Eylülde Gel

Suan forumu okurken bile uzanmaktayim yani yatmaktan basim agridi :) dayanamicam ben 2 test alicam birini yarin digerini gunum gecerse yaparim :s

Birde hangi folik asitten iciyorsunuz gitmisken onuda alayim :)

Henuz almadiysan folic trio (plus) oneririm. İcerisinde vit.d ve kalsiyum da var. Gunde 3 kez alinmasi gerek ama. Bir kutu 1 ay gidiyor ve 23-25 tl civari. Sigorta karsilamiyor. Ben su an folbiol kullaniyorum, gunde 1 adet yeterli ve sigorta karsiliyor onu. Zaten normalde de ucuz birsey sanirim. Ama sadece folik asit iceriyor. Aldiklarim bitince ben de folic trio'ya gecicem, malum gunes goremicez d vit.destegi icin

Ah keske benim de kirmizlar gelse de onume baksam bu arada folictrio kullaniyorum bende bas donmesi yapiyorum

cansu1109 kuzum nasıl gidiyor ovulasyon u tutturma çalışmaları
değerlendirebiliyo musunuz :)
biz aynı zamanda öğrencez bebişi sanırım
eh işte canım çat pat değerlendirebildiğimiz kadar ,ne kadar başarılı oluyoruz orası meçhul
senin nasıl gidiyo :)
ay evet sorma canım yaa ben bu ay uçmucam öyle geçen ay sert çakıldım

kızcelerrr benim mesai bitmek üzere
yarın son gün sonunda
hepinize iyi akşamlar diliyorum öpüldünüzzzz

Ah keske benim de kirmizlar gelse de onume baksam bu arada folictrio kullaniyorum bende bas donmesi yapiyorum

Evet ya, su an sokturucu kullaniyorum, bittikten 5 gun sonra mens olacagimi soyledi. Nedense yine de olamicakmisim gibi strese giriyorum. Kirmiziyi görsem de, calismalara baslayip yol alsam...

Evet ya, su an sokturucu kullaniyorum, bittikten 5 gun sonra mens olacagimi soyledi. Nedense yine de olamicakmisim gibi strese giriyorum. Kirmiziyi görsem de, calismalara baslayip yol alsam...
ah canım kıyamam ya herkesin sıkıntısı başka başka ..
inşallah ilk etapta kırmızı sonrasında çift çizgi görürsünnn :)

eh işte canım çat pat değerlendirebildiğimiz kadar ,ne kadar başarılı oluyoruz orası meçhul
senin nasıl gidiyo :)
ay evet sorma canım yaa ben bu ay uçmucam öyle geçen ay sert çakıldım

Olacagina varir diyoruz, stres yapmiyoruz, gorev gibi gormuyoruz, olabildigince keyfini cikariyoruz bebis olduktan sonra o gunleri aricaz, ona gore

Olacagina varir diyoruz, stres yapmiyoruz, gorev gibi gormuyoruz, olabildigince keyfini cikariyoruz bebis olduktan sonra o gunleri aricaz, ona gore
hahaha kesinlikle alıştık şimdi sık sık görüşmeye hamişlik + bebiş zamanı epey hasret kalcaz birbirimize tadını çıkarmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…