BEn de ayaklarımı dikicem diye neredeyse takla atıcamben amuda kalktığım için olmad heral o zaman heheheh
Cok iyi yaaa şapşikler tutuncak diye neler yapiyoruzBEn de ayaklarımı dikicem diye neredeyse takla atıcam
Kızlar test yapmak mantıklı değil çünkü eser miktarda olan gebelik hormon seviyesi her ay değişiklik gösterebilir yani gebe değilken vucudumuzda olan bu hormon gebe kaldığımız ay yükselişe geçse bile sıfırla rakamlardan başladı isek testte iki yada üç veya bir ile başlayan birine göre daha geç yükselip erken gebelik testlerinde çıkmayacakmışBelirti belirti diyip kendimizi yiyip bitirdigimiz donemlerin bir gecesinden daha sizlere iyi geceler can kizlar reglime 4 ila 6 gün var diyorum net bir tarih veremiyorum bu denemelerde 3 ileri 3 geri oynayip duruyor tarihler ve bu sürecte inanilmaz cikolata askiyla yaniyorum ben bu durumu reglime yaklastigimda hep yasiyorum sanirim bu ayda fossss ama kirmizi karti gorene kadar teste ve kendimi strese sokmamaya söz verdim yarin ola hayrola
burda hamile bayanlardan biri yazmıştı her ilişkiden sonra kocası ayak bileklerinden tutup başaşağı tutup beklemiş sallamış,o şekiilde hamile kalmışCok iyi yaaa şapşikler tutuncak diye neler yapiyoruz
Evet canim bende bunu bircok kez okudum kizlarada söylüyorum ara ara erken gebelik testleri 4 ila 5 gune kadar cikiyor ama bazen cikmayabiloyorda millet 10 gun onceden test yapiyor sonuc negatf yani ne bekliyosalar bazen regli gününde bile cikmiyor gec dollenme olabildigini gozden kacirabiliyoruz insanlar reglisinden 5 6 gün sonra bile pozitifi gorebiliyor bu surecte biz sabirsizlar genelde kendimizi strese sokup dahada zorlastriyoruzKızlar test yapmak mantıklı değil çünkü eser miktarda olan gebelik hormon seviyesi her ay değişiklik gösterebilir yani gebe değilken vucudumuzda olan bu hormon gebe kaldığımız ay yükselişe geçse bile sıfırla rakamlardan başladı isek testte iki yada üç veya bir ile başlayan birine göre daha geç yükselip erken gebelik testlerinde çıkmayacakmış
burda hamile bayanlardan biri yazmıştı her ilişkiden sonra kocası ayak bileklerinden tutup başaşağı tutup beklemiş sallamış,o şekiilde hamile kalmış
Vhuuuuuuu buda bi yöntem valla bravooooburda hamile bayanlardan biri yazmıştı her ilişkiden sonra kocası ayak bileklerinden tutup başaşağı tutup beklemiş sallamış,o şekiilde hamile kalmış
Yeni listemiz hayrli olsun bebislerle dolsun kucaklarimiz kizlaaaar1.BANU - - - 20 EYLÜL -
3.AYSU - - - 27EYLÜL -
5.ÜLKÜ - - 20 EYLÜL -
9.BÜŞRA- 23 EYLÜL -
12.YEŞİL-
13.YAPRAK- 3 EYLÜL -.............HAMİLEEEEEE
14.ŞEYMA - 22 EYLÜL
18.EMOLİ- 13EYLÜL ................HAMİLEEEEE
20.IRMAK -- - 22 EYLÜL
23.SARE - -21 EYLÜL -
25.EMİNETUBA- 19EYLÜL
27.ELİF - -23 EYLÜL
28.GÜL_CAN -25 EYLÜL
32.MELEV 12 EYLÜL
33.BANU - 9 EYLÜL - .......HAMİLEEEE
34.CROCUS - - 27 EYLÜL
35.ZEHRENUR- 22 EYLÜL
37.COUNTRY - 23EYLÜL
39.SİMA - 23 EYLÜL
40.ÖZLEM - 19EYLÜL
41.MİMOSA - 25 eylül
42.MUKADDES - 22 EYLÜL
43.MARADESPİNA ---- 25EYLÜL
44.DİLAYCA - 28 EYLÜL
45.DORMİCUM - 19 EYLÜL
ennn sade listemiz böyle şimdilik kala kala bu kadar kaldık yarın veya ertesi gün bende silincem..ama zaten bu fikre çok alıştım .erken test yapmanın 1 avantajı bu oldu bana.yersiz umutlu bekleyişi kesti.neyse can kızlaaarrr hepinizi o minnoş yanaklarınızdan öpüyorum,mutlu yarınlara uyanmak için uyumak şart..iyi geceleeeeeerrr
country canım dur bi sakin ol bakim:)
Kızlar bi topikte okudum bayanın biri ge cikip test yapmış negatif 6gün sonra yine negatif kistler dolayı hep gecikmiş normal demiş kan vermek ten korkuyorum diyor ara ara test hep negatif derken 9 hafta sonra pozitif doktora gitmiş on haftalık doktor hormon seviyen çok düşük olduğu için böyle olmuş demiş 0 lardan 1 olması bile ne kdar zaman almış sağlıklı ilerlese bileYeni listemiz hayrli olsun bebislerle dolsun kucaklarimiz kizlaaaar
Olamiyorum valla aldim sabah ki idrarla yapcam kismetsejunemayapril bildircem umarim silikte olsa cikarda buraya foto koyup yorum isterim :)
Aramiza hosgeldinAyan 30 yaş son regl 26 ağustos beklenen 30 eylül ola bilir.düzensiz
Yaaa iste buu durumlarda hamis olup olmadigimizi etkiliyor ama biz stres stres stress valla yiyoruz kendimizi ben buay biraktim kendimi belki ekime belki bu ay bilinmez rabbim ne zaman verirseKızlar bi topikte okudum bayanın biri ge cikip test yapmış negatif 6gün sonra yine negatif kistler dolayı hep gecikmiş normal demiş kan vermek ten korkuyorum diyor ara ara test hep negatif derken 9 hafta sonra pozitif doktora gitmiş on haftalık doktor hormon seviyen çok düşük olduğu için böyle olmuş demiş 0 lardan 1 olması bile ne kdar zaman almış sağlıklı ilerlese bile
Ayyy hadi bakalim inş.guzel haberlerinle listenin 1. Sirasinda yer alirsin canim bizim bu ay 3. Denememiz ilk ay rastgele iliski ikinci ay ovulasyon testi 3. Ay yani buay ise gün aşrı ilişki oldu en stressiz olani 3. Testten uzak stresten uzak oluyor bunu bizzat yaşadığım icin herkese yaziyorum umarim sende de ise yaramistir bu yöntemKizlar ne zamandir yazamadim ya. Yatili misafirlerim falan vardi. Is guc bi taraftan firsat bulamadim. Okuyabildigim kadar okudum ama sizleri. Biz bu ay calismalara devam yine. Gecen ay muthis husrana ugradim. Tum belirtiler mevcuttu ama fos cikti. O yuzden belirtilere kanmayin kizlar. En garantisi regl gecikmesi. Bu ay ovu testinden de uzak durdum strese sokuyor insani. Umutlar bu ay bakalim ne olacak. Ekim listesi yaptiginizda beni de ekleyin. BAT 1 ekim. Belki listenin ilk hamişi olurum
Ayyy hadi bakalim inş.guzel haberlerinle listenin 1. Sirasinda yer alirsin canim bizim bu ay 3. Denememiz ilk ay rastgele iliski ikinci ay ovulasyon testi 3. Ay yani buay ise gün aşrı ilişki oldu en stressiz olani 3. Testten uzak stresten uzak oluyor bunu bizzat yaşadığım icin herkese yaziyorum umarim sende de ise yaramistir bu yöntem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?