Eylülde Gel

B
Buna bayildim banucum super baksana biz ovilasyon tarihi bilmem ne pesine duserken Allah nasilda yoluna koyuyor ben bu ay akisina birakcam canim ya hayta tatilde kapatcam telefonu tam gaz devam ama sizinde dedginiz gibi görev gibi degil aşkla...

bi de kızlar yaz ayları spermlerin en hızlı ve aktif olduğu aylarmış dip not:)

Kızlar benim mesai biter...Akşam girmeye çalışırım :) öpüyorum hepinizi teker teker....Herşey gönlünüzce olsun çalışmayı unutmayın brrrrrrr

Aynen canimcim aynen persembe bittikten sonra sogan kürü ne nedersin denesekmi acaba
ben soğan kürü yaptım canım daha evvel adet düzensizliği kist vs.içinyapalıım canım hiç kötü bişey değil 3-4 ay yaptım faydasnı gördüm adetlerimi düzene soktu bu akşam içelim 1 er tane temizlik yapsın

Bende onu sorcaktim bende denemek istiyorum arkadasim reglin bittikten sonra yap genel bir temizlik olur dedi bende denemek istiyorum ama regli varken denenirmi bilmiyorum bir zarari yoktur herhalde yada bitince persembemi yapsak bilemedim faydasini gorduysen super belki genel bir rahim temizligi gibi olur kanallarimizi acar saglik icin nihayetinde

Kaynamakta olan 1,5 su bardağı suyun içerisine 1 orta boy kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca süzünüz ve içiniz. Boş mideye günde iki kez içilecektir (öğleden evvel ve öğleden sonra). Her aşamada taze yapılmalıdır.
Uygulama adet bitiminden 3-7 veya 10 gün sonrasında başlanır ve ilk ay 15 gün diğer aylar 10'ar gün olmak üzere toplamda 4 ay boyunca yapılır ve kür sonlandırılır. Uygulamadan olumlu sonuç alabilmek için 15 günlük soğan kürü ardından testeredişli aslanpençesi bitkisi günde 2 defa olmak üzere uygulanmalıdır.

AAaa super ben regli bitsin tatile cikana kadar deniycem ozaman en azindan iyi olur benim icin cok iyi ya teşekkür ederim canım

Kizlaaaar bu arada bebişlerimiz tutarsa ikizler burcu oluyor haziranda ve mayis sonu doguma denk gelenleeer aranizda ikizler burcu olan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…