Eylülde Gel

Banuuuu yeni okuduum msji canim cok geçmiş olsun inanmiyorum ya 3 4 ay surcekmi tedavin cok agrilidir bu surec insaallah çabuk atlatirsin kopma bizden guzel haberlere senlede paylasalim bran once sagligina kavus sende hamis kal

Belki yerleşme kanamasidir canim

arkadasim hicmi duymadin stresten gec yumurtlayabilirsin ve yumurtlaman gecikirse gec regli olursun 4 gun gecti diye menepoz olcak halin yok reglin gelmediysede beklersin 7. 8. Gunde cizgi goren var burda yaaa oncesinde hic gormeyip ne kadar duzenli olursa olsun reglin bunlar basina gelebilir insanin bunun adinada meneppz demeyelim yani

kızlar bende sizi uzun süredir sessiz takip edenlerdenim. bende 8 aydır uğraşıyorum bebek için ve sorunun hep bende olduğuna inandım en sonunda eşimde test yaptırdı ve hızlı ileri hareketli oranı % 0 çıktı ve doktorum direk tüp bebek tedavisi önerdi çok üzgünüm kızlar benim dururumda olan varsa bana yardımcı olabilir mi

canim sonuc ne anlama geliyor bilmiyorum ama cok üzüldüm ilac felan tedavi olmazs mi

benimde bilgim yok bu konuda ama inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsn canım en azından nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini biliyorsunuz..her halimize bin şükür

Hosgeldin o zaman
% canlılık orani nasil canim? Ve bir de sayiya ne yazmislar? (Uzman degilim; ama ben de laboratuvarda calisiyorum, az bucuk anliyorum sanirim)

Canim bu konularda hic bir bilgim yok ama insaallah en erken en hayrli zamanlarda sonuc alirsiniz Allah yardimciniz olsun

benimde bilgim yok bu konuda ama inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsn canım en azından nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini biliyorsunuz..her halimize bin şükür
teşekkür ederim herzaman şükürler olsun halimize ama insan bi anda böyle duyunca şaşırıyor onun etkisindeyim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…