Eylülde Gel

ben de hiç düşünmemiştim böyle olacağını gerçekten :) ve kafamdaki soru işaretlerinin bu kadar çabuk silineceğini :)
herşey allah'tan işte.hakkımızda hayırlısı..

Gunaydin cancazim, tum hafta bayram modunda gecti. Sanki zorla bagliyorlar beni buraya
tatil istiyorum!!!
ama bayramin 1.gunu de 24 saat olmak uzere calisiyorum...
ooo ciddi misinnn neydi senin meslek canım nedir bu böyle 24saat sağlıkçı fln mısın

ooo ciddi misinnn neydi senin meslek canım nedir bu böyle 24saat sağlıkçı fln mısın

Evet Cansucum, saglikciyim. Ozel hastanede, lab.da calisiyorum
Seviyorum isimi ama dinlenme vaktim geldi artik yaa, herkes tatil yapti yaz boyunca ben araliksiz calistim.
Neyseki bayramdan sonra ben de ufak bir tatil yapcam, onu bekleyerek kendimi motive ediyorum

işini sevmen güzel en azından boşver kafa yorgunluğu olmasın vücut yorgunluğu dinlenince geçiyor,ben de ramazan bayr. bi 3günlük kaçamak yaptım şimdi bayramın ilk günü gecesi inşallah tatile çıkcam ben de onu bekliyorum
dinlenelim bol bol :)

Ayy evet ya, dinlenelim, stresi atalim ustumuzden normal zaman regl olabilseydim tam fertil doneme denk gelicekti ama kismet napalim... simdi ise muhtemelen tam regl donemime denk

Ayy evet ya, dinlenelim, stresi atalim ustumuzden normal zaman regl olabilseydim tam fertil doneme denk gelicekti ama kismet napalim... simdi ise muhtemelen tam regl donemime denk
benim de eğer bi yamuk yapıp öne öne gelmezse ,tatil bittikten 3gün sonra regl olcam rahat olcak ama inşallah oyuna getirmez hınzır kırmızı

benimde karnım ağrımaya başladı....dün gece göğsümün ağrısından uyuyamadım....kaç aydır 4-5 gün önceden olmaya başladım ö yüzden ovi yide ayarlayamıyorum kaldım öle...yumurta takibi yapacam artık napalım....

Ayyy mukocan bende karin agrisiyla uyandim sabah reglimi olcam önceden korkusuyla pöfff ya ben ne taakibi yapsam acep skıldim yani öf

kızlar benim regl bitti....Çalışmalar başladı....3 ay vaktim var inşallah olur yoksa ameliyat olucam...umarım gerek kalmazz....dua edin bana...Allah hepimizin gönlüne göre versinnnnnnnnn
15 gun boyunca gun asiri yapin kuzu biz oyle yaptik sonuc bekliyoruz bende regli olmadim ama agrilarim var aanirim kirmizi karti yiyip oturcam asagya iyi degerlendirin bebek hadi bakalim inşallah gerek kalmaz

15 gun boyunca gun asiri yapin kuzu biz oyle yaptik sonuc bekliyoruz bende regli olmadim ama agrilarim var aanirim kirmizi karti yiyip oturcam asagya iyi degerlendirin bebek hadi bakalim inşallah gerek kalmaz

İnşallah canım bakalım bayramda eşimin ailesinin yanında olcaz, becerebilirsek çalışmayı 2 günde 1. eşim çalışırız diyor da ben nasıl yaparım heeçççç bilmiyorum hahaha....yukurı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal...

kızlar benim regl bitti....Çalışmalar başladı....3 ay vaktim var inşallah olur yoksa ameliyat olucam...umarım gerek kalmazz....dua edin bana...Allah hepimizin gönlüne göre versinnnnnnnnn
canımm benimmm gerek kalmıcak bak gör içime hep ameliyata gerek kalmadan bebişkon gelcek ,kist de yokolcak gibi geliyo

ay valla bayramlar sıkıntı ya aile yanında olmuyo hele eşinin ailesinin yanında zor oluyo ama artık zorlucan kendini evlat uğruna

benide eklermsn bat 26 eylül deneme 21.ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…