aramıza hoşgeldin :)benide eklermsn bat 26 eylül deneme 21.ay
ben 1ay biri bir ay biri olarak biliyorum canım ama doğru mu biliyorum bilmiyorumya kızlar birşey sormak istiyorum, bir çok formda okuduklarımdan yola çıkarak birşey sorucam sizlere...ya bu rahim filmi denilen şeyden sonra hamile kalma şansı çok yüksek oluyormus....Acaba bende mi çektirsem belki yapısıklık felan vardır hani ne bileyim. çünkü benim tek yumurtalıgımda kist var diğeri temiz demişti doktor.. Hadi biri gebe kalmama engel ya diğeri? bu yumurtalıklar nasıl çalışıyor acaba...? yani her ay tek taraftanmı yumurtluyoruz. yoksa ikisinde de mi offf...Araştırmaktan kafayı yedim bende
bende ole düşünüyorum hafif bir yapışıklık varsa açılıyormuş rahim filminde olmassa onu deneyecem bende....bence dene belki açılır tak hamile kalırsın tatlum tuzlum gaymaklum....ya kızlar birşey sormak istiyorum, bir çok formda okuduklarımdan yola çıkarak birşey sorucam sizlere...ya bu rahim filmi denilen şeyden sonra hamile kalma şansı çok yüksek oluyormus....Acaba bende mi çektirsem belki yapısıklık felan vardır hani ne bileyim. çünkü benim tek yumurtalıgımda kist var diğeri temiz demişti doktor.. Hadi biri gebe kalmama engel ya diğeri? bu yumurtalıklar nasıl çalışıyor acaba...? yani her ay tek taraftanmı yumurtluyoruz. yoksa ikisinde de mi offf...Araştırmaktan kafayı yedim bende
hayırdır ?of yaa yne kafam allak bullak napcm ben ya :-(
hoşgeldin şeker senin sorunun ne...ne alemdesin....of yaa yne kafam allak bullak napcm ben ya :-(
h.b tatlm inş bu topk ugurlu gelir hpmze çok istyrum minnakmın olmasnıaramıza hoşgeldin :)
olur azracım...eşinde durum ne hiç baktırdınız mı....onda sorun yok değil mi....
canım inşallah iç sesin doğruyu söylüyordur da alırsın güze lhaberi :)kızlar bu ay çok değşk duygular ıcrsndym içmdn bi ses surekli bu ay oldu hamilesin dye bskı yapyr dgr yndn duygu gçşlri yaşyrm eşme karsı çok alnganım durdk yre adamın kalbnı kryrumbde surekli rüya gryrum .s
korkma canım bismillah çek gir doktorun yanına ,güzel haberler ver bizeGünaydın kızlarr. Drdayım su an korkuyorum ya yine kist oluşmuşsa ya bi sıkıntı cıkarsa diye
canım inşallah iç sesin doğruyu söylüyordur da alırsın güze lhaberi :)
baya gezmişsin canım ya..hadi bakalım uğurlu gelsin sana burası inşallahh.b cnım ankara sami ulus hastnsi ankara etlik zübeyde hanım kadndgm evi özel duru tıp merkzi KONYA. meram egtm ve araştrma hastnsi özel selçuklu hastanesi meram tüp bebek merkzi ankarada çok vakt kaybtdm knyaya gtdm bi kc dktra grndm emin olmak ıçn hç br prblm yk ddlr ankarada sami ulusta snin bebgn olması imknsz dmşlrdi.knyaya gtdktn snra çok rahtladm kafa olarak her ay duznli adetmde olyrm
Günaydın kızlarr. Drdayım su an korkuyorum ya yine kist oluşmuşsa ya bi sıkıntı cıkarsa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?