Buna bayildim banucum super baksana biz ovilasyon tarihi bilmem ne pesine duserken Allah nasilda yoluna koyuyor ben bu ay akisina birakcam canim ya hayta tatilde kapatcam telefonu tam gaz devam ama sizinde dedginiz gibi görev gibi degil aşkla...bu BİR ALINTIDIR...BAŞKA KONUDA BULDUM ERKEN YUMURTLAMAM DEMEYİN
''Kesinlikle erken döllenme adet bitiminden belki dört beş gün sonra kasiklarimda şişkinlik sanci hissettim ama yumurtlama zamanim icin çok erken diye ihtimal vermedim normalde yumurtlama dönemimde boyle şişlik hissederim adetlerimde çok düzenlidir otuz iki günde bir olurum ve adet bitiminden sonraki on sekizinci gün ovulasyon gunumdur bende esimle o hafta bisi olmadigi için rahattim ama şeytan durttumu desem icimemi doğmuş desem bilemedim...düşündüğüm bir gebelik değildi zaten on ay önce doğum yaptim yeni yeni kilo veriyordu spora baslamistim ama nasip...Rabbim isteyen herkeze saglikli hayirli evlatlar nasip etsin yaradan vermeyi istedikten sonra senin isteyip istememen pek önemli olmuyor
Hem nasıl valla bi anda gaza geldik ama iyi de oldu silkelendikİhmal etme bizi şekerimbizde enerji patlaması oldu valla ehehe
bende bende bende yapmıcaaam .20 eylüüüülllll yine ben en son sona kalıyorum hep yaa
perşembe başlıyoruz canım biz regl bitti gibibişey nerdeyseBanuuu bende o aralar sona kaldik ama guzel haberler vercez oh missss
Aynen canimcim aynen persembe bittikten sonra sogan kürü ne nedersin denesekmi acabaperşembe başlıyoruz canım biz regl bitti gibibişey nerdeyse
bi de kızlar yaz ayları spermlerin en hızlı ve aktif olduğu aylarmış dip not:)
Ooooo hadi bakalım bol şans hepimizebi de kızlar yaz ayları spermlerin en hızlı ve aktif olduğu aylarmış dip not:)
Görsuruz canim bziimkiler banuyla persbeye basliyorKızlar benim mesai biter...Akşam girmeye çalışırım :) öpüyorum hepinizi teker teker....Herşey gönlünüzce olsunçalışmayı unutmayın brrrrrrr
Ben de şimdi eve geldim yrn Grş kızlar ben de öptümKızlar benim mesai biter...Akşam girmeye çalışırım :) öpüyorum hepinizi teker teker....Herşey gönlünüzce olsunçalışmayı unutmayın brrrrrrr
Hem nasıl valla bi anda gaza geldik ama iyi de oldu silkelendik
ben soğan kürü yaptım canım daha evvel adet düzensizliği kist vs.içinyapalıım canım hiç kötü bişey değil 3-4 ay yaptım faydasnı gördüm adetlerimi düzene soktu bu akşam içelim 1 er tane temizlik yapsınAynen canimcim aynen persembe bittikten sonra sogan kürü ne nedersin denesekmi acaba
Bende onu sorcaktim bende denemek istiyorum arkadasim reglin bittikten sonra yap genel bir temizlik olur dedi bende denemek istiyorum ama regli varken denenirmi bilmiyorum bir zarari yoktur herhalde yada bitince persembemi yapsak bilemedim faydasini gorduysen super belki genel bir rahim temizligi gibi olur kanallarimizi acar saglik icin nihayetindeben soğan kürü yaptım canım daha evvel adet düzensizliği kist vs.içinyapalıım canım hiç kötü bişey değil 3-4 ay yaptım faydasnı gördüm adetlerimi düzene soktu bu akşam içelim 1 er tane temizlik yapsın
AAaa super ben regli bitsin tatile cikana kadar deniycem ozaman en azindan iyi olur benim icin cok iyi ya teşekkür ederim canımKaynamakta olan 1,5 su bardağı suyun içerisine 1 orta boy kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca süzünüz ve içiniz. Boş mideye günde iki kez içilecektir (öğleden evvel ve öğleden sonra). Her aşamada taze yapılmalıdır.
Uygulama adet bitiminden 3-7 veya 10 gün sonrasında başlanır ve ilk ay 15 gün diğer aylar 10'ar gün olmak üzere toplamda 4 ay boyunca yapılır ve kür sonlandırılır. Uygulamadan olumlu sonuç alabilmek için 15 günlük soğan kürü ardından testeredişli aslanpençesi bitkisi günde 2 defa olmak üzere uygulanmalıdır.
Bende boga esim de basak en iyianlastigim burctur basak ama bebisler ikizler olcak eylülde hamiş kalirsak hadi bakalim hayrlisiben başak burcuyum canım cuma günü doğum günüm hatta:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?