Eylülde Gel

hmmmm hamile misin ki hadi inşallah diyelim

aman gecikmesin vakitlice gelsin yadaaaaa hiç gelmesin 9-10 ay

aman gecikmesin vakitlice gelsin yadaaaaa hiç gelmesin 9-10 ay
Oyyy yerim ne guzel dilekler bunlar valla burda super bir ekip var gücü sizden buluyorum kendime 23une kadar test yapmma yasagi koyuyorum
daha gelmemiş gelmemiiiiiiiiişşşşşşbenimde eli kulağındadır heralde hiç belirtim olmaz reglde de,zaten ben bu ay regl olmalıyım çünkü yaplmaması gereken herşeyi yaptım

daha gelmemiş gelmemiiiiiiiiişşşşşşbenimde eli kulağındadır heralde hiç belirtim olmaz reglde de,zaten ben bu ay regl olmalıyım çünkü yaplmaması gereken herşeyi yaptım
Evet senin dis tedavin var senin bir an once dislerinden sifa bulman lazim bebek herzaman olur emin ol hamilelikte daha beter cekerdin bilemeyiz sanki regli benimde eli kulaginda gibi hissediyorum biraktim kendi halime

Yok bitanecim annem çok hasta onunla uğraşıyorum zaten bu stresimden bebegim varsada tobe töbe aklima getrmim kötü seyler diyorum da aman ne bolim bende doldum
Cok gecmis olsun...tedavi edilebiliyor mu...benim arkadasim da oldu fitik lazer ameliyat oldu..maasallah suan iyi...merdiveni çıkamıyor yolda yuruyemiyordu...

Cnm hadi inşallah. ..o kadar cok tek çizgi gordum ki....artik umutsuzluğa dusuyorum...her ay tmm diyorum belirtiye odaklaniyotum sonra cix kocaman rek çizgi. ....

Cok gecmis olsun...tedavi edilebiliyor mu...benim arkadasim da oldu fitik lazer ameliyat oldu..maasallah suan iyi...merdiveni çıkamıyor yolda yuruyemiyordu...
Evet annemde o durumda suan ama mikrocerrajiyle pazartesi sanirim alcaklar hemen amelyata bekliyoruz ama şu surec zorlu gecicek benim icinde

Cnm hadi inşallah. ..o kadar cok tek çizgi gordum ki....artik umutsuzluğa dusuyorum...her ay tmm diyorum belirtiye odaklaniyotum sonra cix kocaman rek çizgi. ....
Bende 3 aydir bu moddayim mukocan inan var ya Allah daha büyük seyler vermesin de biz biraz sabirsizis sanirim bende herseyi belirti sayip tek cizgiyle 2 kez mors oldumki bu sebeple bende istemiyorum son dkkya kadar bekliycem bakalim

İnşallah canım rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin inşallahhhhhhh.ilk hamileliğimde gögüslerimin ağrısından yatamazdım şimdi gögüslerde ağrı yok.ha bu arada ikizdiler ve 3 aylıkken düşük yapmıştım

Ayy canim benim geçmiş olsun Allah zor seyler sana bir daha ýasatmasin guzel haberlerini alalim birlikte inşallah

Can kizlar bal kizlar benimde gece mesaisi biter herkese iyi geceler yarin musmutlu haberler ile uyanmak üzere hoşçakalın

Cnm cok geçmiş olsun...Allah en yakin zamanda kucagina saglikla bebisini almayi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…