- 31 Temmuz 2015
- 457
- 346
- 53
junemayapril canim sanki pco gibi duruyor sogan denedin mi hic
Haha ben bile birkaç ay önce yaptırdım ama değişti mi acaba diye benim bile yaptırasım var.Olsun :) idare eder o beni
ben de de kist vardı soğan kürüyle çok şükür erittim bi zararı yok deneyebilirsin bişey kaybetmezsin caımYok denemedim, buyuk konusmayayim ama deneyecegimi de sanmiyorum. Ocom almaz benim oyle seyler ve de daha baska zararlara da sebebiyet verirse diye icemem sanirim
ayyy yapmayın böyle yaaaa benim doktor fobim var kurcalatmayı sevmiyorum hiçHaha ben bile birkaç ay önce yaptırdım ama değişti mi acaba diye benim bile yaptırasım var.
Ben de kurcalatmadan duramıyorum.Ortağı gibiyim hastaneninayyy yapmayın böyle yaaaa benim doktor fobim var kurcalatmayı sevmiyorum hiç
al bendende o kadar....hastane fobim var zati....ben alttan muayene olurken resmen titriyorum doktor bile şaşırıyor....zaten iğne ya ve ya kan alınınca tansiyonum düşüyor bayılıyorum...iğneden çok korkuyorum...millet benim nasıl doğum yapacağımı merak ediyor....ayyy yapmayın böyle yaaaa benim doktor fobim var kurcalatmayı sevmiyorum hiç
valla milet nasıl relax oluyo ben de onu anlamıyorum ya :S
Ben de kurcalatmadan duramıyorum.Ortağı gibiyim hastanenin
iş oraya gelsin de rabbimin yardımıyla çıkarız işin içinden herkes nasıl yapıyor :)al bendende o kadar....hastane fobim var zati....ben alttan muayene olurken resmen titriyorum doktor bile şaşırıyor....zaten iğne ya ve ya kan alınınca tansiyonum düşüyor bayılıyorum...iğneden çok korkuyorum...millet benim nasıl doğum yapacağımı merak ediyor....
Ben aylardır deniyorum ama git gide daha çok stres oluyorum.Ay evet yaa, Allahim yasatmasin da, aylarca yillarca deneyip mi o rahatliga ulasiliyor, yoksa en basinda mi? Benim daha 2 ay oldu ama stresim giderek artiyor.
ben de maşallah 3ayda nirvanaya ulaştım :sAy evet yaa, Allahim yasatmasin da, aylarca yillarca deneyip mi o rahatliga ulasiliyor, yoksa en basinda mi? Benim daha 2 ay oldu ama stresim giderek artiyor.
Olsun :) idare eder o beni
ay ben de anlayamiyorum cansucugumvalla milet nasıl relax oluyo ben de onu anlamıyorum ya :S
tamam hadi tamam tatil dönüşü gitcemmm sözz :)etmez canım...ayırca kurcalatmayacaksın. kan vereceksin o kadarrrrrrrrrr...doktora göstereceksin yada göstermesen bile sonucta normal olup olmadıgı belli oluyor....Sağlık ocagına kan ver söyle bebek için hormonlarımı kontrol ettiricem de yapar onlar...
ay ben de anlayamiyorum cansucugum
tamam hadi tamam tatil dönüşü gitcemmm sözz :)
Aferin minik kuşşşşşş
22 nisandan beri adet olamiyorum tahmin bile edemezsinaaa hastalığım gecikmiş hamile olmayayım sakın düşüncesi nasıl bi düşüncedir bilemicem heralde hiç bi zaman
ayyyyy canım valla çok zor bi durum olsa gerek düşünemiyorum halini22 nisandan beri adet olamiyorum tahmin bile edemezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?