Eylülde Gel

valla bir gelsin de velet agzını burnunu yicem ne uğraştırdın beni diye
Canım sende benim gibi yapma bende eşim de sorun yoktur diye düşündüm hep önce kendim tedavi olmak istedim kist dediler onun gitmesini bekledim 2 ay daha sonra rahim filmi çektirdim çok şükür bişey çıkmadı zaten en sonunda eşimi ikna ettim test verdik ve sonuç üzücü oldu sana tavsiyem hiç beklemeden önce eşin test versin benim eşimin beslenmeside çok iyidir çoğu şey organik yemeye çalışır den ona güvenme yinede gitsin canım

Geldım kızlar gecen aylarda kıstım sağ tarftaydı.Gecen ay o erımısti.Şimdi ise solda oluşmuş.Büyük ıhtımalle benım yumurta catlamıyor kiste dönüşüyor.Dr esının testlerıne bakalım olmazsa çatlatma ıgnesıyle devam ederız dedı.şimdi adet olmayı beklıyorum olmazsam yıne bayramdan sonra ılacla olucam.

Tabiki de canım, zaten eşimde istiyor. Sonucta birlikte kontrol yaptırmamız lazım tek kişinin gitmesi olmaz belki bende vardır birşeylşer diye..bakalım bayram dönüşü istiyor gitmek.. Allahtan gitmem diye direten bir eşim yok valla yoksa çok üzülürdüm...

canım ne kisti bu? bu kistler mi engel oluyor regl olmana ?

evet canım.yumurta buyuyor ama catlayamıyor. o da kist şeklinde kalıyor catlayıp atılmadığı ıcın.

peki bunun için bitkisel birşeyler denedin mi? Bizim bir tanıdık da böyle adetleri çok düzensiz bazen olmuyor..bazen çok az sürüyordu...bir karışım kullanmıs çok iyi gelmiş şimdi düzenli regl oluyor... Ama ne kullandı hiç bilmiyorum sorar sana haber veririm canım.

canim duruumuz ayni sanirim ben de adet olmayi bekledim once tarlusal kullandim olmadi sonra progestan kullandi 1hafta gecti hala olmadim

aklıma Zeynep0234 geldi ne yaptı ki zeynepcik doktora gidicekti.sabah eşime de anlattım üzüldük.eşim hafta da bir soruyo artık grupta ne var ne yok başarı yüzde kaçlarda der bi de
inşallah güzel haberler alır canım valla benim de aklım orada :/ sende gelen giden yok dimi hala günün yarındı dimi

o test harici bişey yapmadın dimi ,nedense bu ay seninle alakalı beklentim var benim :)
testim yok ki:)yapmadım başka da.bende hadi umutlanayım diyorum bazen ama hiç hiç belirti yok neresinde tutsam dökülen bi durum zaten olmasn tatlm tedavi devam ediyo öyle kalakalırım valla

testim yok ki:)yapmadım başka da.bende hadi umutlanayım diyorum bazen ama hiç hiç belirti yok neresinde tutsam dökülen bi durum zaten olmasn tatlm tedavi devam ediyo öyle kalakalırım valla

valla olmasın olmasın dedikçe olur bu işler hahaha bir de geliyomuşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…