Eylülde Gel

Çok teşekkür ederim tamam burda yazılanları denemeye başlicam Allahtan hayırlısı :) umutsuzluk yapmamaya çalışıcam

Sağol canım inşallah bizede de işe yarar bu çakşır suyu elimizden geleni yapıcaz

güzel olacak güzel düşünelim güzel olur inşallah çok teşekkür ederim

Keçiboynuzu kürü yaptın mı canım

bizimki keçiboynuzu pekmezi yio
oda işe yarıyor sanırım
ama kürü nasıl bilmiyorum

Gunaydin canikolar...guzel dusunelim guzek olsun. ..kırmızıyi gorenler ggordun uzuldun bitti ne kadar cabuk toparlanirsan psikolojinde o kadar yerine gelir...stres yok pozitif olacaz.

kızlar dişçiden döndüm bi daha ki seansı tamda yumurtlama gününe oturttu yani önümüzdeki ay eşimle ben yatış..istiraaatbi es vercez

.TERS LALE- -14 EYLÜL
.BBAL 10EYLÜL
.GÜL 17 EYLÜL

bu arkadaşlardan hiç ses çıkmıyor yahuuu

Bu ufaklıklar uğraştırcak bizi biraz :) çok uyuşuklar ama artık hareketlenme zamanıdır :)

Sen moralini iyi tut ki, esin de pozitif olsun. tup bebek en en en son care. Sayisi Milyonla ifade edilemeyen ya da canliligi cok cok dusuk olan hastalara tavsiye edilir. Sizin dr.neden oyle demis bilmiyorum ama hareketliligi arttirmak cok da zor degil sonucta en kisa zamanda guzel sonuclar alacagina inaniyorum canimm

Olsun kuzum bizi takip edersin biraz stressiz bi dönem iylesincede calismalar baslar ohhh mis seninde guzel haberlerini duyariz burdan en kisa zamanda kuzummmm
kızlar dişçiden döndüm bi daha ki seansı tamda yumurtlama gününe oturttu yani önümüzdeki ay eşimle ben yatış..istiraaatbi es vercez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…