Eylülde Gel

benmde aklıma geliyo.annem hep diyodu sen çalışmaya başla ne biliyosun hemen olcağını diyodu.olmazsa en azndan vakıt kaybetmeden önlemini alrsın diyodu.dinlemedim ahhhh .

baya öne gelmiş düzensilik mi var ..sağlık olsun daha vakti var demekki rabbimin uygun bulduğu.

yok canısı ya bu ay rahim filmi çekildim büyük ihtimalle rahimle oynandığı için öne attı.birde hormon ilacı içiyorum bozuk olan düzenimi düzeltiyorda olabilir

benmde aklıma geliyo.annem hep diyodu sen çalışmaya başla ne biliyosun hemen olcağını diyodu.olmazsa en azndan vakıt kaybetmeden önlemini alrsın diyodu.dinlemedim ahhhh .

aynısı benim aklıma da geliyor valla kızlar evlenince 1 sene yapmayalım gezelim tozalım dedik sanki isteyince hemen olucakmş gibi

Valla ben de aynen cocuk soranlara aman allah korusun düşünmüyorum diyordu allah hala koruyo heralde beni

Bence yumurtlama cizgisi bu degerlendir canim ilaclarin etkisi olurmu hic bilmiyorum

Ammaaan acaba olablir mi bi degerlendirme yapin belkim tutar...

Dunden hafif kasik agrilariim vardi.bugun artti belimde de agri basladi....heralde erken olacam..

arkadaşlar gruptan uzak olup listeye sadece 1 kez adın yazdırmış gitmiş başka topiklerde devam eden bat günü geçen arkadaşları listeden çıkarıyorum izninizle. ben herkesi takip edip hamile misin diye sormak istemiyorum artık.sonuçta burada bi arkadaşlık grubu kurduk hamile olsakta mutluluğumuzu paylaşssak diye bekliyoruz hepimiz.kendini soyutlayanın listede ne işi var

Sana katiloyorum şu an sinir oldum ne yani madem biz bir grup kurduk kimsenin adini buraya zorla yazdirmadik bizimle paylasmak istemeyenin listede işi ne niye merak edelim ozaman insanlara tek tek soralim madem paylasmayacak ozaman kimse adini yazdirmasin ne sacma iş oldu

amaaann sinirlenmeyin kızlar, yumurtalarınız korkup kaçar sonra Allah kendisini mutlu bahtiyar etsin, tamamına erdirsin.. biz kendi işimize bakalım

kızlar hamile kalmak için internet araştırması yaptım tüm gün ilişkide n sonra ayakları yukarı kaldırmaya gerek yok hatta bu durumda Pelvis çalışmıyor diye bir yazı okudum sadece biraz yatın diyodu yerçekimi için

bide yabancı sitede öksürük şurubu içilir gebelik için bununda vajinal salgıyı arttırmak için olduğunu ama yan etkileri olduğu için önerilmemektedir onun yerine jel kullanmak gerektiğini okudum gebeliğe yardımcı jeller kuruluk sperm leri öldürüldüyomuş

Valla bende bi amuda kalkmadigim kaldi bende bir yazida okumustum ama yinede yaptim her iliskiden sonrada 15 dkk yapiyorum sonrada 1 saat yatiyorum p
amaaann sinirlenmeyin kızlar, yumurtalarınız korkup kaçar sonra Allah kendisini mutlu bahtiyar etsin, tamamına erdirsin.. biz kendi işimize bakalım
Pöööf dogru haklisin aslında bosvermek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…