- 3 Mayıs 2015
- 56
- 28
- 3
- 37
Haklısın canım yarın başka bi doktordan randevu aldım bakalım o ne diyecek tekrar test yaptırıcaz zaten tüp bebeği en son düşünüyoruz inşallah bu hareketliliği artıtıtızda ona gerek kalmaz :)Sen moralini iyi tut ki, esin de pozitif olsun.tup bebek en en en son care. Sayisi Milyonla ifade edilemeyen ya da canliligi cok cok dusuk olan hastalara tavsiye edilir. Sizin dr.neden oyle demis bilmiyorum ama hareketliligi arttirmak cok da zor degil sonucta en kisa zamanda guzel sonuclar alacagina inaniyorum canimm
kızlar dişçiden döndüm bi daha ki seansı tamda yumurtlama gününe oturttuyani önümüzdeki ay eşimle ben yatış..istiraaat bi es vercez
bizde de hareket düşüktü bakalım amelıyattan sonra noldu.Ben sadece bır ara her aksam havuç suyu sıktım.Sonra bıraktım.Kesinliklesayi ve canlilik iyi sonucta, hizlandirmak onemli olan ufakliklari. Bu yuzden dogal ve saglikli kurleri deneyebilirsin.
evet yaaa beslenme çok önemli eşime fındık tahin pekmez falan yedirmeye başladım bu aralar,ama ben çok kahveciyim bırakayım bari neyi bırakmadm ki bebiş için,ne acılar çekmedim ki bebiş için dişçilerde fedaaaolsun o gelsinde tekBanucum bunu bir firsat olarak dusunhem biraz stresten uzaklasmis olacaksin, hem de bu arada sen ve esin tamamen dogal ve saglikli olan kalite arttirici besinlerle daha da saglikli ve zinde bir hale gelebilirsiniz.
Zira ben de buna onem vermeyi dusunuyorum. Kahve, alkol alimi ve fast food beslenme gebeligi engel olabilecek seyler...
bu ara herkeste bi sessizlik hakim kızlar
eyvah eyvah beklediğin gibi oldu yaniAyyyy işyeri çok gergin kızlar....süper gergin bir gün geçiriyorum offf offfffağlıcam valla yaaa..
eyvah eyvah beklediğin gibi oldu yanisakin az kaldı bitcek gün
Ya kizlar hamilelikte bas donmesi en erken ne zamn olur bata 6 gun var ama arabara bas donmesi oluyo gbi bende acaba tansyon falannmi dusuyor
benimde uykum geldi eve gidip yatasım var, daha 2 saat var yaaaa
sanırım tatil psikolojisine girdim
hay allah yaa bi kahve yap kendine gevşemeye çalışaynennn...psikolojilerini çözdüm çünkübeynim su an zonkluyorrrrrr
Ya kizlar hamilelikte bas donmesi en erken ne zamn olur bata 6 gun var ama arabara bas donmesi oluyo gbi bende acaba tansyon falannmi dusuyor
hay allah yaa bi kahve yap kendine gevşemeye çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?