inşallah hayra alamettir canmay hadi inşallah güzel bi haber veririm size ama daha bat a var nasıl tutcak ki
hayıt suyu içiyorum ve aynı zamanda ınofolic kullanıyorum o mu şişirdi acaba
Beklicem zaten canm doktorumda beklememi soyledi yarin baska bir doktorada gidicem insallh bi gelisme olurcanım benim biraz daha beklemelisin bence de..rabbim inşallah mucizesini gösterir de pıt pıtını duyarsın yavrunun dualarım seninle
inşallahh canım allah çok büyük ol derse olmayacağı şey yokBeklicem zaten canm doktorumda beklememi soyledi yarin baska bir doktorada gidicem insallh bi gelisme olur
Allah büyük duyarsın bak daha geç duyanlarda olmuş....ne zaman gittin doktora istersen ikki üç gün daha bekle öle git başka doktora bebiş biraz daha büyüsün bakarsın o zaman duyarsın....Beklicem zaten canm doktorumda beklememi soyledi yarin baska bir doktorada gidicem insallh bi gelisme olur
Bugun gittim canm yarin baska doktora gidicem ayni seyleri soylerse beklicem bi haftaAllah büyük duyarsın bak daha geç duyanlarda olmuş....ne zaman gittin doktora istersen ikki üç gün daha bekle öle git başka doktora bebiş biraz daha büyüsün bakarsın o zaman duyarsın....
bizim yapabilecegimiz ne varsa yapalım hangi duayi etmek gerekir bilenler soylesin edelim canimBeklicem zaten canm doktorumda beklememi soyledi yarin baska bir doktorada gidicem insallh bi gelisme olur
evet canımmm edelimmmbizim yapabilecegimiz ne varsa yapalım hangi duayi etmek gerekir bilenler soylesin edelim canim
inşallah senin ve bebeğin için en hayırlı sonuç olur canım.bunlar hepimizin yaşamaya aday olduğumuz şeyler,rabbim bizim için her zaman en hayrlısnı düşünendir.hepimizin bi imtihanı var her halimize çok şükür.o minik ptırcığımız inşallah seni üzmeden bi ses vericek inanıyorum,biraz ağırdan alıyo o sadece.Bugun gittim canm yarin baska doktora gidicem ayni seyleri soylerse beklicem bi hafta
TesekkurlerAramiza hosgeldin
kız zeyno bu senin şapşik kız olmasın sakın..baksana naz yapıyo anasına şimdiden ilerde ne nazlı olur...Bugun gittim canm yarin baska doktora gidicem ayni seyleri soylerse beklicem bi hafta
allah korusun kötüyü düşünmüyoruz,istemediysek şartlar öyle gerektirdi diye istemedik en azından ben :) senin de öyledir eminim :)
vardır canım bunda da bi hayır zamanı gelmemiş demek yak bi sigara :)
benim henüz gelen giden bişey yok ama lekelenmeler başladı, muhtemelen olmadı ama ümit kesmiyorum tabi :)) kırmızıyı görene kadar beklemedeyim..Yaaaa bende tuttum bunu gelsin bebisleeeeer dolsun göbuşlerrr kizlaaar test yapan yokmu @melev 12 eylül yaziyordu listede güzel haber varmı benmi kaçırdım yoksaaa bayagi geçmişte ayrica @dorminocum emine tuba ve özlemden de 19 eylülde güzel haberleri bekliyoruz yok mu test yaptiraaan
canım çok üzüldüm.. umarım biran önce duyarsın yavrunun minik kalbini.. dualarımız seninle..Hepinize hayırlı cumalar kizlar bugun doktora gittim ve bebegimin kap atislari yok ve kurtaj dediler cok üzgünüm dua edin hayirlisiyla atsin kalp atışları pazar günü tekrar gidicem ama umit yok cunku sekiz haftalik atmasi gerekiyrdu coktan
canım çok üzüldüm.. umarım biran önce duyarsın yavrunun minik kalbini.. dualarımız seninle..
Sagolun canlarm ınş olumlu sonuc alırım dualariniz içinde cok sagolunkızlarrrr iyi akşamlarrr hepinize...kendinize dikkat edin. zeynepcim bize mutlaka haber ver canımmm...aklımız ve dualrımız seninle...
Ben burdayim mukocummmmSuan acayip bi kasvet çöktü bana ya...kimsede kalmamış buralarda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?