gerçekten çok üzüldüm..Allah kolaylık versin....22 nisandan beri adet olamiyorum tahmin bile edemezsin
Hos geldin aramizaDiğer topikten takip ediyordum ara ara burayada yazdım sma çok zaman ayıramıyorum bat 19 eylül yaş 26
inşallah canımmmm gelsin bebişkon hayırlısıyla .)Teşekkürler ilac yardimi ile adet gorecem insallah ve son adetim olacak umarin
Banuuuu yeni okuduum msji canim cok geçmiş olsun inanmiyorum ya 3 4 ay surcekmi tedavin cok agrilidir bu surec insaallah çabuk atlatirsin kopma bizden guzel haberlere senlede paylasalim bran once sagligina kavus sende hamis kalslmmmm kızlarrrr
ben yine müdavini olduğum dişçide geldim haberler kötü bir sürü kanal yapılcak çok ağrım var.doktora gebeliği sordum hiç olumlu bakmad hamıleyken bu dişler sorun çıkaracak dedi.ben gebelik sayfasını 3-4 ay gibi kapatıyorum iyiki şimdiye kadar hamile kalmamışm her şey de bır hayır varmş.ama yine sizlerleyim bu grubu bırakmaaaaamm sizin için yeni sayfamızı açıcam sadece kendi gebeliğimi erteliycem mecburen.bu aclar hamıleyken çekilmez
Belki yerleşme kanamasidir canimbanu86 canım benim çok geçmiş olsun biran önce iyileş inşallah sağlık herşeyden önce gelir sonra sağlıklı sağlıklı bebiş için devam edersin bu arada benim morallerim sıfır kızlar bata 9-10 gün var ben bugün regl sancısı gibi agrı çektim bide üstüne bacagıma kadar vurdu agrı wcye bir gittim ki sildikçe leke geliyor galiba erkenden geliyor reglim..rahim filmi çektirip erkenden regl olan varmı yada böle lekelenme yasayan
Biz sana hamissin demistik illa doktormu soyliycek yaniKızlar sonucum çıktı. Beta hcg 352 hala inanmıyorum. Bakalım doktor ne dicek yarın gidicem. Kontrole
arkadasim hicmi duymadin stresten gec yumurtlayabilirsin ve yumurtlaman gecikirse gec regli olursun 4 gun gecti diye menepoz olcak halin yok reglin gelmediysede beklersin 7. 8. Gunde cizgi goren var burda yaaa oncesinde hic gormeyip ne kadar duzenli olursa olsun reglin bunlar basina gelebilir insanin bunun adinada meneppz demeyelim yaniKızlar batım 4 gün geçti.Az önce gebelik testi yaptım hayaet çizgi bile yok.Bebeği geçtim adet bile olamıyorum.Yıllardır çok düzenliydi adetlerim.Şimdi ilaçsız olamıyorum.Moralim çok bozuk acaba menepoza mı giriyorum kafamda deli sorular.
canim sonuc ne anlama geliyor bilmiyorum ama cok üzüldüm ilac felan tedavi olmazs mikızlar bende sizi uzun süredir sessiz takip edenlerdenim. bende 8 aydır uğraşıyorum bebek için ve sorunun hep bende olduğuna inandım en sonunda eşimde test yaptırdı ve hızlı ileri hareketli oranı % 0 çıktı ve doktorum direk tüp bebek tedavisi önerdi çok üzgünüm kızlar benim dururumda olan varsa bana yardımcı olabilir mi
ilaç gibi birşey demedi aşılamaya bile ihtimal vermedi doğal yollarla çok zor tüp bebek için sorun yok dedi bende ne olduğumu şaşırdımcanim sonuc ne anlama geliyor bilmiyorum ama cok üzüldüm ilac felan tedavi olmazs mi
Belki yerleşme kanamasidir canim
kızlar bende sizi uzun süredir sessiz takip edenlerdenim. bende 8 aydır uğraşıyorum bebek için ve sorunun hep bende olduğuna inandım en sonunda eşimde test yaptırdı ve hızlı ileri hareketli oranı % 0 çıktı ve doktorum direk tüp bebek tedavisi önerdi çok üzgünüm kızlar benim dururumda olan varsa bana yardımcı olabilir mi
kızlar bende sizi uzun süredir sessiz takip edenlerdenim. bende 8 aydır uğraşıyorum bebek için ve sorunun hep bende olduğuna inandım en sonunda eşimde test yaptırdı ve hızlı ileri hareketli oranı % 0 çıktı ve doktorum direk tüp bebek tedavisi önerdi çok üzgünüm kızlar benim dururumda olan varsa bana yardımcı olabilir mi
Öylemi ben cok bilmiyorum ama direk ona yordum ins. Erken regli değildirbiraz arastırdım canım bu kadar erken yerleşme kanaması olmazmış adete daha 9-10 gün var
doktorum en azından yarısı canlı demişti 5 milyon canım sayısıHosgeldin o zaman
% canlılık orani nasil canim? Ve bir de sayiya ne yazmislar? (Uzman degilim; ama ben de laboratuvarda calisiyorum, az bucuk anliyorum sanirim)
Canim bu konularda hic bir bilgim yok ama insaallah en erken en hayrli zamanlarda sonuc alirsiniz Allah yardimciniz olsunkızlar bende sizi uzun süredir sessiz takip edenlerdenim. bende 8 aydır uğraşıyorum bebek için ve sorunun hep bende olduğuna inandım en sonunda eşimde test yaptırdı ve hızlı ileri hareketli oranı % 0 çıktı ve doktorum direk tüp bebek tedavisi önerdi çok üzgünüm kızlar benim dururumda olan varsa bana yardımcı olabilir mi
teşekkür ederim herzaman şükürler olsun halimize ama insan bi anda böyle duyunca şaşırıyor onun etkisindeyim sanırımbenimde bilgim yok bu konuda ama inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsn canım en azından nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini biliyorsunuz..her halimize bin şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?