Eylülde Gel

canım ben geçen gün doktora gittim. Biz dedi 2 günde bir öneriyoruz ama hergünde olsa olur sıkıntı olmaz dedi özellikle sordum sıkıntı yok non stop devam
3günü geçmeyecek diye biliyorum ben de 2günde 1 ,hergün no problem 3ü geçince bozulma oluyormuş

Takvimlere bagli kalma canim ya ovi testi yapcaksin yada bu tarihleri sürekli iyi değerlendirceksiniz baska türlü bilemeyiz belki gecmis belki gelmemis bile olabilir bilemeyiz
ya kızlar benim bu hafta yumurtlama haftam , 19 u ovulasyon görünüyor
ama buna dair hiç belirti hissetmiyorum
normal mi acaba

3günü geçmeyecek diye biliyorum ben de 2günde 1 ,hergün no problem 3ü geçince bozulma oluyormuş

zaten her gün can mı dayanır hahaha işte yumurtlama dönemini ard arda değeerlendirirp 2 günde bire dönüş yapılır :) ben bu ay öyle yapıcam...hoş ben ne yapsam boş da deneyelim yinede

bende pko var, ovu testi yanıltıcı olabiliyormuş
LH hormonu pko lularda yüksek oluyormuş
dün aldım ovu testi ama yapmadım daha

zaten her gün can mı dayanır hahaha işte yumurtlama dönemini ard arda değeerlendirirp 2 günde bire dönüş yapılır :) ben bu ay öyle yapıcam...hoş ben ne yapsam boş da deneyelim yinede
ben de geçen ay gün aşırı denedim de olmadı her şeyi deniyoruz bakalım

Yaaaa bende tuttum bunu gelsin bebisleeeeer dolsun göbuşlerrr kizlaaar test yapan yokmu M melev 12 eylül yaziyordu listede güzel haber varmı benmi kaçırdım yoksaaa bayagi geçmişte ayrica @dorminocum emine tuba ve özlemden de 19 eylülde güzel haberleri bekliyoruz yok mu test yaptiraaan

evet bugün cuma hayırlı gün Allah hepimizin gönlüne göre versin...bugünde hiç çalışasım yok eve gitsemde uyusam....:)

Cnm malesef bu ay olmadı benim. Iki öncesinden geldi birde utanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…