Eylülde Gel

Masumiyet kuzummm ateş ölçme konusunda sen deneyimlisin :)
bugün ateşim 36,7 çıktı, ne zaman yumurtlıcam şimdi ??
1 günde olucak bir şey değil aylarca ölçeceksin her gün sabah 6-7 arasında yataktan kalmadan ve 3 saat kesintisiz uyumuş olarak. Dil altından ölçüp not edeceksin. Sonra bir gün ateş yükselecek ertesi günü düşücek. İşte o ara yumurtlama başlamış olur. Google yaz da araştır biraz ateş ölçme yöntemini çok detaylı anlatımları var. Hatta kk da bununla ilgili grup var oraları oku iyice
sasknn

okudum hepsini canım, bende sevinmiştim aa yüksek çıktı yumurta o0ldu galiba diye
bu hafta yumurtamın olması lazım, 19 u ovulasyon.
ayh çok güldüm kendime ya

okudum hepsini canım, bende sevinmiştim aa yüksek çıktı yumurta o0ldu galiba diye
bu hafta yumurtamın olması lazım, 19 u ovulasyon.
ayh çok güldüm kendime ya
benim de ov. 19 gözüküyo ama galiba dün yumurtladım ağrım vardı dün çünkü

olsun canım demek ki daha zamanını bekliyo sıpacık ,vardır bi hayır mutlaka üzülmek yok ,burukluğumuz da kısa sürecek dimi ?
Artık hayalini değil kendisini sevmek istiyorum
Son hamileligimde doktora demiştim ben çok zor hamile kalıyorum ne olur ona göre davranın gerekli olan ilaçları yazın , bebegimi kaybetmek istemiyorum ne yapılması gerekiyorsa yapın ben bütün acıya dayanırim yeterki ona bişey olmasın dedim, dedim de kimin umrunda minicik oğlum gitti onami yanayim beş aydır bekliyorum bişey yok onami yanayim bilemedim artık. Kızlar siz çok neselisiniz , umutlusunuz adetiniz olunca cok uzulmuyorsunuz hemen yeni aya konsantre olabiliyorsunuz ama ben oyle değilim işte. Çok Üzgünüm şu an

Üzülmenin sana faydası ne canım? Üzülünce olacaksa bu işler hepimiz oturup üzülelim, ağlayalım kendimizi paralayalım olsun o zaman canım benim.Reglimiz gelince bizde üzülüyoruz ama hayat devam ediyor ve bir şekilde toparlanmak gerekli. toparlanmazsak sürekli oraya takılıp kalırsak psikolojik olarak zaten hamile kalamayız. Doktorlar bile takmayın kafanıza diyor.Sende takma.. Sen en azından hamile kalabilmişsin. Bunu başarabilen ikinciyide başarabilir.

canım benim hepimizin bu konular yumuşak karnı senin yaşadığın acı tecrübe de üstüne eklenince böyle hissetmen normal ama kendini bırakma sürekli sınanıyoruz bu dünyada bir çok şeyle ,sonu güzel olsun ,rabbimin bildiği vardır zamanını bekliyodur

Evet yaa benim regliden sonra yumurtlamam erken oluyormuşşşşş
önümüzdeki ay ben de test alcam taktım kafaya bakalım benim ne zaman olcak ,dün ağrım vardı 3gün erken oldu normalde takvimime göre cmts gözüküyo

benimde takvimde 19 u gözüküyor ama hiç bir belirti yaşamıyorum yaaaaa

önümüzdeki ay ben de test alcam taktım kafaya bakalım benim ne zaman olcak ,dün ağrım vardı 3gün erken oldu normalde takvimime göre cmts gözüküyo

fertil döneme girmişsindir zaten 2 gün fertil 3. gün yumurtalama 4 ve 5 ferti dönem diye geçiyor bugünleri iyi değerlendir o zaman canım

benimde takvimde 19 u gözüküyor ama hiç bir belirti yaşamıyorum yaaaaa
benim kasılma şeklinde ağrım oluyor yumurtlama günümde ve ağrıdan 14gün sonra regl olurum yıllardır böyle ,bu sefer 3gün önceden ağrıdı şaşırdım ben de erken yumurtladım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…