Eylülde Gel

tüp bebek son en son çare olsun..bence başka başka doktorlara da git,açıkçası artık doktorlara güvenım kalmadı benim.

tüp bebek son en son çare olsun..bence başka başka doktorlara da git,açıkçası artık doktorlara güvenım kalmadı benim.
Bende öyle düşünüyorum canım evet tüp bebek en son çare ve ben bu sona geldim mi acaba diye çok üzüldüm tekrar başka yerde test yaptırmayı düşünüyoruz dualrınızı eksik etmeyin kızlar hepinizin samimiyetle çok inanıyorum

Ins bebek vardır ıns rabbım nasıp eder

bendede oldu yumurtlama zamani lekelenme doktor yumurtlama kanamasi olabilir dedi sonra muayene etti endometriumun incelmis dedi hormon duzenleyici ilac verdi

bendede oldu yumurtlama zamani lekelenme doktor yumurtlama kanamasi olabilir dedi sonra muayene etti endometriumun incelmis dedi hormon duzenleyici ilac verdi

ama benim yumurtlamam 5 gün önce oldu bir de ben zaten tiroid hastası olduğum için euthyrox diye bir hormon ilacı içiyorum.

dort gun gecıktı dıye degıl.iki ay gelmıyor ancak ılacla geliyor mayıstan beri.Normal şekilde adet olamıyorum

doktorum en azından yarısı canlı demişti 5 milyon canım sayısı

20 milyondan az olunca tedavi oneriliyor. Bu durumda dogal yolla gebelik kesinlikle imkansiz degil, doktor biraz abartarak panik yaratmis ama surec uzayabilir. Doktoruna guveniyorsan onun tavsiyesine uy ama bence baska bir doktora daha gorunmende fayda var

Canimm cok üzüldüm. ...bizim arkadasta da byna benzer sorun vardi....arkadasim esini sabah ac karna keciboynuzu pekmezi aksamlari ceviz findikla besledi teste gittiler sonra bayagi bi iyi cikmisti sonuc....ya birde sperm hareketliligini artiriyor...internette okumustum sende arastir kadinin biri anlatmisti okudum belki sizde de ise yarar..aktarlar bile anliyo bu otu almaya gidince manali manali bakiyorlarr...

Aslında buyuk bır ıhtımalle değil çunku hormon testlerımı yaptırdım.Öyle bir şey olsa doktorum derdı.Ama ıste napayım evham yapıyorum.
Yapma yapma bizim topikte evhama panige negatiflige yer yok kendini oyle dusuncelere kaptrma dr. Guzel sonuclar verir inş...

Canlı sperm olduğu için tüp bebek yapabilriz dedi aşılama şansı çok az olurmuş ileri hızlı hareket 0 olduğu için yumurtaya gidemeden ölüyormuş

Evet yarın ilk işim keçiboynuzu pekmezi almak çok yorum okudum bununla ilgili inşallh faydasını görürüz çok teşekkür ederim

Evet yarın ilk işim keçiboynuzu pekmezi almak çok yorum okudum bununla ilgili inşallh faydasını görürüz çok teşekkür ederim
ya birde çakşır otu dicektim yanlışlıkla sildim....bunun hazır suyunu satıyorlar spremleri hareketlendiriyor..istersen araştır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…