Eylülde Gel

Tamam canım onuda araştırayım çok sağol hareketlendirmem lazım öyle durdukları yerde bebek olmuyor :)))
Çakşır Otu Bitkisi Faydaları
  • İçerisinde bulundurduğu etkili afrodizyak sayesinde cinsel gücü ve isteği arttırmaktadır. Bu nedenle cinsel isteksizlik şikayeti olanlar bu bitki sayesinde tedavi olabilir.
  • Sperm sayısını ve hareketliliğini arttırır.
  • Kas ağrılarını keser ve buna bağlı olarak kasları geliştirerek kuvvet verir.
  • Sindirim sisteminin çalışmasını düzenler ve sinirleri yatıştırır, sakinlik verir.
  • Astım ve bronşit gibi ciğer hastalıklarında da etkili olur.
aktarda hazır suyuda satılıyor....doktora da aktarada sor canım umarım işe yarar..ben aldım hazır suyunu ama eşim içmedi...test yaptı geçen hafta çok şükür ihtiyaçyokmuş boşa almış oldum....

Ah canım benim çok teşekkür ederim paylaşımın için Allah razı olsun tekrar test verdikten sonra sonuç kesinleşirse bu suyu da deneyelim

1.BANU - - - 20 EYLÜL -
3.AYSU - - - 27EYLÜL -
5.ÜLKÜ - - 20 EYLÜL -
9.BÜŞRA- 23 EYLÜL -
12.YEŞİL-
13.YAPRAK- 3 EYLÜL -.............HAMİLEEEEEE
14.ŞEYMA - 22 EYLÜL
18.EMOLİ- 13EYLÜL ................HAMİLEEEEE
20.IRMAK -- - 22 EYLÜL
23.SARE - -21 EYLÜL -
25.EMİNETUBA- 19EYLÜL
27.ELİF - -23 EYLÜL
28.GÜL_CAN -25 EYLÜL
29.TERS LALE- -14 EYLÜL
30.BBAL 10EYLÜL
32.MELEV 12 EYLÜL
33.BANU - 9 EYLÜL - .......HAMİLEEEE
34.CROCUS - - 27 EYLÜL
35.ZEHRENUR- 22 EYLÜL
36.GÜL 17 EYLÜL
37.COUNTRY - 23EYLÜL
39.SİMA - 23 EYLÜL
40.ÖZLEM - 19EYLÜL
41.MİMOSA - 25 eylül
42.MUKADDES - 22 EYLÜL
43.MARADESPİNA ---- 25EYLÜL
44.DİLAYCA - 28 EYLÜL
45.DORMİCUM - 19 EYLÜL

bugün kaçırdığım bi konu yoktur umarım listeyle ilgili?

Tamam canım onuda araştırayım çok sağol hareketlendirmem lazım öyle durdukları yerde bebek olmuyor :)))

canım keçiboynuzu ek olarak çinko ( sanırım ilaç olarak alıyorlar) birde havuç suyu iyi geliyormus her akşam içmesi lazımmıs. Forma baktım da aynı bu sorunu olan ark içinde doktorlar doğal yolla bebişin olmaz demiş bunları yapmıs olmussss....Öneri tabi benimki.

günaydın arkadaşlar
dün yazılanları okudum bitirdim ne cabuk ilerliyo sayfalar :)

K karbeyaza5 canım benim eşim mayıs ayında çakşır suyu içti ben o ay hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu
keçiboynuzu da çok işe yarıyor en az 3 ay uygulasın. derdi veren rabbim şifasını da doğada vermiştir emin ol
canını sıkma
eşiminde yapısal bozukluğu çıktı testte, yani 100 tane de 4 tanesi sağlam düzgün şekilli.
bol bol keçiboynuzu yediriyorum

Masumiyet kuzummm ateş ölçme konusunda sen deneyimlisin :)
bugün ateşim 36,7 çıktı, ne zaman yumurtlıcam şimdi ??

canım herşein bi çaresi vardır tüp bebek sanıldığı kadar korkulacak birşey de değil ayrıca, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
zor bir süreç ama birbirinize destekle sonu çok güzel olacaktır

günaaaaayyyyydııınn kızlarrrr.mutlu,güzel haberli bi gün olsun.ben her gün görmeden edemediğim dişçime doğru yola çıkar görüşürüüüüüzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…