Benimde ole yaaa...sabahtan beri yumusak yerim koltuk gormedi...acayip yoruldum...Ayyyy işyeri çok gergin kızlar....süper gergin bir gün geçiriyorum offf offfffağlıcam valla yaaa..
Suan forumu okurken bile uzanmaktayim yani yatmaktan basim agridi :) dayanamicam ben 2 test alicam birini yarin digerini gunum gecerse yaparim :s
Birde hangi folik asitten iciyorsunuz gitmisken onuda alayim :)
Benimde ole yaaa...sabahtan beri yumusak yerim koltuk gormedi...acayip yoruldum...
Suan forumu okurken bile uzanmaktayim yani yatmaktan basim agridi :) dayanamicam ben 2 test alicam birini yarin digerini gunum gecerse yaparim :s
Birde hangi folik asitten iciyorsunuz gitmisken onuda alayim :)
cansu1109 kuzum nasıl gidiyor ovulasyon u tutturma çalışmaları
değerlendirebiliyo musunuz :)
biz aynı zamanda öğrencez bebişi sanırım
hahahaha kesinlikleantideprasan alıp günlerce uyumak lazımbu stres geçmesi için yeminle.
bizde değerlendirmeye çalışıyoruzeh işte canım çat pat değerlendirebildiğimiz kadar ,ne kadar başarılı oluyoruz orası meçhul
senin nasıl gidiyo :)
ay evet sorma canım yaa ben bu ay uçmucam öyle geçen ay sert çakıldım
canım senin için biran evvel kırmızıları diliyoruz o zaman ondan sonra da temiz sayfayı mis gibi doldur :)Ah keske benim de kirmizlar gelse de onume baksam bu arada folictrio kullaniyorum bende bas donmesi yapiyorum
Ben de istiyorum o kırmızı dileklerindencanım senin için biran evvel kırmızıları diliyoruz o zaman ondan sonra da temiz sayfayı mis gibi doldur :)
biz de bayramın 1.günü gecesi tatile kaçıyoruz kafam dağılır bari biraz :)bizde değerlendirmeye çalışıyoruz
bayramda bile rahat bırakmıcam adamı
sana da bir dal yolluyorum canımm yakalaBen de istiyorum o kırmızı dileklerinden
Ah keske benim de kirmizlar gelse de onume baksam bu arada folictrio kullaniyorum bende bas donmesi yapiyorum
ah canım kıyamam yaEvet ya, su an sokturucu kullaniyorum, bittikten 5 gun sonra mens olacagimi soyledi. Nedense yine de olamicakmisim gibi strese giriyorum. Kirmiziyi görsem de, calismalara baslayip yol alsam...
eh işte canım çat pat değerlendirebildiğimiz kadar ,ne kadar başarılı oluyoruz orası meçhul
senin nasıl gidiyo :)
ay evet sorma canım yaa ben bu ay uçmucam öyle geçen ay sert çakıldım
hahaha kesinlikle alıştık şimdi sık sık görüşmeye hamişlik + bebiş zamanı epey hasret kalcaz birbirimize tadını çıkarmak lazımOlacagina varir diyoruz, stres yapmiyoruz, gorev gibi gormuyoruz, olabildigince keyfini cikariyoruzbebis olduktan sonra o gunleri aricaz, ona gore
ah canım kıyamam yaherkesin sıkıntısı başka başka ..
inşallah ilk etapta kırmızı sonrasında çift çizgi görürsünnn :)
aminnn inşallah canımm rabbim yazsın yeter ki hepimiz görücez inşallah :)Ayy balsin balllinsallah tatlim, hepimiz o cift cizgiyi hayirlisiyla goruruz en kisa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?