Eylülde Gel

Ne bileyim ya bunaldim enerjim dustu...hayirdir sen ne yaptin hastanede...
Ayyy sormayin canlar annemde beter bi ftk var onla uğraşıyorum yuruyemiyor yatiyor sürekli falan ondan cok yordu bugün beni bunun streside yordu beni

1.BANU - - - 20 EYLÜL -
3.AYSU - - - 27EYLÜL -
5.ÜLKÜ - - 20 EYLÜL -
9.BÜŞRA- 23 EYLÜL -
12.YEŞİL-
13.YAPRAK- 3 EYLÜL -.............HAMİLEEEEEE
14.ŞEYMA - 22 EYLÜL
18.EMOLİ- 13EYLÜL ................HAMİLEEEEE
20.IRMAK -- - 22 EYLÜL
23.SARE - -21 EYLÜL -
27.ELİF - -23 EYLÜL
28.GÜL_CAN -25 EYLÜL
32.MELEV 12 EYLÜL
33.BANU - 9 EYLÜL - .......HAMİLEEEE
34.CROCUS - - 27 EYLÜL
35.ZEHRENUR- 22 EYLÜL
37.COUNTRY - 23EYLÜL
39.SİMA - 23 EYLÜL
40.ÖZLEM - 19EYLÜL
41.MİMOSA - 25 eylül
42.MUKADDES - 22 EYLÜL
43.MARADESPİNA ---- 25EYLÜL
44.DİLAYCA - 28 EYLÜL
45.DORMİCUM - 19 EYLÜL
46.AYAN - 30EYLÜL

listenin kritik günlerine giriş yaptık ..yarın özlem ve dormicum varmış..özlem kimdi ki ?hatrlıyo musunuz

Özlemi hic hatrlamiyorum ben ya hep nick le yazisiyoruz ya karisiyor ama kritik günlere girdik bakalim hayr olsun sonumuz

Kizlaaaar bizim belirti belirti diye soylediklerimizden en önemli ve ilk zamanlarda yorgunluk ve halsizlik gögüslerde büyüme lekelenme belirti sayilabilirmis fakat bu mide bulantsii bas donmesi ve kokulara hassasiyet besinci haftan sonra olurmus

özlem bildiğimiz öslem_dr olan bizim özlemmiş yazıyo sayfaya aktif buldum onu hatta bugünde yazdı

Bakma sen asil ben M mukocan dan umitliyim halsizlik falan diyo belkim supriz olur bize diger kizlardanda aliriz ins. Guzel haberleri ama kendimden umudu kesmeye basladim ben ya surekli cikolata yiyorum jep regliyken boyle olurum pehh acaba ne olacak gorceZ kuş

ayyyy sonraki gün ben sanki tahtaya kalkma sram gelmiş gibi heyecanlıyım.regl olcam zaten de olsun

Benimde regile bir hafta kaldı 1o gün öncesine kadar kasıklarımda ağrım vardı şu an geçti fakat belim çok ağırıyor psikolojiktir belki ama canım aşırı turşu çekiyor.bide hiç olmazdı bende akıntı olmaya başkadı acaba acaba acaba....

Ya banucum aslinda benimde 21 olmam lazim ama en gec tarihe ayarladim kendimi normalde hic sasmaz ama 3 aydir deniyoruz ve 2 aydir sasiyor bazen 31 bazen 35 gunde oluyorum degisiyor bir kac gun yarin 31. Gun oluyor pazartesi 33 carsambada 35. Bu sebeple biraktim 35 e kadar bekliycem daha gec olmuyorum inşallah da olmam bakalim bekleyip gorcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…