Eylülde Gel

Henüz baktırmadık canım. Bayram dönüşü oda gidecek ürolojiye baktıracak.Ben ondan sorun oldugunu sanmıyorum ama belli de olmaz tabi
olsun hiç belli olmaz güzelim en azından kafan rahat olur ...hep sen görünüyon oda bi görünsün bakalım...olmassa sende bi rahim filmi çektir çektirebiliyorsan sorun olmassa kistten dolayı bakarsın psikolojine de iyi gelir....birde canım bişi dicem eğer ikinizde de bişi çıkmazsa eşin içinde gıda takviyesi yap işiniz kolaylaşssın....sen ilaç takviyesi yaparken oda boş durmasın keçi boynuzu fındık ceviz spermleri güçlendiriyor ve hızlandırıyor...cnm hep yumurta mı kasacak gelişecem diye biraz da spermler kassın yumurtaya girecem diye dimi yanee....tek taraflı uğraşma bence .....

hoşgeldin.. kimyasal gebelikten sonra gebe kalma şansı artıyomuş diye okumuştum biyerlerde..:)

valla benim eşim acayip sağlıklı beslenir. Eti sütü balı cevizi herşeyi yer. Özellikle de ete bayılır mesela içinde çinko var çinko biliyorsun sperm katiseni arttıran en önemli besinlerden. Ama ek olarak pekmez felan yapabilirim.Gıda takviyesinin kimseye zararı olmaz sonucta

Aaaa dogru sen bahsetmistun hatrladim yaaa cok zor

bu ay inşallah tutunmuştur senin sıpa :)

hoşgeldın aramıza ekim listesi için başka sayfaya taşınıcaz .şuanda ekim listesini oluşturmadk eylülü bitirelim gçiş yapıcaz takipte kalın

İnşaaallah guzel sonuclanir bu degerlendirmeler senin icin bayagi ugrasmissin canim hosgeldin aramıza

kızlar bu sabah dayanamadııııııııııııııııııımmmm....test yaptım hemilelik testi.....koskocaman yapayalnız masum bi tek çizgi gördüm..hayır hiç bir belirti yok, ne bekliyorsam hayret bişi........

Mrb kızlar ne bu enerji maşallahınız varakşamdan sabaha 75 sayfa olmuş.hızınıza yetişilmiyo bugün benim bat. Akşam çok az bi lekelenmem oldu regl oldum sandım ama devamı yok daha.şimdide yoldayız bayram için eşimin memleketine gidiyoruz. Herzaman yazamasamda takipteyim

Yaaaa kuzuuuuum olabilir bak kizlar regli oldu bizimde olcagmiz o olsun bizim bir arkadaş vardi miranda_1986 hep bize derdi en azindan regli oluyoruz ve saglikliyiz birdahaki aya unutlar diye sende moralini bozma lutfen

Dorminocum test yapmadinmi lekelenme olsada kirmizilari görene kadar ünit kaybetmek yok yola devam iyi yolculuklar size

Yapmadım cnm şimdi yoldayım yanıma bi tane test aldım kırmızılar gelmezse yarın yada öbür gün yapayım diyorum. Tabi dayanabilirsem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…