sabah sabah güldürdün beni...bende bi kere yapmıştım eşim napıyon sen dedi şaşırdı....:)ben amuda kalktığım için olmad heral o zaman heheheh
yapabiliyosan ne alaama gün aşırı diyolar ya bizde öyle yapıyoruz
üst üste 3 gün mü yapsak
3günü geçmeyecek diye biliyorum ben de 2günde 1 ,hergün no problem 3ü geçince bozulma oluyormuşcanım ben geçen gün doktora gittim. Biz dedi 2 günde bir öneriyoruz ama hergünde olsa olur sıkıntı olmaz dedi özellikle sordumsıkıntı yok non stop devam
ya kızlar benim bu hafta yumurtlama haftam , 19 u ovulasyon görünüyor
ama buna dair hiç belirti hissetmiyorum
normal mi acaba
3günü geçmeyecek diye biliyorum ben de 2günde 1 ,hergün no problem 3ü geçince bozulma oluyormuş
Kuzuuum sonucta sen elinden geleni yaptin dr.ye gittin düzensizliklerle ugrastin Allah sana dogru zamanda sağlıklı bir evlat versin canimmmmmerhaba kızlar ben bu ay 9 gün önceden kırmızı kartı yedimhayaller önümüzdeki aya hayırlısıyla,sağlıkla
ben de geçen ay gün aşırı denedim de olmadızaten her gün can mı dayanır hahaha işte yumurtlama dönemini ard arda değeerlendirirp 2 günde bire dönüş yapılır :) ben bu ay öyle yapıcam...hoş ben ne yapsam boş dadeneyelim yinede
ben de kasım totemine ov.testi alcambende pko var, ovu testi yanıltıcı olabiliyormuş
LH hormonu pko lularda yüksek oluyormuş
dün aldım ovu testi ama yapmadım daha
grup ismi bile olabilirrrrrrrr süperr hahaah gelsin bebişleeer büyüsün göbüşleeerrrayhhhhh bugün cumaaaa hayırlı bir gün.....Herşey gönlümüzce olacak inşallah....Gelsin bebişler...büyüsün göbüşlerrrrrrr :)
Muocanim 22 eylül yaklasiyo yoksa hamismisin uyku bastrmalari falan yoksa senden guzel haberlermi alcazevet bugün cuma hayırlı gün Allah hepimizin gönlüne göre versin...bugünde hiç çalışasım yok eve gitsemde uyusam....:)
keşke canım ya ağzın bal yesin...çok yoruldum gerçekten....Muocanim 22 eylül yaklasiyo yoksa hamismisin uyku bastrmalari falan yoksa senden guzel haberlermi alcaz
Cnm malesef bu ay olmadı benim. Iki öncesinden geldi birde utanmaz
önümüze bakıyoruz canımmm gelen utansın boşver zamanı gelince de biz kırmızıyı utandırcaz he heeeyyyyCnm malesef bu ay olmadı benim. Iki öncesinden geldi birde utanmaz
Aaaaaa geldi mi canım senin de durmak yok bizeeeee devammmmCnm malesef bu ay olmadı benim. Iki öncesinden geldi birde utanmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?