Eylülde Gel

günaydın kızlar hayırlı haberler alırız İnşaallah....bekliyoruz minnak haberlerini....

kızllaar 20kişi olduk diye biliyorum
herkes eli değdiğinde bat ını yazsın da bi toparlanalım liste olsun.
benim bat3
@sare_sare bugünmüş onu da biliyoruzzz

İSİM - YAŞ - SAT - BAT - OVULASYON TARİHİ (Tahmini) - DENEME süresi

1.BANU - 29 - 22AĞUS. - 20 EYLÜL - 5 eylül - 2.AY
2.SARE - 28 - 3AĞUS. - 1EYLÜL - - 8.AY
3.AYSU - 37 - 2EYLÜL - 27EYLÜL - - 2.YIL
4.DEFNE- 28 - 15AĞUS. - 12EYLÜL - - 10.AY
5.ÜLKÜ - 26 - 26AĞUS - 20 EYLÜL - - 1.YIL
6.AĞUS. - 27 - 2AĞUS. - 31 AĞUS. - - 2.YIL
7.NALAN- - 6AĞUS. - 4EYLÜL - - 2.AY
8.AZRAS - 33 - 19AĞUS.- 14 EYLÜL - 30ağust-2 eylül - 3.ay
9.BÜŞRA- 28 - 21AĞUS.- 23 EYLÜL - 9ağus. - 3.ay
10.CENNET- -5AĞUS. - 4 EYLÜL -2.ay
11.BEBEM - 22 -8AĞUS. - 7 EYLÜL
12.YEŞİL- -22 NİSAN -2.ay
13.YAPRAK- 26 - 29 ağustos - 3 EYLÜL - 10 eylül - 7 ay
14.ŞEYMA -25 - 22 EYLÜL
15.MUKADDES-32-3AĞUST. -3EYLÜL -1,5yıl
16.GİZSEMİM- 22TEMMUZ-25 AĞUSTOS -6.ay
17.CUTE -28- 16 AĞUST .- 10EYLÜL -1.ay
18.EMOLİ-27 17AĞUST - 13EYLÜL -2.ay
19.CANSU - -6AĞUST. -3 EYLÜL -3.ay
20.IRMAK -28- -24AĞUST. -22 EYLÜL

ben adete yakın hep saçma sapan rüyalar görüyorum ağlıyorum, eşimle kavga ediyorum ayrılıyorum vücudum bana bu şelikde hamile değilsin diyo.
bugün yine bi sürü rüyayla uğraştım. beynim yoruldu resmen, beynimi nasıl dinlendircem ben

napim canm valla ya böyle yerler daha iyi geliyo insana . baska sayfalara gidiyorum kahrolanlar mahvolanlar ..
bişey demiyorum anlıyorum gercekten cok zor .. o dönemlerde bendede iyice takıntı haline gelmişti , aklımdan cıkaramıyordum , kendimi hamile gibi düşünüyordum , adet olunca deliye dönüyordum .. ama bizlerin kafamızı dağıtmamız için baska seylerde bulmamız gerekiyor...
bu arada bi hamilelik gecirdim ama 10 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldm .. mart ayından beri hareketliyiz ama bakalım inş.bu ay

Öncelikle kendinizi sakinleştirin...Stres herşeyi olumsuz etkiler...Ve olacağına, bir gün gerçekten bunu yaşayacağınıza ama zaman gerektiği düşüncesini kendinize inandırın. Sürekli olmuyor derseniz olmaz.Bu yüzden bir ay da amannn olmazsa olmasın diyin...Önemli olan çalışmak....mutlaka emeğinizin karşılığını alacaksınız... sevgiyle kalın..

senin bugünlerde bat.vardı galiba canım.?ayn şeyleri hepimiz yaşıyoruz kafamz onla öyle meşgul ki rüyalar rahat bırakmıyo haklısın

Valla olumsuz cümle kuranları tepelerim....umutsuzluk yok bugün de....Güzel güzel bekleyeceğiz bat larımızı.....birbirimize destek olacağızz....Bol bol dularımızı birbirimizden eksik etmeyeceğiz ve bol bol imkan el verdikçe çalışacağız...Ben inanıyorum bu topikten bu ay güzel haberler gelecektir.....

ben de ben de ben deeeeeee olmazsa da dünyanın sonu değill umutlar bi sonraki aya kalır bu kadar basit stres her kötülüğün başı yapmayınnn

normal zamanda inanıyorum da, böyle adet yaklaştımı bütün ümitlerim tükeniyo bugün gördüğüm rüyalar yüzünden yine dibe çöktüm. bu ay çok çalıştık ama yine boş

senin bugünlerde bat.vardı galiba canım.?ayn şeyleri hepimiz yaşıyoruz kafamz onla öyle meşgul ki rüyalar rahat bırakmıyo haklısın
evet 31inde. o kadar çok ağlıyorumki riyalarımda, uyanınca gözlerim ıslak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…