Sonuc degişmeyecek diye bir sey olamaz bugün cuma hepimiz sana dua edelim dualar mucizeler yaratir sen de umidini kesme Allah seni nazarlardan korusun inşaallah bir mucize olur ve kalp atislarini duyarsin canim arkadaşim saglikla gelir inşaallah canimmm kendini bırakmasagolun kizlar bende saskinim daha once keseyi gormek icin gittim ama kalp atislarini net dutabilmek icin sekizinci haftayi bekledim ama malesef buyuk bir şokla karsilastim iki gun yada bi hafta beklicem ınş Rabbim hakkimda hayırlı etmisse duyariz kalp atislarini doktorluk bir durum degildi degistirsemde sonuc degismicek alanindaki en iyi ilgili bir doktordu ve cokda ugrasti duymak icin alttan ultrasyonlada bakti ama duymadık
cnm çok üzüldüm şok oldum gerçekten...ama biz kalbimizi ferah tutalım Allah tan ümit kesilmez...İnşaallah bi dahaki gittiğinde güzel haberlerle dönersin hepimiz bayram ederiz....Hepinize hayırlı cumalar kizlar bugun doktora gittim ve bebegimin kap atislari yok ve kurtaj dediler cok üzgünüm dua edin hayirlisiyla atsin kalp atışları pazar günü tekrar gidicem ama umit yok cunku sekiz haftalik atmasi gerekiyrdu coktan
Hepinize hayırlı cumalar kizlar bugun doktora gittim ve bebegimin kap atislari yok ve kurtaj dediler cok üzgünüm dua edin hayirlisiyla atsin kalp atışları pazar günü tekrar gidicem ama umit yok cunku sekiz haftalik atmasi gerekiyrdu coktan
sagolun kizlar bende saskinim daha once keseyi gormek icin gittim ama kalp atislarini net dutabilmek icin sekizinci haftayi bekledim ama malesef buyuk bir şokla karsilastim iki gun yada bi hafta beklicem ınş Rabbim hakkimda hayırlı etmisse duyariz kalp atislarini doktorluk bir durum degildi degistirsemde sonuc degismicek alanindaki en iyi ilgili bir doktordu ve cokda ugrasti duymak icin alttan ultrasyonlada bakti ama duymadık
Hayırdır inşallahben hiç test yapmıcam ya
ama şimdiden göğüslerim davul gibi, patlıcak gibiyim
bat a daha var halbuki
tutmuş olabilir miiiiiben hiç test yapmıcam ya
ama şimdiden göğüslerim davul gibi, patlıcak gibiyim
bat a daha var halbuki
Hadi bakalim ins kuzu senden de güzel haber alirizHayırdır inşallah
Bencede bekleeee bırakma kendini sakin güçlü ol ki bebis tuttunsun stresle daha beter olur jersey ömru veren Allah dr. Tabiki bilir işini yapar ama mucizeyi vercek olan Allah hatrla keseyi gormedik diye ne kadar üzzulduk senle birlikte sonra bak hooop gorduk ins. Kalp atislarinida birlikte duycaz bitanemzeynepcimmm hemen netten baktım 9+5 haftalıkken duyanlar olmusss....bence kesinlikle bekleee....
sagolun kizlar bende saskinim daha once keseyi gormek icin gittim ama kalp atislarini net dutabilmek icin sekizinci haftayi bekledim ama malesef buyuk bir şokla karsilastim iki gun yada bi hafta beklicem ınş Rabbim hakkimda hayırlı etmisse duyariz kalp atislarini doktorluk bir durum degildi degistirsemde sonuc degismicek alanindaki en iyi ilgili bir doktordu ve cokda ugrasti duymak icin alttan ultrasyonlada bakti ama duymadık
ay hadi inşallah güzel bi haber veririm size ama daha bat a var nasıl tutcak kiHayırdır inşallah
bat gelmeden bilemeyiz canım bunuuu inşallah hayra alamettir diyelimmm ama gene de kendimizi çok kaptırmayalım daha ov.günü bile gelmedi çünkü :)ay hadi inşallah güzel bi haber veririm size ama daha bat a var nasıl tutcak ki
hayıt suyu içiyorum ve aynı zamanda ınofolic kullanıyorum o mu şişirdi acaba
hadi hayırlısı bakalım...ay hadi inşallah güzel bi haber veririm size ama daha bat a var nasıl tutcak ki
hayıt suyu içiyorum ve aynı zamanda ınofolic kullanıyorum o mu şişirdi acaba
aynen öyle canımm biz ne yapsak boşşş vakit saat önemli olan rabbim hayırlısını nasip etsinKizlar, benim su garip ovu.testim yuzunden doktoruma ciktim az once. Tabi ovu testim boyle cikti demedim, mens olmadan ovulasyon mumkun mudur diye sordum, cevabi hayir oldu. Ovu. testler beni fazlasiyla yaniltti bu ay. Reglden sonra test mest bakmak yok artik!ne zamanki reglim gecikir, o zaman hcg test bakarim, o kadar gerci reglimin gunu de yok ki, gecikti mi anlayayim
Her neyse artik, onumuzdeki aylara, onumuzdeki maclara bakicaz. Vakti zamani belli bebisin, ben ne kadar yirtinsam da olmaz, vakti gelmediyse...
Sağol canm sozlerin inan su serpti icime bende oyle bir mucize bekliyrm Rabbimden bende aldirmicam elim ayağım uyuşana kadar beklicem ınş atar kesede de ayni sey oldu bekledim keseyi gördük kalp atisinida duyarm insallh cok zor kizlar inanin idral testinde ikinci cizgiyi gorememek ten daha zor doktorlar a göre et parcasi ama o benim parcam ordan alinmasi cok zoruma gider kendi düşse belki bu kadar uzulmem kendi gitti derim nasil iste bilemiyruz vardır bundada bır hayir insallhCanım dualarımız seninle , Allahın izniyle atacaktır kalbi minik kuşun. Korkma ve strese kapılma oda etkilecek güçlü dur ki oda sana sıkıca sarılsın...Benim arkadaşıma ( candostum) içerde kanama var alınması gerek dediler. aldırmıcam diye direktti iyikide direktti şimdi 3 yaşında....bekle sana zararı dokunmuyorsa, gelişimi biraz geridir. Ki arkadaşımada aynı şeyi söylediler çok korktuk maşallah hiçbir şey olmadı.....dediğim gibi hemen aldırmaya onay verme.....canımmmmsınnn.
İnşallah canm dualariniza ihtiyacim var Allah Razi olsun hepinizden Rabbim sizlere bu duygulari yasatmadan saglikli bir evlat verir insallhSonuc degişmeyecek diye bir sey olamaz bugün cuma hepimiz sana dua edelim dualar mucizeler yaratir sen de umidini kesme Allah seni nazarlardan korusun inşaallah bir mucize olur ve kalp atislarini duyarsin canim arkadaşim saglikla gelir inşaallah canimmm kendini bırakma
canım benim biraz daha beklemelisin bence de..rabbim inşallah mucizesini gösterir de pıt pıtını duyarsın yavrunun dualarım seninleSağol canm sozlerin inan su serpti icime bende oyle bir mucize bekliyrm Rabbimden bende aldirmicam elim ayağım uyuşana kadar beklicem ınş atar kesede de ayni sey oldu bekledim keseyi gördük kalp atisinida duyarm insallh cok zor kizlar inanin idral testinde ikinci cizgiyi gorememek ten daha zor doktorlar a göre et parcasi ama o benim parcam ordan alinmasi cok zoruma gider kendi düşse belki bu kadar uzulmem kendi gitti derim nasil iste bilemiyruz vardır bundada bır hayir insallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?