olsun hiç belli olmaz güzelim en azından kafan rahat olur ...hep sen görünüyon oda bi görünsün bakalım...olmassa sende bi rahim filmi çektir çektirebiliyorsan sorun olmassa kistten dolayı bakarsın psikolojine de iyi gelir....birde canım bişi dicem eğer ikinizde de bişi çıkmazsa eşin içinde gıda takviyesi yap işiniz kolaylaşssın....sen ilaç takviyesi yaparken oda boş durmasın keçi boynuzu fındık ceviz spermleri güçlendiriyor ve hızlandırıyor...cnm hep yumurta mı kasacak gelişecem diye biraz da spermler kassın yumurtaya girecem diye dimi yanee....tek taraflı uğraşma bence .....Henüz baktırmadık canım. Bayram dönüşü oda gidecek ürolojiye baktıracak.Ben ondan sorun oldugunu sanmıyorum ama belli de olmaz tabi
hoşgeldin..selamismim aylin 28 yaşındayım 2 yıldır tedavi ile uğraşıyorum bu kez iyi şeyler oluyor gibi geliyor sat:14eylül, bat:13 ekim geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay umarım daha sıkı tutunurherkese bol şansss
olsun hiç belli olmaz güzelim en azından kafan rahat olur ...hep sen görünüyon oda bi görünsün bakalım...olmassa sende bi rahim filmi çektir çektirebiliyorsan sorun olmassa kistten dolayı bakarsın psikolojine de iyi gelir....birde canım bişi dicem eğer ikinizde de bişi çıkmazsa eşin içinde gıda takviyesi yap işiniz kolaylaşssın....sen ilaç takviyesi yaparken oda boş durmasın keçi boynuzu fındık ceviz spermleri güçlendiriyor ve hızlandırıyor...cnm hep yumurta mı kasacak gelişecem diye biraz da spermler kassın yumurtaya girecem diye dimi yanee....tek taraflı uğraşma bence .....
Aaaa dogru sen bahsetmistun hatrladim yaaa cok zorİnşallah canım bakalım bayramda eşimin ailesinin yanında olcaz, becerebilirsek çalışmayı 2 günde 1. eşim çalışırız diyor da ben nasıl yaparım heeçççç bilmiyorum hahaha....yukurı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal...
bu ay inşallah tutunmuştur senin sıpa :)selamismim aylin 28 yaşındayım 2 yıldır tedavi ile uğraşıyorum bu kez iyi şeyler oluyor gibi geliyor sat:14eylül, bat:13 ekim geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay umarım daha sıkı tutunurherkese bol şansss
Aaaa dogru sen bahsetmistun hatrladim yaaa cok zor
herşey bebiş için.....artık sessiz sessiz yapacaz birşeyler, ülvi bir görev sonuçtahahahaha
bu ay inşallah tutunmuştur senin sıpa :)
hoşgeldin..kimyasal gebelikten sonra gebe kalma şansı artıyomuş diye okumuştum biyerlerde..:)
hoşgeldın aramıza ekim listesi için başka sayfaya taşınıcaz .şuanda ekim listesini oluşturmadk eylülü bitirelim gçiş yapıcaz takipte kalınselamismim aylin 28 yaşındayım 2 yıldır tedavi ile uğraşıyorum bu kez iyi şeyler oluyor gibi geliyor sat:14eylül, bat:13 ekim geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay umarım daha sıkı tutunurherkese bol şansss
herşey bebiş için.....
Cikmaz ins. Bitanem hadi bakalim hayrli haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlarr. Drdayım su an korkuyorum ya yine kist oluşmuşsa ya bi sıkıntı cıkarsa diye
İnşaaallah guzel sonuclanir bu degerlendirmeler senin icin bayagi ugrasmissin canim hosgeldin aramızaselamismim aylin 28 yaşındayım 2 yıldır tedavi ile uğraşıyorum bu kez iyi şeyler oluyor gibi geliyor sat:14eylül, bat:13 ekim geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay umarım daha sıkı tutunurherkese bol şansss
Yaaa cok iyi yaaa bu erjine bayiliyorum valla senin kuzuuartık sessiz sessiz yapacaz birşeyler, ülvi bir görev sonuçtahahahaha
Yaaa cok iyi yaaa bu erjine bayiliyorum valla senin kuzuu
Yaaaa kuzuuuuum olabilir bak kizlar regli oldu bizimde olcagmiz o olsun bizim bir arkadaş vardikızlar bu sabah dayanamadııııııııııııııııııımmmm....test yaptım hemilelik testi.....koskocaman yapayalnız masum bi tek çizgi gördüm..hayır hiç bir belirti yok, ne bekliyorsam hayret bişi........
Dorminocum test yapmadinmi lekelenme olsada kirmizilari görene kadar ünit kaybetmek yok yola devam iyi yolculuklar sizeMrb kızlar ne bu enerjimaşallahınız varakşamdan sabaha 75 sayfa olmuş.hızınıza yetişilmiyo bugün benim bat. Akşam çok az bi lekelenmem oldu regl oldum sandım ama devamı yok daha.şimdide yoldayız bayram için eşimin memleketine gidiyoruz. Herzaman yazamasamda takipteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?