Çok teşekkür ederim tamam burda yazılanları denemeye başlicam Allahtan hayırlısı :) umutsuzluk yapmamaya çalışıcamK karbeyaza5 canım şu linki incele ; http://www.milliyet.com.tr/sperm-sayisi-ve-kalitesini-pembenar-galeri-hamilelik-1831414/?PAGE=1 bu konularda hangi ürünler iyi geliyor bak uygunun olanını düzenli tükettirmeye çalış eşine ( düzenli olması önemli, 2 gün yiyip 3 gün bırakırsa faydası olmaz). sevdigi bir gıdayı seçersin. oda buna itiraz etmez sanırım. Sanırım sperm için en önemli vitamin çinko..... buda kırmızı et de var bol miktarda
Sağol canım inşallah bizede de işe yarar bu çakşır suyu elimizden geleni yapıcazgünaydın arkadaşlar
dün yazılanları okudum bitirdim ne cabuk ilerliyo sayfalar :)
K karbeyaza5 canım benim eşim mayıs ayında çakşır suyu içti ben o ay hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu
keçiboynuzu da çok işe yarıyor en az 3 ay uygulasın. derdi veren rabbim şifasını da doğada vermiştir emin ol
canını sıkma
eşiminde yapısal bozukluğu çıktı testte, yani 100 tane de 4 tanesi sağlam düzgün şekilli.
bol bol keçiboynuzu yediriyorum
güzel olacak güzel düşünelim güzel olur inşallah çok teşekkür ederimcanım herşein bi çaresi vardır tüp bebek sanıldığı kadar korkulacak birşey de değil ayrıca, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
zor bir süreç ama birbirinize destekle sonu çok güzel olacaktır
Keçiboynuzu kürü yaptın mı canımkızlar bende sizi uzun süredir sessiz takip edenlerdenim. bende 8 aydır uğraşıyorum bebek için ve sorunun hep bende olduğuna inandım en sonunda eşimde test yaptırdı ve hızlı ileri hareketli oranı % 0 çıktı ve doktorum direk tüp bebek tedavisi önerdi çok üzgünüm kızlar benim dururumda olan varsa bana yardımcı olabilir mi
Yok canım henüz yapmadım alıp başlamayı düşünüyorumKeçiboynuzu kürü yaptın mı canım
olsunn kuşummm dinlenin stresten uzak bi ay geçirin keyfine olsun bu seferki gıdaklamalar napalım:)kızlar dişçiden döndüm bi daha ki seansı tamda yumurtlama gününe oturttuyani önümüzdeki ay eşimle ben yatış..istiraaat bi es vercez
Ah canım benim çok teşekkür ederim paylaşımın için Allah razı olsun tekrar test verdikten sonra sonuç kesinleşirse bu suyu da deneyelim
evetttt kızlar noldunuzz bebişler geliyor mu bu ay da mı bizdensiniz bi ses verinn.TERS LALE- -14 EYLÜL
.BBAL 10EYLÜL
.GÜL 17 EYLÜL
bu arkadaşlardan hiç ses çıkmıyor yahuuu
Cabucak iyles banucummmm gecmis olsunnn gunaydinnnngünaaaaayyyyydııınn kızlarrrr.mutlu,güzel haberli bi gün olsun.ben her gün görmeden edemediğim dişçime doğru yola çıkar görüşürüüüüüzz
Ayyy kizlar evet guzel haberlerinizi bekliyoruzevetttt kızlar noldunuzz bebişler geliyor mu bu ay da mı bizdensiniz bi ses verinn
Bu ufaklıklar uğraştırcak bizi biraz :) çok uyuşuklar ama artık hareketlenme zamanıdır :)Kesinliklesayi ve canlilik iyi sonucta, hizlandirmak onemli olan ufakliklari. Bu yuzden dogal ve saglikli kurleri deneyebilirsin.
Bu ufaklıklar uğraştırcak bizi biraz :) çok uyuşuklar ama artık hareketlenme zamanıdır :)
kızlar dişçiden döndüm bi daha ki seansı tamda yumurtlama gününe oturttuyani önümüzdeki ay eşimle ben yatış..istiraaat bi es vercez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?