Aaaa benim de :))ben başak burcuyum canım cuma günü doğum günüm hatta:)
Aaaa benim de :))
hu huuuuuuuuuuuu hedefi büyük tutmak lazım dimi canımEylul'e 1 hafta kala... Hazir miyiz?? Bebisler geliyorrrr!!!
en az 19 tane!
aaa zeynep seni burada görmek ne güzell.arada gel bizi bilgilendir bizden öndesin..beta değerin nasıl yüksekse ikiz olabilir derler..öyle kötü şeyler düşünme canım düşünce gücü denen bişey var. kötü şeyleri anma ki senle gelmesinKizlar bu arada hepunizin duasina ihtiyacim var bugun doktora gittim doktor ultrasyonda bebegin gorunmedigini soyledi kan testi istedi kan testi sonucum guzel cikti degerlerim bi haftada normal derecede yukselmis ama cocugu goremedi ve dis gebelige hazirlikli ol yada düşük yapmaya cok üzüldüm ama bi yandanda daha yeni gormememiz normal dedi bat ımı daha yeni uc gun gecti Bilmiyrm kafam cok karışık insallh birsey olmaz inanin kizlar halinize sukredin ovi ve gebelik testlerindeki tek cizgide daha kotusude var karnindaki ni düşürmekbugun o korkuyu hissettim o yuzden hayirlisiyla isteyin ve hic moralinizi bizmayin
Hiç moralini bozma Rabbimden Hayırlısını iste Herşeyin olumsuz olmaz diliyorum ki dua et bol bol ama olumsuz olursa da takdiri ilahi vardır bir bildiği elbet..Kizlar bu arada hepunizin duasina ihtiyacim var bugun doktora gittim doktor ultrasyonda bebegin gorunmedigini soyledi kan testi istedi kan testi sonucum guzel cikti degerlerim bi haftada normal derecede yukselmis ama cocugu goremedi ve dis gebelige hazirlikli ol yada düşük yapmaya cok üzüldüm ama bi yandanda daha yeni gormememiz normal dedi bat ımı daha yeni uc gun gecti Bilmiyrm kafam cok karışık insallh birsey olmaz inanin kizlar halinize sukredin ovi ve gebelik testlerindeki tek cizgide daha kotusude var karnindaki ni düşürmekbugun o korkuyu hissettim o yuzden hayirlisiyla isteyin ve hic moralinizi bizmayin
Kızlar Günaydınn 1gün daha yedik enerji tavan dimi hepimizde yoksa Geçmez bugünler 19da kaç tutturcaZ bakalımmm
Kizlar bu arada hepunizin duasina ihtiyacim var bugun doktora gittim doktor ultrasyonda bebegin gorunmedigini soyledi kan testi istedi kan testi sonucum guzel cikti degerlerim bi haftada normal derecede yukselmis ama cocugu goremedi ve dis gebelige hazirlikli ol yada düşük yapmaya cok üzüldüm ama bi yandanda daha yeni gormememiz normal dedi bat ımı daha yeni uc gun gecti Bilmiyrm kafam cok karışık insallh birsey olmaz inanin kizlar halinize sukredin ovi ve gebelik testlerindeki tek cizgide daha kotusude var karnindaki ni düşürmekbugun o korkuyu hissettim o yuzden hayirlisiyla isteyin ve hic moralinizi bizmayin
günaydınnnnn iyiyiz tabiiiiigünaydın şeker kızlarrrrrr...Bugün nasıl bakalım enerji tavan inşallaahh....19 da 21 bekliyorum ben 2 tane de ikiz bebek haberi allalımmikiz bebek isteyenler için. :)
tabiii kiiii aramıza hoşgeldinn eylül bizim ayımız olacak allahın izniylemrb kızlar günaydınher ay umutlana umutlana eylüle geldim .
bende sizlerle bekleyebilir miyim
aynen öyle lütfen moral bozma bırakma kendini ve dr değiştirmeyi dene benceCanım daha çok yeni bebişin...fasulye kadar bile değil. O yüzden biraz sabretmek gerekli hemen görünmedi diye en kötüsünü aklına getirme....O doktorda kusura bakma ama malmış..Ay sinir oluyorum böyle insanlara....Valla benim arkadaşım bebeiğinin etrafında kan vardı almamaız lazım bunu dedi kaç doktor...Arkadaşım inat etti aldırmıcam kalp atışını duyarken yapamam diye...3 ay yattı kıpırdamadı başka bir doktor buldu...şu an sağlıklı 3 yaşında kızı var..Doktorlara kalsa ohoooo...bozma moralini tutunur o minnak gitmez bir yere anasını bırakıp :)
tabiii kiiii aramıza hoşgeldinn eylül bizim ayımız olacak allahın izniyle
bat ne?
olsunn olsunnn hemen geçer sen çalışmayı ihmal etme gerisi allaha kalmış22 eylül
bildiğin 1 ay var daha yaneyse güzel haberler alalım da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?