Eylülde Gel

SANIRIM BENIMDE BU AY HUSRAN SABAH TESTIM TEK CIZGI ISIKLA BILE BAKTIM DIGER CIZGIDEN ESER YOK BAT 23 EYLUL..BEKLEMEDEYIM....

SANIRIM BENIMDE BU AY HUSRAN SABAH TESTIM TEK CIZGI ISIKLA BILE BAKTIM DIGER CIZGIDEN ESER YOK BAT 23 EYLUL..BEKLEMEDEYIM....
bendensin 5 gün kala benimde aynen öyle çıktı .şuan 2 gün var ama zaten bünyede testi doğruluyo hiç bir belirti yok.

adet belirtin falan var mı mukocan ?
seninle aynı batlarımız benm belirtiler kendini göstermeye basladı ne yazık ki
cnm her zamanki gibi göğüs ağrım var ve kasıklarım ağrıyo arada hafif batmalar var...adetkende bölye oluyo zati....zaten bu ay tatilde değerlendirme fırsatı bulamadım o yüzden kendimi alıştırdım kırmızı karta....

İki gün önce demiştim canım.Test yaptım çıkmadı yine adet gecikmesi yaşıyorum ilaçla olucam sanırım.Yarın dra gidicem bakalım.Yine kist mi oluştu belli olacak.

hakkımızda hayırlısı bakalım :)
benmde kasık ağrılarım basladı ..
önümüzdeki maçlara iyi hazırlanırız napalım

Kizlar ya eşim şehir disinda ve pazar gunu donecek. Takvime gore yumurtlama gunum ayin 17 siydi. Biz 14 ve 16 sinda birlikte olduk. Sizce geldikten sonra da devam edelim mi. Ayin 20 si olacak geldiginde. Bu ay da umudumu kaybedicem yoksa

Kizlar ya eşim şehir disinda ve pazar gunu donecek. Takvime gore yumurtlama gunum ayin 17 siydi. Biz 14 ve 16 sinda birlikte olduk. Sizce geldikten sonra da devam edelim mi. Ayin 20 si olacak geldiginde. Bu ay da umudumu kaybedicem yoksa
Cnm 17 sinde kesin yumurtlayacaksin diye bişey yok ki devam et sen belki geç yumurtlama olur bilemezsin ki

geldiği gün ve ertesi gün değerlendirilebilir canım

Devam etmelisin bence takvime gore hareket etsende ben bu ay takvimin gösterdiğinden erken yumurtladim yani bi ileri iki geri oynayabiliyor degerlendir degerlendirebildigin kadarini kuzum

Hepinize hayırlı cumalar kizlar bugun doktora gittim ve bebegimin kap atislari yok ve kurtaj dediler cok üzgünüm dua edin hayirlisiyla atsin kalp atışları pazar günü tekrar gidicem ama umit yok cunku sekiz haftalik atmasi gerekiyrdu coktan

Cnm inşallah bi sorun yoktur üzülme bu sürede çok dua et Hersey Allahtan

hayırlı cumalar kızlar
bata 3 gun kaldı.hafif hafif regl sancılarım var galiba bu ayda olmadı
ama ne diyoruz kırmızıları gorene kadar umit var demi:) Rabbim çifte bayram sevinci yaşatsın hepimize ins bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…