Eylülde Gel

Kizlar bata 8 gun var hangi testten alsam cikar sizce mide bulantm var acil ogrenmem lazim yaaa (((

herkese selaammm
neslihanssss çoookkk tebrik ederim canım, darısı başımıza
Masumiyet senide katmerli tebrik ederim maşallah , 2 katından fazla yükselmiş, ikiz olabilir diye duymuştum
kırmızıları görenler önümüzdeki maçlara bakıyoruz..benimde içimde ekime kaldım gibi bi his var ama bakalım hayırlısı

Allah razi olsun cnm bnm darisi basiniza :)

Kizlar bata 8 gun var hangi testten alsam cikar sizce mide bulantm var acil ogrenmem lazim yaaa (((
eczaneye git sor canm erken gebelik testi al ama güvenılır olmuyo diyolar normal testte de çkmayabılır daha.en garantisi kan testi yaptır

ooooy maşallah sana ne güzel darisi bizim başımıza kızlarla burda herkes birbirine destek tam destek iyi gidiyor burdaki enerji şükürki senin adinada sevindim bak ne kadar telaş yapmıştık ilk zamanlar ama Allah büyütüyor can veriyor ömur veriyor O ol der ve olur gerisi hikaye özletme kendini ugra arada buralara

Benimde bata 7 yada 9 gun arasi ortalama bir tarih bekliyorum kirmizi karti yemem umarim burdaki kizlarin bebis haberleri beni coook mutlu ediyor gün gectikce guzel haber aliyoruz darisi basimizaaaa amin

ya rahim filmi çektiren var mı...bende bi boşluktayım şimdi kızlar.....sat 28 agustos ve batta muhtemelen 26 eylül felan olur heralde ben ne zaman gitmem lazım doktora....

bnde ağustosda çekildim canım..adet bitiminin hemen sonrasında gittim..anestezili tavsiye ederim..

canım benimde bata sekiz gün var.erken gebelik testleride yanıltıcı olabiliyormus forumda bununla alakalı cok yorum okumuştum.
erken yapılan testler ciddi anlamda psikoloji bozuyor o yuzden ben test yapmayı bırakalı aylar oldu.
eşim diyorki 10 gun gecmeden sakın test yapma :) tabi o kadar da degil ama beklemek en iyisi canım

kaç kaldı canım benimde hiç umudum yok 11 gün var daha ama
İnternetteki hesaplayıcı bugün adet olacağımı söylüyodu ama olmadım. Geçen ay 17sinde olmuştum. Belli olmauyo bnm adet günüm cnm o yüzden net birşey söyleyemiyorum..

İyi akşamlar kızlar. Adetimi bekliyorum malesef çünkü en ufak bir belirti falan yok. Bu hafta içinde adet olucam muhtemelen. Bgn ovulasyon testinin içinden çıkan gebelik testinden yaptım öylesine. İkinci çizgi silik çıktı bu ne demek. Ama dediğim ufacık belirti bile yok. Göğüslerimde büyümedi. Off kafayı yiyorum

silik bile çıksa pozitif kabul ediliyor canım hayırlı uğurlu olsun, darısı başımıza olsun

umutlandırmamış tabiki hamilesin hiç duymadın mı silik çıksa bıle pozitif demektir ..proospektüsünde bıle yazar tebrikler
Ay inşallah inşallah ama belirti yok diye hiç umutlanmıyorum. Yarın falan bi test daha yapıcam. Perşembe günüde inşallah kan testinden öğrenirim. Güzel haberlerimi yazarım inşallah.

Kızlar 3 gün öncede yapmıştım tek çizgi çıkmıştı. Bgünde öylesine yaptım.belirti olmadığı için hiç konduramadım bile. Çöpe attım test bızuk diye testi çöpten çıkardım fotosunu yolluyorum şimdi.

Eklentiler

• image.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 44

hayırlısı olsun canımm darısı bizim başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…