aaaa benimde eşim boğa canımBende boga esim de basak en iyianlastigim burctur basak ama bebisler ikizler olcak eylülde hamiş kalirsak hadi bakalim hayrlisi
Yaaaa inanmıyorum banucum bu kadar olur biliyorsunki basak ve boga evlilikleride mukemmel oluyor ay inanirmisin benimde umudum boga olmasi ikizler ile pek uyusmam ama bebiş ikizlermi olur bilinmez ammann dert degil saglikla gelsin yetrkiaaaa benimde eşim boğa canımbende çok iyi anlaşırım.ikizler bilmiyorum ki hiç tanımıyorum,ama bi hafta falan önce gelirse boğa olabilir benim hala umudum var
evet başak boğa evliliğine iyi derler nazar değmesinYaaaa inanmıyorum banucum bu kadar olur biliyorsunki basak ve boga evlilikleride mukemmel oluyor ay inanirmisin benimde umudum boga olmasi ikizler ile pek uyusmam ama bebiş ikizlermi olur bilinmez ammann dert degil saglikla gelsin yetrki
Aynen rabbim korusun nazarlardan evet hem guzel ask hem guzrl bebis haberleri aminnnevet başak boğa evliliğine iyi derler nazar değmesinen önemlisi sağlıklı bebiş tabi önce bi bebiş haberi
Benim koci de boğa ben de yengeçaaaa benimde eşim boğa canımbende çok iyi anlaşırım.ikizler bilmiyorum ki hiç tanımıyorum,ama bi hafta falan önce gelirse boğa olabilir benim hala umudum var
çok heyecanlı bi zamana girdin canım yaa,sakin ol test falan yapma sakın erken daha,kafan dağıtacak etkinlikler bul günler geçmez yoksa,burda takıl bol bolBenim bata daha 9gün var ama hafiften karnım ağrımaya başladı bu ay kırmızı kart görcem galiba kızlar baya bi erken hem de
Yok yapmam canım test o konuda Netim zaten bu ay ümitliydim bakalım günler ne gösterecekçok heyecanlı bi zamana girdin canım yaa,sakin ol test falan yapma sakın erken daha,kafan dağıtacak etkinlikler bul günler geçmez yoksa,burda takıl bol bol
Valla sinerji enerji tavan bu grupta canim kizlarin hizina yetisemiyorum ben reglimin bitmesini bekliyorum sende durumlar nasilNasıl gidiyor kızlar
Kirmizi kart gelmeden ne olcagi belli olmaz bazen agrilar bebek yerlesmesi bazende regli oncesi sanci olabiliyor cok kaafa yormadan beklemek lazim banununda dedigi gibi aman test faalan simdiden yapma biz cok cektik test sonucu beklemektenBenim bata daha 9gün var ama hafiften karnım ağrımaya başladı bu ay kırmızı kart görcem galiba kızlar baya bi erken hem de
İnşallah Yerleşme ağrısıdır bu ay bu pozitiflik güzel sonuç getirsin inşallah , yok test Yapmıyorum Yapmıcam bata kadar korkmayın :))Kirmizi kart gelmeden ne olcagi belli olmaz bazen agrilar bebek yerlesmesi bazende regli oncesi sanci olabiliyor cok kaafa yormadan beklemek lazim banununda dedigi gibi aman test faalan simdiden yapma biz cok cektik test sonucu beklemekten
Ben cok inanairim o yuzden meraktan baktim tutarsa olursa hangi bir falan diye ama haziranda gelirse ikizler geliyor demek saglikla gelsinde burcun pek bi onemi yok tabi oda ayri bir konuBen ikizler burcuyum!
Bazen dengesiziz tamam ama entelektuellik dogamizda var
Burclara cok inanmam; ama ne burcu olursa olsun en kisa zamanda saglikli olsun
Supersin canim bende buyuk hayal kirikliklari oldu 2.aydir deniyoruz 2 aydir gecikme yasiyorum normalde hic gecikmem olmaz reglimde bu ay ne olduysa bir türlü regli olamadim hep 5 gün atti buyuzden test yaptim hatta kan bile verdim sonuc negatif insan sinir oluyor daha cok strese giriyor ama bu ay kararliyom sadece denemeler ve dua Allah hayrli zamanda nasip etcek zaten eminimİnşallah Yerleşme ağrısıdır bu ay bu pozitiflik güzel sonuç getirsin inşallah , yok test Yapmıyorum Yapmıcam bata kadar korkmayın :))
Hosgeldin canim evet bugün kizlar kopmus ama ben yetisemedim muhabbetlerine bu sebeple ancak okudim ama sinerji super baksana.. keskeeee bende isterim ikiz bir minnakSlm ben geldim bugun muhabbetiniz cok guzeldi okudum ama yazamadim.moral motivasyon super...
bende hep ikizim olacak diye soluyom zor ama olsun beraber büyür minnakllar...
İnşaşşah canım benim inşallah Allah yüzümüze GülsünSupersin canim bende buyuk hayal kirikliklari oldu 2.aydir deniyoruz 2 aydir gecikme yasiyorum normalde hic gecikmem olmaz reglimde bu ay ne olduysa bir türlü regli olamadim hep 5 gün atti buyuzden test yaptim hatta kan bile verdim sonuc negatif insan sinir oluyor daha cok strese giriyor ama bu ay kararliyom sadece denemeler ve dua Allah hayrli zamanda nasip etcek zaten eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?