proospektüsünde bıle yazar tebriklerYok be cnm keşke ama nerdeeee. Hiçbir belirti yok ama en ufak bile. Umutlandırma beni kuzum yanlıştır bence test
Ay inşallah inşallah ama belirti yok diye hiç umutlanmıyorum. Yarın falan bi test daha yapıcam. Perşembe günüde inşallah kan testinden öğrenirim. Güzel haberlerimi yazarım inşallah.umutlandırmamış tabiki hamilesin hiç duymadın mı silik çıksa bıle pozitif demektir ..proospektüsünde bıle yazar tebrikler
Kızlar 3 gün öncede yapmıştım tek çizgi çıkmıştı. Bgünde öylesine yaptım.belirti olmadığı için hiç konduramadım bile. Çöpe attım test bızuk diye testi çöpten çıkardım fotosunu yolluyorum şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?