Çakşır Otu Bitkisi FaydalarıTamam canım onuda araştırayım çok sağol hareketlendirmem lazım öyle durdukları yerde bebek olmuyor :)))
Ah canım benim çok teşekkür ederim paylaşımın için Allah razı olsun tekrar test verdikten sonra sonuç kesinleşirse bu suyu da deneyelimÇakşır Otu Bitkisi Faydaları
aktarda hazır suyuda satılıyor....doktora da aktarada sor canım umarım işe yarar..ben aldım hazır suyunu ama eşim içmedi...test yaptı geçen hafta çok şükür ihtiyaçyokmuş boşa almış oldum....
- İçerisinde bulundurduğu etkili afrodizyak sayesinde cinsel gücü ve isteği arttırmaktadır. Bu nedenle cinsel isteksizlik şikayeti olanlar bu bitki sayesinde tedavi olabilir.
- Sperm sayısını ve hareketliliğini arttırır.
- Kas ağrılarını keser ve buna bağlı olarak kasları geliştirerek kuvvet verir.
- Sindirim sisteminin çalışmasını düzenler ve sinirleri yatıştırır, sakinlik verir.
- Astım ve bronşit gibi ciğer hastalıklarında da etkili olur.
Tamam canım onuda araştırayım çok sağol hareketlendirmem lazım öyle durdukları yerde bebek olmuyor :)))
canım herşein bi çaresi vardır tüp bebek sanıldığı kadar korkulacak birşey de değil ayrıca, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.kızlar bende sizi uzun süredir sessiz takip edenlerdenim. bende 8 aydır uğraşıyorum bebek için ve sorunun hep bende olduğuna inandım en sonunda eşimde test yaptırdı ve hızlı ileri hareketli oranı % 0 çıktı ve doktorum direk tüp bebek tedavisi önerdi çok üzgünüm kızlar benim dururumda olan varsa bana yardımcı olabilir mi
allah allah bilemedim ben onubiraz arastırdım canım bu kadar erken yerleşme kanaması olmazmış adete daha 9-10 gün var
günaydın kızçelerimmm canlarımmm günaydınnnnnnn nasıl keyifler
huuhuuuuuuu ne oldum bugün bennGünaydın kuzu pastırma
hadi bakalım zahmetsiz,acısız bitir seansını kuşummmgünaaaaayyyyydııınn kızlarrrr.mutlu,güzel haberli bi gün olsun.ben her gün görmeden edemediğim dişçime doğru yola çıkar görüşürüüüüüzz
hihii günaydın şekerim nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?