Eylülde Gel

Slm kizlar kac gündür takib edemiyrm ama inanin yarim saattir yasismalari okuyrm Masallh motivasyon süper insallh guzel haberlerinizi okicam burdan mutlulugunuzu paylasmak icin takibdeyim sizi bu arada ikiz dogurma ihtimali olanlardanm çünkü kendim ikizim ve anneannemde ikizmis insallh olursa cok sevinirim nekadar zor oldugumuzu annem hep anlatir ama olsun insan yinede istiyr

Kizlar bu arada hepunizin duasina ihtiyacim var bugun doktora gittim doktor ultrasyonda bebegin gorunmedigini soyledi kan testi istedi kan testi sonucum guzel cikti degerlerim bi haftada normal derecede yukselmis ama cocugu goremedi ve dis gebelige hazirlikli ol yada düşük yapmaya cok üzüldüm ama bi yandanda daha yeni gormememiz normal dedi bat ımı daha yeni uc gun gecti Bilmiyrm kafam cok karışık insallh birsey olmaz inanin kizlar halinize sukredin ovi ve gebelik testlerindeki tek cizgide daha kotusude var karnindaki ni düşürmek bugun o korkuyu hissettim o yuzden hayirlisiyla isteyin ve hic moralinizi bizmayin

aaa zeynep seni burada görmek ne güzell.arada gel bizi bilgilendir bizden öndesin..beta değerin nasıl yüksekse ikiz olabilir derler..öyle kötü şeyler düşünme canım düşünce gücü denen bişey var. kötü şeyleri anma ki senle gelmesindaha çok erken olduğu için görülmemiştir.vajınal ultrasonda baktırsaydın gözükürdü..sende moralini hiiiç bozma yoksa bebişte üzülür annesi:)

Evet canm moralimi bozmicam Hayirlisiysa Rabbim verir degilse ne yapsam bos simdi sabirla beklemek düşüyor banada.Hamile olmama ragmen szi takib etmek hosuma gidiyr ve hepinizin mutlu haberini almak icin sabirsizlaniyrm kizlar ayrica birsey daha soylicem kendi deneyimim gozden kacirmistim ama simdi aklima geldi ben ovi testiyle hamile kaldim ama koyu cizgiden sonra ki gunu tek degerlendirdim ovi gunlerimden cok adet sonrasi gunlerini cok degerlendirdik diye bilirim hangisinden hamile kaldim bilmiyrm ama sizde isinizi sansa birakmayin derim

Hiç moralini bozma Rabbimden Hayırlısını iste Herşeyin olumsuz olmaz diliyorum ki dua et bol bol ama olumsuz olursa da takdiri ilahi vardır bir bildiği elbet..

Kızlar Günaydınn 1gün daha yedik enerji tavan dimi hepimizde yoksa Geçmez bugünler 19da kaç tutturcaZ bakalımmm

Kızlar Günaydınn 1gün daha yedik enerji tavan dimi hepimizde yoksa Geçmez bugünler 19da kaç tutturcaZ bakalımmm

günaydın şeker kızlarrrrrr...Bugün nasıl bakalım enerji tavan inşallaahh....19 da 21 bekliyorum ben 2 tane de ikiz bebek haberi allalımm ikiz bebek isteyenler için. :)

Canım daha çok yeni bebişin...fasulye kadar bile değil. O yüzden biraz sabretmek gerekli hemen görünmedi diye en kötüsünü aklına getirme....O doktorda kusura bakma ama malmış..Ay sinir oluyorum böyle insanlara....Valla benim arkadaşım bebeiğinin etrafında kan vardı almamaız lazım bunu dedi kaç doktor...Arkadaşım inat etti aldırmıcam kalp atışını duyarken yapamam diye...3 ay yattı kıpırdamadı başka bir doktor buldu...şu an sağlıklı 3 yaşında kızı var..Doktorlara kalsa ohoooo...bozma moralini tutunur o minnak gitmez bir yere anasını bırakıp :)

günaydın şeker kızlarrrrrr...Bugün nasıl bakalım enerji tavan inşallaahh....19 da 21 bekliyorum ben 2 tane de ikiz bebek haberi allalımm ikiz bebek isteyenler için. :)
günaydınnnnn iyiyiz tabiiiii
ohhhoooo bu süper olur haydi gelsin güzel haberler en yakın bat kimin

aynen öyle lütfen moral bozma bırakma kendini ve dr değiştirmeyi dene bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…