ben de hiç düşünmemiştim böyle olacağını gerçekten :) ve kafamdaki soru işaretlerinin bu kadar çabuk silineceğini :)tabiki şartlar öyle gerektirdiği için öyle düşünmüştüm bende.. ama ne yalan söyliyim hiç bu kadar zor olacağını düşünmemiştim :)) herşeyde vardır bir hayır en doğru zamanda gelecek eminimki.. pozitif düşünüyoruzz
günaydın canparemmgünaydın canlarrrrrrr...
günaydın kızlaar bi cumartesi mesaisinde daha buradayız,nasıl keyifler
ooo ciddi misinnn neydi senin meslek canım nedir bu böyle 24saat sağlıkçı fln mısınGunaydin cancazim, tum hafta bayram modunda gecti. Sanki zorla bagliyorlar beni buraya
tatil istiyorum!!!
ama bayramin 1.gunu de 24 saat olmak uzere calisiyorum...
ooo ciddi misinnn neydi senin meslek canım nedir bu böyle 24saat sağlıkçı fln mısın
işini sevmen güzel en azından boşver kafa yorgunluğu olmasın vücut yorgunluğu dinlenince geçiyor,ben de ramazan bayr. bi 3günlük kaçamak yaptım şimdi bayramın ilk günü gecesi inşallah tatile çıkcam ben de onu bekliyorumEvet Cansucum, saglikciyim. Ozel hastanede, lab.da calisiyorum
Seviyorum isimi ama dinlenme vaktim geldi artik yaa, herkes tatil yapti yaz boyunca ben araliksiz calistim.
Neyseki bayramdan sonra ben de ufak bir tatil yapcam, onu bekleyerek kendimi motive ediyorum
Günaydın canimgünaydın canlarrrrrrr...
işini sevmen güzel en azından boşver kafa yorgunluğu olmasın vücut yorgunluğu dinlenince geçiyor,ben de ramazan bayr. bi 3günlük kaçamak yaptım şimdi bayramın ilk günü gecesi inşallah tatile çıkcam ben de onu bekliyorum
dinlenelim bol bol :)
benim de eğer bi yamuk yapıp öne öne gelmezse ,tatil bittikten 3gün sonra regl olcam rahat olcak ama inşallah oyuna getirmez hınzır kırmızıAyy evet ya, dinlenelim, stresi atalim ustumuzdennormal zaman regl olabilseydim tam fertil doneme denk gelicekti ama kismet napalim... simdi ise muhtemelen tam regl donemime denk
Ayyy mukocan bende karin agrisiyla uyandim sabah reglimi olcam önceden korkusuyla pöfff ya ben ne taakibi yapsam acep skıldim yani öfbenimde karnım ağrımaya başladı....dün gece göğsümün ağrısından uyuyamadım....kaç aydır 4-5 gün önceden olmaya başladım ö yüzden ovi yide ayarlayamıyorum kaldım öle...yumurta takibi yapacam artık napalım....
15 gun boyunca gun asiri yapin kuzu biz oyle yaptik sonuc bekliyoruz bende regli olmadim ama agrilarim var aanirim kirmizi karti yiyip oturcam asagya iyi degerlendirin bebek hadi bakalim inşallah gerek kalmazkızlar benim regl bitti....Çalışmalar başladı....3 ay vaktim var inşallah olur yoksa ameliyat olucam...umarım gerek kalmazz....dua edin bana...Allah hepimizin gönlüne göre versinnnnnnnnn
15 gun boyunca gun asiri yapin kuzu biz oyle yaptik sonuc bekliyoruz bende regli olmadim ama agrilarim var aanirim kirmizi karti yiyip oturcam asagya iyi degerlendirin bebek hadi bakalim inşallah gerek kalmaz
canımm benimmm gerek kalmıcak bak gör içime hep ameliyata gerek kalmadan bebişkon gelcek ,kist de yokolcak gibi geliyokızlar benim regl bitti....Çalışmalar başladı....3 ay vaktim var inşallah olur yoksa ameliyat olucam...umarım gerek kalmazz....dua edin bana...Allah hepimizin gönlüne göre versinnnnnnnnn
ay valla bayramlar sıkıntı ya aile yanında olmuyo hele eşinin ailesinin yanında zor oluyo ama artık zorlucan kendini evlat uğrunaİnşallah canım bakalım bayramda eşimin ailesinin yanında olcaz, becerebilirsek çalışmayı 2 günde 1. eşim çalışırız diyor da ben nasıl yaparım heeçççç bilmiyorum hahaha....yukurı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal...
benide eklermsn bat 26 eylül deneme 21.ayBir çok kez deneyip umudunu kaybetmek üzere olanlar ya da ilk kez EYLÜL de deneme yapacak olanlar hepimiz burda toplanalım.Ve geri sayımımızı burada başlatalım.Eylül bizim ayımız olsun bebiş haberlerimizi alalım.Bu umut dolu yolda birbirimize destek olalım.Listemiz olacak arkadaşlar :
-isim
-tahmini yumurtlama günü
-kaçıncı deneme? bu soruların yanıtlarını yazn listemizi oluşturalım kızlar....Bol BEBİŞ haberli bi ay için hadi BİSMİLLAH
1.BANU - - - 20 EYLÜL -
3.AYSU - - - 27EYLÜL -
5.ÜLKÜ - - 20 EYLÜL -
9.BÜŞRA- 23 EYLÜL -
12.YEŞİL-
13.YAPRAK- 3 EYLÜL -.............HAMİLEEEEEE
14.ŞEYMA - 22 EYLÜL
18.EMOLİ- 13EYLÜL ................HAMİLEEEEE
20.IRMAK -- - 22 EYLÜL
23.SARE - -21 EYLÜL -
27.ELİF - -23 EYLÜL
28.GÜL_CAN -25 EYLÜL
32.MELEV 12 EYLÜL
33.BANU - 9 EYLÜL - .......HAMİLEEEE
34.CROCUS - - 27 EYLÜL
35.ZEHRENUR- 22 EYLÜL
37.COUNTRY - 23EYLÜL
39.SİMA - 23 EYLÜL
40.ÖZLEM - 19EYLÜL
41.MİMOSA - 25 eylül
42.MUKADDES - 22 EYLÜL
43.MARADESPİNA ---- 25EYLÜL
44.DİLAYCA - 28 EYLÜL
45.DORMİCUM - 19 EYLÜL
46.AYAN - 30EYLÜL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?