benmde aklıma geliyo.annem hep diyodu sen çalışmaya başla ne biliyosun hemen olcağını diyodu.olmazsa en azndan vakıt kaybetmeden önlemini alrsın diyodu.dinlemedim ahhhh .Ayy kızlar bu aralar benimde aklıma böyle şeyler geliyor evlendikten sonra üç yıl istemedim ama şimdi deliler gibi istiyorum acaba başta böyle düşündüğüm için olmuyorsa Rabbim affet diye dua ediyorum.
baya öne gelmiş düzensilik mi var ..sağlık olsun daha vakti var demekki rabbimin uygun bulduğu.
Inşallah tez zamanda Hepimizinde Kucağı bebisle dolar.
benmde aklıma geliyo.annem hep diyodu sen çalışmaya başla ne biliyosun hemen olcağını diyodu.olmazsa en azndan vakıt kaybetmeden önlemini alrsın diyodu.dinlemedim ahhhh .
hiç bilmiyorum, benim hemen hemen her adetimde oluyor.. bayram sonrası doktora gitcem artık.. sorar, öğrenir, paylaşırımAdet öncesi lekelenme ler son iki aydır bendede var neden oluyor acaba
Bence yumurtlama cizgisi bu degerlendir canim ilaclarin etkisi olurmu hic bilmiyorumKızlar acil degerlendirme istiyorum sizden. Bu ovulasyon testi. az once yaptim, sol tarafimda her ay olan agrilari hissettigim icin. Biliyosunuz, gebe degilim, ve adet söktürücü iciyorum. Onun etkisiyle mi cift cizgi cikti acaba? Kistim sag tarafta, 2 gundur olan agrim ise solda. Soldan yumurtluyor olabilir miyim?
Ammaaan acaba olablir mi bi degerlendirme yapin belkim tutar...Kızlar acil degerlendirme istiyorum sizden. Bu ovulasyon testi. az once yaptim, sol tarafimda her ay olan agrilari hissettigim icin. Biliyosunuz, gebe degilim, ve adet söktürücü iciyorum. Onun etkisiyle mi cift cizgi cikti acaba? Kistim sag tarafta, 2 gundur olan agrim ise solda. Soldan yumurtluyor olabilir miyim?
Dunden hafif kasik agrilariim vardi.bugun artti belimde de agri basladi....heralde erken olacam..
Belkide bebise isarettir hemen regliye yormayin kizlaarDunden hafif kasik agrilariim vardi.bugun artti belimde de agri basladi....heralde erken olacam..
T terslale hayrli olsun da listede adin var biz merakla bekliyoruz keşke paylassaydin bizimle Allah saglikla kucagna almayi nasip etsin nazarlar degmesin@Ters Lale az önce yanlış etiketlemişim hamileymişssiniz hayırl olsun listemizde olduğunuz için haber beklerdik güzel haberleri paylaşmak lazm
arkadaşlar gruptan uzak olup listeye sadece 1 kez adın yazdırmış gitmiş başka topiklerde devam eden bat günü geçen arkadaşları listeden çıkarıyorum izninizle. ben herkesi takip edip hamile misin diye sormak istemiyorum artık.sonuçta burada bi arkadaşlık grubu kurduk hamile olsakta mutluluğumuzu paylaşssak diye bekliyoruz hepimiz.kendini soyutlayanın listede ne işi var
amaaann sinirlenmeyin kızlar, yumurtalarınız korkup kaçar sonraSana katiloyorum şu an sinir oldum ne yani madem biz bir grup kurduk kimsenin adini buraya zorla yazdirmadik bizimle paylasmak istemeyenin listede işi ne niye merak edelim ozaman insanlara tek tek soralim madem paylasmayacak ozaman kimse adini yazdirmasin ne sacma iş oldu
ben amuda kalktığım için olmad heral o zaman hehehehkızlar hamile kalmak için internet araştırması yaptım tüm gün ilişkide n sonra ayakları yukarı kaldırmaya gerek yok hatta bu durumda Pelvis çalışmıyor diye bir yazı okudum sadece biraz yatın diyodu yerçekimi için
bide yabancı sitede öksürük şurubu içilir gebelik için bununda vajinal salgıyı arttırmak için olduğunu ama yan etkileri olduğu için önerilmemektedir onun yerine jel kullanmak gerektiğini okudum gebeliğe yardımcı jeller kuruluk sperm leri öldürüldüyomuşkızlar hamile kalmak için internet araştırması yaptım tüm gün ilişkide n sonra ayakları yukarı kaldırmaya gerek yok hatta bu durumda Pelvis çalışmıyor diye bir yazı okudum sadece biraz yatın diyodu yerçekimi için
Pöööf dogru haklisin aslında bosvermek lazimamaaann sinirlenmeyin kızlar, yumurtalarınız korkup kaçar sonraAllah kendisini mutlu bahtiyar etsin, tamamına erdirsin.. biz kendi işimize bakalım
kızlar hamile kalmak için internet araştırması yaptım tüm gün ilişkide n sonra ayakları yukarı kaldırmaya gerek yok hatta bu durumda Pelvis çalışmıyor diye bir yazı okudum sadece biraz yatın diyodu yerçekimi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?