Eylülde Gel

aminnn inşallah canımm rabbim yazsın yeter ki hepimiz görücez inşallah :)

Evet Rabbim yazdiysa görücez elbet; ama bizde sabir da yok ki anam daha 3 ay oncesinde 2 yildan once dusunmuyorum deyip korunuyordum, olacagi varsa hapi unuturum olurum zaten diyodum, bir de simdiki halime bak!

Evet Rabbim yazdiysa görücez elbet; ama bizde sabir da yok ki anam daha 3 ay oncesinde 2 yildan once dusunmuyorum deyip korunuyordum, olacagi varsa hapi unuturum olurum zaten diyodum, bir de simdiki halime bak!
ben de hiç sıcak bakmıyordum çocuğa ,onun için mi böyle oldu diye düşünmeden edemiyorum.rabbim cezalandırmasın ...

İyi akşamlar kızlar .. Kadın doğumcu arıyorum kendime. Avrupa yakadında önerebileceğibiz bi dr var mı acaba?

bu arada benim adet öncesi lekelenmelerim ve kramplarım başladı.. bu ayda boş geçtik maleseff...

Kızlar acil degerlendirme istiyorum sizden. Bu ovulasyon testi. az once yaptim, sol tarafimda her ay olan agrilari hissettigim icin. Biliyosunuz, gebe degilim, ve adet söktürücü iciyorum. Onun etkisiyle mi cift cizgi cikti acaba? Kistim sag tarafta, 2 gundur olan agrim ise solda. Soldan yumurtluyor olabilir miyim?

Eklentiler

• P_20150917_183751.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 44
ooooo bu ne resmen yumurtluyosun.ama adet söktürücünün bi etkisi var mıdır ki?ben hiç kendimde bu kadar koyu görmedim 2 ay boyunca

ooooo bu ne resmen yumurtluyosun.ama adet söktürücünün bi etkisi var mıdır ki?ben hiç kendimde bu kadar koyu görmedim 2 ay boyunca

Ben de ilk yapar yapmaz bu kadar koyu gormedim hic. İlac etkisi olabilir belki cok umutlanmak istemiyorum ama tabi yine de es gecmeden degerlendiresim var

Bu durumda hangi gunleri degerlendirmeliyim sence Banucum?

Ben de ilk yapar yapmaz bu kadar koyu gormedim hic. İlac etkisi olabilir belki cok umutlanmak istemiyorum ama tabi yine de es gecmeden degerlendiresim var

Bu durumda hangi gunleri degerlendirmeliyim sence Banucum?
bende az önce san yazarken ben bu mesajın aynısnı 15-20 gün önce sana yazdığım düşündüm ozamanda yumurtluyodun.canım senn durum biraz komplex beni aşıyo sanki.senin için en iyisi yumurtlama takibi olcak sanki.ama sen her halükarda haftada 3 gün ilişkiyle tutturursun.tabi adet söktürücü kullanırken gebe kalnmaz heralde bilgim yok ama mantıken canım

@Ters Lale az önce yanlış etiketlemişim hamileymişssiniz hayırl olsun listemizde olduğunuz için haber beklerdik güzel haberleri paylaşmak lazm

Evet ya, su an sokturuniyorum, bittikten 5 gun sonra mens olacagimi soyledi. Nedense yine de olamicakmisim gibi strese giriyorum. Kirmiziyi görsem de, calismalara baslayip yol alsam...
Ah canim bana da verdi ondan on gun sonra olacan dedi 2ay gecti sonra progestan verdi biteli 5gun oldu gelen giden yok

merhaba kızlar ben bu ay 9 gün önceden kırmızı kartı yedim hayaller önümüzdeki aya hayırlısıyla,sağlıkla

ben de hiç sıcak bakmıyordum çocuğa ,onun için mi böyle oldu diye düşünmeden edemiyorum.rabbim cezalandırmasın ...
Ayy kızlar bu aralar benimde aklıma böyle şeyler geliyor evlendikten sonra üç yıl istemedim ama şimdi deliler gibi istiyorum acaba başta böyle düşündüğüm için olmuyorsa Rabbim affet diye dua ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…