Hayrdir neden kasvet çöktü bende cok fena yorgunum bugun hep hastahane islerim vardi isten izin aldim kosturmaca bir gun gecirdim malesefSuan acayip bi kasvet çöktü bana ya...kimsede kalmamış buralarda...
hayırdr canm hasta falan mısınHayrdir neden kasvet çöktü bende cok fena yorgunum bugun hep hastahane islerim vardi isten izin aldim kosturmaca bir gun gecirdim malesef
Ne bileyim ya bunaldim enerjim dustu...hayirdir sen ne yaptin hastanede...Hayrdir neden kasvet çöktü bende cok fena yorgunum bugun hep hastahane islerim vardi isten izin aldim kosturmaca bir gun gecirdim malesef
Ayyy sormayin canlar annemde beter bi ftk var onla uğraşıyorum yuruyemiyor yatiyor sürekli falan ondan cok yordu bugün beni bunun streside yordu beniNe bileyim ya bunaldim enerjim dustu...hayirdir sen ne yaptin hastanede...
Yok bitanecim annem çok hasta onunla uğraşıyorum zaten bu stresimden bebegim varsada tobe töbe aklima getrmim kötü seyler diyorum da aman ne bolim bende doldumhayırdr canm hasta falan mısın
Aminnnn cok saol canim benim zor bir donem benim icinde onun icindeBmt2008 canm çok geçmiş olsun fıtık zordur anneciğine allah şifa versin
Özlemi hic hatrlamiyorum ben ya hep nick le yazisiyoruz ya karisiyor ama kritik günlere girdik bakalim hayr olsun sonumuz1.BANU - - - 20 EYLÜL -
3.AYSU - - - 27EYLÜL -
5.ÜLKÜ - - 20 EYLÜL -
9.BÜŞRA- 23 EYLÜL -
12.YEŞİL-
13.YAPRAK- 3 EYLÜL -.............HAMİLEEEEEE
14.ŞEYMA - 22 EYLÜL
18.EMOLİ- 13EYLÜL ................HAMİLEEEEE
20.IRMAK -- - 22 EYLÜL
23.SARE - -21 EYLÜL -
27.ELİF - -23 EYLÜL
28.GÜL_CAN -25 EYLÜL
32.MELEV 12 EYLÜL
33.BANU - 9 EYLÜL - .......HAMİLEEEE
34.CROCUS - - 27 EYLÜL
35.ZEHRENUR- 22 EYLÜL
37.COUNTRY - 23EYLÜL
39.SİMA - 23 EYLÜL
40.ÖZLEM - 19EYLÜL
41.MİMOSA - 25 eylül
42.MUKADDES - 22 EYLÜL
43.MARADESPİNA ---- 25EYLÜL
44.DİLAYCA - 28 EYLÜL
45.DORMİCUM - 19 EYLÜL
46.AYAN - 30EYLÜL
listenin kritik günlerine giriş yaptık ..yarın özlem ve dormicum varmış..özlem kimdi ki ?hatrlıyo musunuz
dur kız ben şimdi bulurum onu araştırmacı kişiliğimleÖzlemi hic hatrlamiyorum ben ya hep nick le yazisiyoruz ya karisiyor ama kritik günlere girdik bakalim hayr olsun sonumuz
kacarmi hic banucum senden ters laleyide yakaladik ya hahahaha arastirmaci kisilik superiz yanidur kız ben şimdi bulurum onu araştırmacı kişiliğimlekülyutmaz hoca gibi hissetttim kendimi
Tabi yaaa dr evet nasil kacirdik gözumuzden aktif o uaaa bayagi aktof hadi bakalimözlem bildiğimiz öslem_dr olan bizim özlemmiş yazıyo sayfaya aktif buldum onu hatta bugünde yazdı
özlem bildiğimiz öslem_dr olan bizim özlemmiş yazıyo sayfaya aktif buldum onu hatta bugünde yazdı
Tabi yaaa dr evet nasil kacirdik gözumuzden aktif o uaaa bayagi aktof hadi bakalim
Geldimi kirmizilaaarburdayım örtmenimmben fos çıktım bu ay, önümüzdeki maçlara artıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?