gelmedi ama eli kulağında hissediyorum geldi gelecekGeldimi kirmizilaaaryaaa benimde iki gün sonra olcagi bu yaaa
hmmmm hamile misin ki hadi inşallah diyelimBenimde regile bir hafta kaldı 1o gün öncesine kadar kasıklarımda ağrım vardı şu an geçti fakat belim çok ağırıyor psikolojiktir belki ama canım aşırı turşu çekiyor.bide hiç olmazdı bende akıntı olmaya başkadı acaba acaba acaba....
daha gelmemiş gelmemiiiiiiiiişşşşşşgelmedi ama eli kulağında hissediyorum geldi gelecek
aman gecikmesin vakitlice gelsin yadaaaaa hiç gelmesin 9-10 ayYa banucum aslinda benimde 21 olmam lazim ama en gec tarihe ayarladim kendimi normalde hic sasmaz ama 3 aydir deniyoruz ve 2 aydir sasiyor bazen 31 bazen 35 gunde oluyorum degisiyor bir kac gun yarin 31. Gun oluyor pazartesi 33 carsambada 35. Bu sebeple biraktim 35 e kadar bekliycem daha gec olmuyorum inşallah da olmam bakalim bekleyip gorcem
Oyyy yerim ne guzel dilekler bunlar valla burda super bir ekip var gücü sizden buluyorum kendime 23une kadar test yapmma yasagi koyuyorumaman gecikmesin vakitlice gelsin yadaaaaa hiç gelmesin 9-10 ay
daha gelmemiş gelmemiiiiiiiiişşşşşşbenimde eli kulağındadır heralde hiç belirtim olmaz reglde de,zaten ben bu ay regl olmalıyım çünkü yaplmaması gereken herşeyi yaptım
Evet senin dis tedavin var senin bir an once dislerinden sifa bulman lazim bebek herzaman olur emin ol hamilelikte daha beter cekerdin bilemeyiz sanki regli benimde eli kulaginda gibi hissediyorum biraktim kendi halimedaha gelmemiş gelmemiiiiiiiiişşşşşşbenimde eli kulağındadır heralde hiç belirtim olmaz reglde de,zaten ben bu ay regl olmalıyım çünkü yaplmaması gereken herşeyi yaptım
Cok gecmis olsun...tedavi edilebiliyor mu...benim arkadasim da oldu fitik lazer ameliyat oldu..maasallah suan iyi...merdiveni çıkamıyor yolda yuruyemiyordu...Yok bitanecim annem çok hasta onunla uğraşıyorum zaten bu stresimden bebegim varsada tobe töbe aklima getrmim kötü seyler diyorum da aman ne bolim bende doldum
Elif hadi bakalim 1 hafta sonra güzel haberlerini alalim inş.hmmmm hamile misin ki hadi inşallah diyelim
Cnm hadi inşallah. ..o kadar cok tek çizgi gordum ki....artik umutsuzluğa dusuyorum...her ay tmm diyorum belirtiye odaklaniyotum sonra cix kocaman rek çizgi. ....
Evet annemde o durumda suan ama mikrocerrajiyle pazartesi sanirim alcaklar hemen amelyata bekliyoruz ama şu surec zorlu gecicek benim icindeCok gecmis olsun...tedavi edilebiliyor mu...benim arkadasim da oldu fitik lazer ameliyat oldu..maasallah suan iyi...merdiveni çıkamıyor yolda yuruyemiyordu...
Bende 3 aydir bu moddayim mukocan inan var ya Allah daha büyük seyler vermesin de biz biraz sabirsizis sanirim bende herseyi belirti sayip tek cizgiyle 2 kez mors oldumki bu sebeple bende istemiyorum son dkkya kadar bekliycem bakalimCnm hadi inşallah. ..o kadar cok tek çizgi gordum ki....artik umutsuzluğa dusuyorum...her ay tmm diyorum belirtiye odaklaniyotum sonra cix kocaman rek çizgi. ....
Lazer canimLazer ameliyat dimi yoksa diger mi
Ayy canim benim geçmiş olsun Allah zor seyler sana bir daha ýasatmasin guzel haberlerini alalim birlikte inşallahİnşallah canım rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin inşallahhhhhhh.ilk hamileliğimde gögüslerimin ağrısından yatamazdım şimdi gögüslerde ağrı yok.ha bu arada ikizdiler ve 3 aylıkken düşük yapmıştım
Aminnnnn canim benim AmiiiiinTşk ederim canım.inş hiçbirimiz olumsuz şeyler yaşamayız iyi şeyler olsun artık hayatımızda.
Cnm cok geçmiş olsun...Allah en yakin zamanda kucagina saglikla bebisini almayi nasip etsin.İnşallah canım rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin inşallahhhhhhh.ilk hamileliğimde gögüslerimin ağrısından yatamazdım şimdi gögüslerde ağrı yok.ha bu arada ikizdiler ve 3 aylıkken düşük yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?