Eylülde Gel

Haklısın canım yarın başka bi doktordan randevu aldım bakalım o ne diyecek tekrar test yaptırıcaz zaten tüp bebeği en son düşünüyoruz inşallah bu hareketliliği artıtıtızda ona gerek kalmaz :)

kızlar dişçiden döndüm bi daha ki seansı tamda yumurtlama gününe oturttu yani önümüzdeki ay eşimle ben yatış..istiraaatbi es vercez

Banucum bunu bir firsat olarak dusun hem biraz stresten uzaklasmis olacaksin, hem de bu arada sen ve esin tamamen dogal ve saglikli olan kalite arttirici besinlerle daha da saglikli ve zinde bir hale gelebilirsiniz.

Zira ben de buna onem vermeyi dusunuyorum. Kahve, alkol alimi ve fast food beslenme gebeligi engel olabilecek seyler...

Kesinlikle sayi ve canlilik iyi sonucta, hizlandirmak onemli olan ufakliklari. Bu yuzden dogal ve saglikli kurleri deneyebilirsin.
bizde de hareket düşüktü bakalım amelıyattan sonra noldu.Ben sadece bır ara her aksam havuç suyu sıktım.Sonra bıraktım.

evet yaaa beslenme çok önemli eşime fındık tahin pekmez falan yedirmeye başladım bu aralar,ama ben çok kahveciyim bırakayım bari neyi bırakmadm ki bebiş için,ne acılar çekmedim ki bebiş için dişçilerde fedaaaolsun o gelsinde tek

M melev dikkatimi çekti biz senle kadınlar kulübüne aynı gün üye olmuşuuzz teeeeeeeeeeeeeeeeeeee 2009 da 14 haziranda

Ya kizlar hamilelikte bas donmesi en erken ne zamn olur bata 6 gun var ama arabara bas donmesi oluyo gbi bende acaba tansyon falannmi dusuyor

benimde uykum geldi eve gidip yatasım var, daha 2 saat var yaaaa
sanırım tatil psikolojisine girdim

Ya kizlar hamilelikte bas donmesi en erken ne zamn olur bata 6 gun var ama arabara bas donmesi oluyo gbi bende acaba tansyon falannmi dusuyor

Valla o belirtiler icin erken olabilir tatlim ama biz iyiye guzele yoralim guzel olsun

Kisiden kisiye de degisebilir belirti zamanlari. İnsallah bebis kaynaklidir

Suan forumu okurken bile uzanmaktayim yani yatmaktan basim agridi :) dayanamicam ben 2 test alicam birini yarin digerini gunum gecerse yaparim :s

Birde hangi folik asitten iciyorsunuz gitmisken onuda alayim :)

stres yapıyorsan oda sebeb oluyor canım, geçen ay benimde vardı sabah özellikle yataktan kalktıgımda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…