1 günde olucak bir şey değil aylarca ölçeceksin her gün sabah 6-7 arasında yataktan kalmadan ve 3 saat kesintisiz uyumuş olarak. Dil altından ölçüp not edeceksin. Sonra bir gün ateş yükselecek ertesi günü düşücek. İşte o ara yumurtlama başlamış olur. Google yaz da araştır biraz ateş ölçme yöntemini çok detaylı anlatımları var. Hatta kk da bununla ilgili grup var oraları oku iyiceMasumiyet kuzummm ateş ölçme konusunda sen deneyimlisin :)
bugün ateşim 36,7 çıktı, ne zaman yumurtlıcam şimdi ??
nolduuuuuuGünaydın
Adetim geldi herhslde hemde iki gün öncesinden hafif hafif başladınolduuuuuu
olsun canım demek ki daha zamanını bekliyo sıpacık ,vardır bi hayır mutlaka üzülmek yok ,burukluğumuz da kısa sürecek dimi ?Adetim geldi herhslde hemde iki gün öncesinden hafif hafif başladı
okudum hepsini canım, bende sevinmiştim aa yüksek çıktı yumurta o0ldu galiba diye1 günde olucak bir şey değil aylarca ölçeceksin her gün sabah 6-7 arasında yataktan kalmadan ve 3 saat kesintisiz uyumuş olarak. Dil altından ölçüp not edeceksin. Sonra bir gün ateş yükselecek ertesi günü düşücek. İşte o ara yumurtlama başlamış olur. Google yaz da araştır biraz ateş ölçme yöntemini çok detaylı anlatımları var. Hatta kk da bununla ilgili grup var oraları oku iyice
sasknn
benim de ov. 19 gözüküyo ama galiba dün yumurtladım ağrım vardı dün çünküokudum hepsini canım, bende sevinmiştim aa yüksek çıktı yumurta o0ldu galiba diye
bu hafta yumurtamın olması lazım, 19 u ovulasyon.
ayh çok güldüm kendime ya
Artık hayalini değil kendisini sevmek istiyorumolsun canım demek ki daha zamanını bekliyo sıpacık ,vardır bi hayır mutlaka üzülmek yok ,burukluğumuz da kısa sürecek dimi ?
benim de ov. 19 gözüküyo ama galiba dün yumurtladım ağrım vardı dün çünkü
Artık hayalini değil kendisini sevmek istiyorum
Son hamileligimde doktora demiştim ben çok zor hamile kalıyorum ne olur ona göre davranın gerekli olan ilaçları yazın , bebegimi kaybetmek istemiyorum ne yapılması gerekiyorsa yapın ben bütün acıya dayanırim yeterki ona bişey olmasın dedim, dedim de kimin umrunda minicik oğlum gitti onami yanayim beş aydır bekliyorum bişey yok onami yanayim bilemedim artık. Kızlar siz çok neselisiniz , umutlusunuz adetiniz olunca cok uzulmuyorsunuz hemen yeni aya konsantre olabiliyorsunuz ama ben oyle değilim işte. Çok Üzgünüm şu an
canım benim hepimizin bu konular yumuşak karnı senin yaşadığın acı tecrübe de üstüne eklenince böyle hissetmen normalArtık hayalini değil kendisini sevmek istiyorum
Son hamileligimde doktora demiştim ben çok zor hamile kalıyorum ne olur ona göre davranın gerekli olan ilaçları yazın , bebegimi kaybetmek istemiyorum ne yapılması gerekiyorsa yapın ben bütün acıya dayanırim yeterki ona bişey olmasın dedim, dedim de kimin umrunda minicik oğlum gitti onami yanayim beş aydır bekliyorum bişey yok onami yanayim bilemedim artık. Kızlar siz çok neselisiniz , umutlusunuz adetiniz olunca cok uzulmuyorsunuz hemen yeni aya konsantre olabiliyorsunuz ama ben oyle değilim işte. Çok Üzgünüm şu an
nihohoBenimde 19 u fertil dönemim 24 ü ovulasyon
nihohoardarda gıdaklıcaz desene
önümüzdeki ay ben de test alcam taktım kafayaEvet yaa benim regliden sonra yumurtlamam erken oluyormuşşşşş
önümüzdeki ay ben de test alcam taktım kafayabakalım benim ne zaman olcak ,dün ağrım vardı 3gün erken oldu normalde takvimime göre cmts gözüküyo
benim kasılma şeklinde ağrım oluyor yumurtlama günümde ve ağrıdan 14gün sonra regl olurum yıllardır böyle ,bu sefer 3gün önceden ağrıdı şaşırdım ben de erken yumurtladım sanırımbenimde takvimde 19 u gözüküyor ama hiç bir belirti yaşamıyorum yaaaaa
uzman olcaz günden güne halimize bakfertil döneme girmişsindir zaten 2 gün fertil 3. gün yumurtalama 4 ve 5 ferti dönem diye geçiyor bugünleri iyi değerlendir o zaman canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?