banuş testi bi daha tekrarlasanabendensin 5 gün kala benimde aynen öyle çıktı .şuan 2 gün var ama zaten bünyede testi doğruluyo hiç bir belirti yok.
sen gene devam et kendin için eşin için özlemişsinizdir birbirinizi hasret giderin illa gıdaklama gününde mi birlikte olcaz canımız yok mu bizim ,bu ay kociye öyle diyorum bebiş için değil kendimiz içinKizlar ya eşim şehir disinda ve pazar gunu donecek. Takvime gore yumurtlama gunum ayin 17 siydi. Biz 14 ve 16 sinda birlikte olduk. Sizce geldikten sonra da devam edelim mi. Ayin 20 si olacak geldiginde. Bu ay da umudumu kaybedicem yoksa
hayırlısı olsun canımmm önümüze bakıyoruz her zaman geçmişe değilhayırlı cumalar kızlar
bata 3 gun kaldı.hafif hafif regl sancılarım var galiba bu ayda olmadı
ama ne diyoruz kırmızıları gorene kadar umit var demi:) Rabbim çifte bayram sevinci yaşatsın hepimize ins bu ay
ay canım inanamıyorum ya olamaz şok oldum grubumuzun ilk bebişi umuduydu.metanetli ol canım eminim hiç kolay değildir daha önce hiç gitmemişmiydin doktora sorun ne acaba ya şu an çok üzgünüm bendeHepinize hayırlı cumalar kizlar bugun doktora gittim ve bebegimin kap atislari yok ve kurtaj dediler cok üzgünüm dua edin hayirlisiyla atsin kalp atışları pazar günü tekrar gidicem ama umit yok cunku sekiz haftalik atmasi gerekiyrdu coktan
Hepinize hayırlı cumalar kizlar bugun doktora gittim ve bebegimin kap atislari yok ve kurtaj dediler cok üzgünüm dua edin hayirlisiyla atsin kalp atışları pazar günü tekrar gidicem ama umit yok cunku sekiz haftalik atmasi gerekiyrdu coktan
Hepinize hayırlı cumalar kizlar bugun doktora gittim ve bebegimin kap atislari yok ve kurtaj dediler cok üzgünüm dua edin hayirlisiyla atsin kalp atışları pazar günü tekrar gidicem ama umit yok cunku sekiz haftalik atmasi gerekiyrdu coktan
Ama kuzum cok erken 5 gun bozma moraliniSANIRIM BENIMDE BU AY HUSRAN SABAH TESTIM TEK CIZGIISIKLA BILE BAKTIM DIGER CIZGIDEN ESER YOK BAT 23 EYLUL..BEKLEMEDEYIM....
Aaaa pardon ben kacirdim heralde diye sordum hayrli haberlerini bekliyoruz ins. Sonuclar güzel olur kist falanda yoktur insİki gün önce demiştim canım.Test yaptım çıkmadı yine adet gecikmesi yaşıyorum ilaçla olucam sanırım.Yarın dra gidicem bakalım.Yine kist mi oluştu belli olacak.
canım gerçekten çok üzüldüm allah'ımdan umut kesilmez bu mübarek cumada mucizesini esirgemesin inşallah.Hepinize hayırlı cumalar kizlar bugun doktora gittim ve bebegimin kap atislari yok ve kurtaj dediler cok üzgünüm dua edin hayirlisiyla atsin kalp atışları pazar günü tekrar gidicem ama umit yok cunku sekiz haftalik atmasi gerekiyrdu coktan
Canimmm benim ne regliye dair ne hamilelige dair hic bir belirti yok kuzim sadece cok cikolata yiyorum bunu belirtiden sayarsak regli zamanimda boyle oluyorum ben malesef ama kirmizilari gormedende miral bozmuyorum soz vrdim kendimebüşracan sende var m belirtiler tatlım
Kuzuuum sonucta sen elinden geleni yaptin dr.ye gittin düzensizliklerle ugrastin Allah sana dogru zamanda sağlıklı bir evlat versin canimmmm
ekimde ben de regl olayım hemen yığcam testleri eveben bugün 2-3 tane test alıp bi kenara koycambelki güzel enerjiler verir bana adet olmam belkide
kafayı yemiş durumdayızekimde ben de regl olayım hemen yığcam testleri eve
ay canım inanamıyorum ya olamaz şok oldum grubumuzun ilk bebişi umuduydu.metanetli ol canım eminim hiç kolay değildir daha önce hiç gitmemişmiydin doktora sorun ne acaba ya şu an çok üzgünüm bende
Canim uzulme hersey Allahtan. Dua et bol bol biz de ederiz. Insallah doktorun yaniliyordur
Zeynep0234 canim benimm baska bi doktora mi gitcen acaba bazen yanilabiliyor doktorlar
sagolun kizlar bende saskinim daha once keseyi gormek icin gittim ama kalp atislarini net dutabilmek icin sekizinci haftayi bekledim ama malesef buyuk bir şokla karsilastim iki gun yada bi hafta beklicem ınş Rabbim hakkimda hayırlı etmisse duyariz kalp atislarini doktorluk bir durum degildi degistirsemde sonuc degismicek alanindaki en iyi ilgili bir doktordu ve cokda ugrasti duymak icin alttan ultrasyonlada bakti ama duymadıkCanım cok gecmiş olsun bende yasadım aynı seyi cok iyi anlıyorum senihayırlısı olsun hakkında inşallah yanılmıstır dr un .
cnım bütün dualarımız seninle metanetli ol, ümitsizliğe kapılma mutlaka başka doktora da gitHepinize hayırlı cumalar kizlar bugun doktora gittim ve bebegimin kap atislari yok ve kurtaj dediler cok üzgünüm dua edin hayirlisiyla atsin kalp atışları pazar günü tekrar gidicem ama umit yok cunku sekiz haftalik atmasi gerekiyrdu coktan
ekimde ben de regl olayım hemen yığcam testleri eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?