Eylülde Gel

Beklicem zaten canm doktorumda beklememi soyledi yarin baska bir doktorada gidicem insallh bi gelisme olur
Allah büyük duyarsın bak daha geç duyanlarda olmuş....ne zaman gittin doktora istersen ikki üç gün daha bekle öle git başka doktora bebiş biraz daha büyüsün bakarsın o zaman duyarsın....

Allah büyük duyarsın bak daha geç duyanlarda olmuş....ne zaman gittin doktora istersen ikki üç gün daha bekle öle git başka doktora bebiş biraz daha büyüsün bakarsın o zaman duyarsın....
Bugun gittim canm yarin baska doktora gidicem ayni seyleri soylerse beklicem bi hafta

Bugun gittim canm yarin baska doktora gidicem ayni seyleri soylerse beklicem bi hafta
inşallah senin ve bebeğin için en hayırlı sonuç olur canım.bunlar hepimizin yaşamaya aday olduğumuz şeyler,rabbim bizim için her zaman en hayrlısnı düşünendir.hepimizin bi imtihanı var her halimize çok şükür.o minik ptırcığımız inşallah seni üzmeden bi ses vericek inanıyorum,biraz ağırdan alıyo o sadece.

allah korusun kötüyü düşünmüyoruz,istemediysek şartlar öyle gerektirdi diye istemedik en azından ben :) senin de öyledir eminim :)

vardır canım bunda da bi hayır zamanı gelmemiş demek yak bi sigara :)

tabiki şartlar öyle gerektirdiği için öyle düşünmüştüm bende.. ama ne yalan söyliyim hiç bu kadar zor olacağını düşünmemiştim :)) herşeyde vardır bir hayır en doğru zamanda gelecek eminimki.. pozitif düşünüyoruzz

benim henüz gelen giden bişey yok ama lekelenmeler başladı, muhtemelen olmadı ama ümit kesmiyorum tabi :)) kırmızıyı görene kadar beklemedeyim..

canım çok üzüldüm.. umarım biran önce duyarsın yavrunun minik kalbini.. dualarımız seninle..

kızlarrrr iyi akşamlarrr hepinize...kendinize dikkat edin. zeynepcim bize mutlaka haber ver canımmm...aklımız ve dualrımız seninle...

Iggg şu şapşik sözünden nefret ediyorum ya demirtaş takipcilerine o şekilde hitap ediyormus. Kullanmasak olmazmi

canım çok üzüldüm.. umarım biran önce duyarsın yavrunun minik kalbini.. dualarımız seninle..
kızlarrrr iyi akşamlarrr hepinize...kendinize dikkat edin. zeynepcim bize mutlaka haber ver canımmm...aklımız ve dualrımız seninle...
Sagolun canlarm ınş olumlu sonuc alırım dualariniz içinde cok sagolun

Kizlar gün icindeki yogunluktan dolayi giremedim bugünde sessiz ve habersizdi ben iple 21 ve 23 nü cekiyorum ogunlerden bigün olucam takribi hafta sonu eglenceli gecse bariii

Benim bata 5-6 gun var ama ole göğüslerimde asiri sisme yok damarlanma uclarinda acima felan yok ...her hamilenin göğüsleri ole sisiyor mu acaba...damarlanmadan acisiz hamile kalan yok mu acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…