- 3 Mayıs 2015
- 56
- 28
- 3
- 37
teşekkür ederim canım inşallah dualarımız hayırlısı ile kabul olurCanim bu konularda hic bir bilgim yok ama insaallah en erken en hayrli zamanlarda sonuc alirsiniz Allah yardimciniz olsun
tüp bebek son en son çare olsun..bence başka başka doktorlara da git,açıkçası artık doktorlara güvenım kalmadı benim.kızlar bende sizi uzun süredir sessiz takip edenlerdenim. bende 8 aydır uğraşıyorum bebek için ve sorunun hep bende olduğuna inandım en sonunda eşimde test yaptırdı ve hızlı ileri hareketli oranı % 0 çıktı ve doktorum direk tüp bebek tedavisi önerdi çok üzgünüm kızlar benim dururumda olan varsa bana yardımcı olabilir mi
Bende öyle düşünüyorum canım evet tüp bebek en son çare ve ben bu sona geldim mi acaba diye çok üzüldüm tekrar başka yerde test yaptırmayı düşünüyoruz dualrınızı eksik etmeyin kızlar hepinizin samimiyetle çok inanıyorumtüp bebek son en son çare olsun..bence başka başka doktorlara da git,açıkçası artık doktorlara güvenım kalmadı benim.
Öylemi ben cok bilmiyorum ama direk ona yordum ins. Erken regli değildir
Hoş buldumHos geldin aramiza
Ay cok kotu oldum ınanın ya bıde sak dıye gebelık yok dedı.Ins olur calısmaya devam edıcem gun asırıCnm bata 2, 3 gün kala bile yumurtlama olabiliyormus. Eğer hamilelik varsa bile kanda bakılıp yok demek için 10 gün çok erken.
Ins bebek vardır ıns rabbım nasıp ederMr bebegi etkilemez arkadasim, olacagi varsa olurayrica bizim burda radyolojide calisan arkadas gebeliginu epey gec ogrenmisti yasli hastalarla birlikte rontgene tomografiye girdigi de olmustu. Simdi masallah cok saglikli bir oglu var. Rabbim yazdiysa her turlu olur, merak etme
bendede oldu yumurtlama zamani lekelenme doktor yumurtlama kanamasi olabilir dedi sonra muayene etti endometriumun incelmis dedi hormon duzenleyici ilac verdibanu86 canım benim çok geçmiş olsun biran önce iyileş inşallah sağlık herşeyden önce gelir sonra sağlıklı sağlıklı bebiş için devam edersin bu arada benim morallerim sıfır kızlar bata 9-10 gün var ben bugün regl sancısı gibi agrı çektim bide üstüne bacagıma kadar vurdu agrı wcye bir gittim ki sildikçe leke geliyor galiba erkenden geliyor reglim..rahim filmi çektirip erkenden regl olan varmı yada böle lekelenme yasayan
bendede oldu yumurtlama zamani lekelenme doktor yumurtlama kanamasi olabilir dedi sonra muayene etti endometriumun incelmis dedi hormon duzenleyici ilac verdi
dort gun gecıktı dıye degıl.iki ay gelmıyor ancak ılacla geliyor mayıstan beri.Normal şekilde adet olamıyorumarkadasim hicmi duymadin stresten gec yumurtlayabilirsin ve yumurtlaman gecikirse gec regli olursun 4 gun gecti diye menepoz olcak halin yok reglin gelmediysede beklersin 7. 8. Gunde cizgi goren var burda yaaa oncesinde hic gormeyip ne kadar duzenli olursa olsun reglin bunlar basina gelebilir insanin bunun adinada meneppz demeyelim yani
doktorum en azından yarısı canlı demişti 5 milyon canım sayısı
37 cok erken bir yas canim belki dr baska şeyler söyler umarim menepoz degildirdort gun gecıktı dıye degıl.iki ay gelmıyor ancak ılacla geliyor mayıstan beri.Normal şekilde adet olamıyorum
himmm bilemedim acikcasi doktorunla gorussen az bi leke geldi ise belki onemli degildirama benim yumurtlamam 5 gün önce oldu bir de ben zaten tiroid hastası olduğum için euthyrox diye bir hormon ilacı içiyorum.
Aslında buyuk bır ıhtımalle değil çunku hormon testlerımı yaptırdım.Öyle bir şey olsa doktorum derdı.Ama ıste napayım evham yapıyorum.37 cok erken bir yas canim belki dr baska şeyler söyler umarim menepoz degildir
Canimm cok üzüldüm. ...bizim arkadasta da byna benzer sorun vardi....arkadasim esini sabah ac karna keciboynuzu pekmezi aksamlari ceviz findikla besledi teste gittiler sonra bayagi bi iyi cikmisti sonuc....ya birde sperm hareketliligini artiriyor...internette okumustum sende arastir kadinin biri anlatmisti okudum belki sizde de ise yarar..aktarlar bile anliyo bu otu almaya gidince manali manali bakiyorlarr...Bende öyle düşünüyorum canım evet tüp bebek en son çare ve ben bu sona geldim mi acaba diye çok üzüldüm tekrar başka yerde test yaptırmayı düşünüyoruz dualrınızı eksik etmeyin kızlar hepinizin samimiyetle çok inanıyorum
Yapma yapma bizim topikte evhama panige negatiflige yer yok kendini oyle dusuncelere kaptrma dr. Guzel sonuclar verir inş...Aslında buyuk bır ıhtımalle değil çunku hormon testlerımı yaptırdım.Öyle bir şey olsa doktorum derdı.Ama ıste napayım evham yapıyorum.
Canlı sperm olduğu için tüp bebek yapabilriz dedi aşılama şansı çok az olurmuş ileri hızlı hareket 0 olduğu için yumurtaya gidemeden ölüyormuş20 milyondan az olunca tedavi oneriliyor. Bu durumda dogal yolla gebelik kesinlikle imkansiz degil, doktor biraz abartarak panik yaratmis ama surec uzayabilir. Doktoruna guveniyorsan onun tavsiyesine uy ama bence baska bir doktora daha gorunmende fayda var
Evet yarın ilk işim keçiboynuzu pekmezi almak çok yorum okudum bununla ilgili inşallh faydasını görürüz çok teşekkür ederimCanimm cok üzüldüm. ...bizim arkadasta da byna benzer sorun vardi....arkadasim esini sabah ac karna keciboynuzu pekmezi aksamlari ceviz findikla besledi teste gittiler sonra bayagi bi iyi cikmisti sonuc....ya birde sperm hareketliligini artiriyor...internette okumustum sende arastir kadinin biri anlatmisti okudum belki sizde de ise yarar..aktarlar bile anliyo bu otu almaya gidince manali manali bakiyorlarr...
ya birde çakşır otu dicektim yanlışlıkla sildim....bunun hazır suyunu satıyorlar spremleri hareketlendiriyor..istersen araştır...Evet yarın ilk işim keçiboynuzu pekmezi almak çok yorum okudum bununla ilgili inşallh faydasını görürüz çok teşekkür ederim
Tamam canım onuda araştırayım çok sağol hareketlendirmem lazım öyle durdukları yerde bebek olmuyor :)))ya birde çakşır otu dicektim yanlışlıkla sildim....bunun hazır suyunu satıyorlar spremleri hareketlendiriyor..istersen araştır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?