- 3 Mayıs 2015
- 56
- 28
- 3
- 37
Canım sende benim gibi yapma bende eşim de sorun yoktur diye düşündüm hep önce kendim tedavi olmak istedim kist dediler onun gitmesini bekledim 2 ay daha sonra rahim filmi çektirdim çok şükür bişey çıkmadı zaten en sonunda eşimi ikna ettim test verdik ve sonuç üzücü oldu sana tavsiyem hiç beklemeden önce eşin test versin benim eşimin beslenmeside çok iyidir çoğu şey organik yemeye çalışır den ona güvenme yinede gitsin canımvalla bir gelsin de velet agzını burnunu yicem ne uğraştırdın beni diye
Canım sende benim gibi yapma bende eşim de sorun yoktur diye düşündüm hep önce kendim tedavi olmak istedim kist dediler onun gitmesini bekledim 2 ay daha sonra rahim filmi çektirdim çok şükür bişey çıkmadı zaten en sonunda eşimi ikna ettim test verdik ve sonuç üzücü oldu sana tavsiyem hiç beklemeden önce eşin test versin benim eşimin beslenmeside çok iyidir çoğu şey organik yemeye çalışır den ona güvenme yinede gitsin canım
Geldım kızlar gecen aylarda kıstım sağ tarftaydı.Gecen ay o erımısti.Şimdi ise solda oluşmuş.Büyük ıhtımalle benım yumurta catlamıyor kiste dönüşüyor.Dr esının testlerıne bakalım olmazsa çatlatma ıgnesıyle devam ederız dedı.şimdi adet olmayı beklıyorum olmazsam yıne bayramdan sonra ılacla olucam.
evet canım.yumurta buyuyor ama catlayamıyor. o da kist şeklinde kalıyor catlayıp atılmadığı ıcın.canım ne kisti bu? bu kistler mi engel oluyor regl olmana ?
evet canım.yumurta buyuyor ama catlayamıyor. o da kist şeklinde kalıyor catlayıp atılmadığı ıcın.
canim duruumuz ayni sanirim ben de adet olmayi bekledim once tarlusal kullandim olmadi sonra progestan kullandi 1hafta gecti hala olmadimGeldım kızlar gecen aylarda kıstım sağ tarftaydı.Gecen ay o erımısti.Şimdi ise solda oluşmuş.Büyük ıhtımalle benım yumurta catlamıyor kiste dönüşüyor.Dr esının testlerıne bakalım olmazsa çatlatma ıgnesıyle devam ederız dedı.şimdi adet olmayı beklıyorum olmazsam yıne bayramdan sonra ılacla olucam.
İnşaaallah guzel sonuclanir bu degerlendirmeler senin icin bayagi ugrasmissin canim hosgeldin aramıza
inşallah güzel haberler alır canım valla benim de aklım orada :/ sende gelen giden yok dimi hala günün yarındı dimiaklımaZeynep0234 geldi ne yaptı ki zeynepcik doktora gidicekti.sabah eşime de anlattım üzüldük.eşim hafta da bir soruyo artık grupta ne var ne yok başarı yüzde kaçlarda der bi de
bende yok tatlım 19-22 eylül arası gelecek zaten tam belli olmuyoinşallah güzel haberler alır canım valla benim de aklım orada :/ sende gelen giden yok dimi hala günün yarındı dimi
o test harici bişey yapmadın dimi ,nedense bu ay seninle alakalı beklentim var benim :)bende yok tatlım 19-22 eylül arası gelecek zaten tam belli olmuyo
çoooooooookkkk güzel çooooooooooooooooookkkkkkk
testim yok ki:)yapmadım başka da.bende hadi umutlanayım diyorum bazen ama hiç hiç belirti yok neresinde tutsam dökülen bi durumo test harici bişey yapmadın dimi ,nedense bu ay seninle alakalı beklentim var benim :)
ayyy çok güzel canım yaaa
testim yok ki:)yapmadım başka da.bende hadi umutlanayım diyorum bazen ama hiç hiç belirti yok neresinde tutsam dökülen bi durumzaten olmasn tatlm tedavi devam ediyo öyle kalakalırım valla
ya hakikaten korku sardı şimdi.tabi korku gebelikte o diş ağrlarına yönelik allahım yanlış anlama benivalla olmasın olmasın dedikçe olur bu işler hahahabir de geliyomuşşşş
ya hakikaten korku sardı şimdi.tabi korku gebelikte o diş ağrlarına yönelik allahım yanlış anlama beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?