allah korusun kötüyü düşünmüyoruz,istemediysek şartlar öyle gerektirdi diye istemedik en azından ben :) senin de öyledir eminim :)valla aynı düşünce benimde aklımdan geçiyo yaa.. istemiyorum istemiyorum dedin al sana işte der gibi..
vardır canım bunda da bi hayır zamanı gelmemiş demek yak bi sigara :)bu arada benim adet öncesi lekelenmelerim ve kramplarım başladı.. bu ayda boş geçtik maleseff...
aminnn canım ne güzel duadır bu :)günaydın arkadaşlar
hafanın son gününden merhaba
hayırlı cumalarımız olsun inşallah, Rabbim herkesin kalbindekini kaderine yazsın bir an önce dualarımız gerçekleşsin inşallah AMİN
o kadar öne geldi hemerhaba kızlar ben bu ay 9 gün önceden kırmızı kartı yedimhayaller önümüzdeki aya hayırlısıyla,sağlıkla
her bir kelimesine katılıyor ve ooo nayyy lıııı yoo ruum şekerimarkadaşlar gruptan uzak olup listeye sadece 1 kez adın yazdırmış gitmiş başka topiklerde devam eden bat günü geçen arkadaşları listeden çıkarıyorum izninizle. ben herkesi takip edip hamile misin diye sormak istemiyorum artık.sonuçta burada bi arkadaşlık grubu kurduk hamile olsakta mutluluğumuzu paylaşssak diye bekliyoruz hepimiz.kendini soyutlayanın listede ne işi var
sonuç ne olursa olsun senin için hayırlısı olsun canım benim artık takılmamayı da öğrencez napalımBelirti belirti diyip kendimizi yiyip bitirdigimiz donemlerin bir gecesinden daha sizlere iyi geceler can kizlar reglime 4 ila 6 gün var diyorum net bir tarih veremiyorum bu denemelerde 3 ileri 3 geri oynayip duruyor tarihler ve bu sürecte inanilmaz cikolata askiyla yaniyorum ben bu durumu reglime yaklastigimda hep yasiyorum sanirim bu ayda fossss ama kirmizi karti gorene kadar teste ve kendimi strese sokmamaya söz verdim yarin ola hayrola
hahahahahahahah tövbeler tövbesi hiç gülceğim yoktu sabah sbaah sallamış bide heburda hamile bayanlardan biri yazmıştı her ilişkiden sonra kocası ayak bileklerinden tutup başaşağı tutup beklemiş sallamış,o şekiilde hamile kalmış
canım hoşgeldin geçen merak ettim nerde bu kız diye :) ben de bu ay gecikmeme rağmen kırmızı kart gördüm,ben de saçma belirtilere bi kandırmışım kendimi sorma fena çakıldım bu ay,allahtan topladım kendimi :)bakalım bu ay ne olacak hayırlısı hakkımızda benim de bat3 ekimKizlar ne zamandir yazamadim ya. Yatili misafirlerim falan vardi. Is guc bi taraftan firsat bulamadim. Okuyabildigim kadar okudum ama sizleri. Biz bu ay calismalara devam yine. Gecen ay muthis husrana ugradim. Tum belirtiler mevcuttu ama fos cikti. O yuzden belirtilere kanmayin kizlar. En garantisi regl gecikmesi. Bu ay ovu testinden de uzak durdum strese sokuyor insani. Umutlar bu ay bakalim ne olacak. Ekim listesi yaptiginizda beni de ekleyin. BAT 1 ekim. Belki listenin ilk hamişi olurum
aminnnnnngünaydın kızlaaarrr ,
hayırlı cumalar rabbim gönlümüzdekileri en zahmetsiz ,en tez zamanda nasip etsin sadece bebek değil herşeyi :)
seviyorum sizleri haydi işimiz gücümüz rast gelsin :)
benim de takvime göre 19u canım ,ya test yapıcaksın yakalamak için ,ya da gün aşırı birlikte olup değerlendirceksin.sen bugün yarın ve pazarı es geçme ama :)ya kızlar benim bu hafta yumurtlama haftam , 19 u ovulasyon görünüyor
ama buna dair hiç belirti hissetmiyorum
normal mi acaba
ama gün aşırı diyolar ya bizde öyle yapıyoruz
üst üste 3 gün mü yapsak
ayy İnşaallah canım ne süpriz olur...Henuz olumsuz dusunme, ilk agrilar regl ile karistirilirmis cogu zaman, insallah seninki kirmiziya degil bebise isarettir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?