Eylülde Gel

Gecmis olsun canim benim umarim en kisa zamanda atarsin bu kistleri ve bebegine kavusursun kuzum

Benimde bizden umudum vardı ama belirti yok be banucum ruyalarimda bebek gormeye basladim artik psikolojik etkileniyorum 23ne kadar sabr diyorum baska bisey degil

aklıma @Zeynep0234 geldi ne yaptı ki zeynepcik doktora gidicekti.sabah eşime de anlattım üzüldük.eşim hafta da bir soruyo artık grupta ne var ne yok başarı yüzde kaçlarda der bi de
sorma ya benim eşimde soruyo napıyorsun diye....söylüyom bir tane daha hamile çıktı diye ....arada soruyor dalga geçiyo bazen benle...:)

sorma ya benim eşimde soruyo napıyorsun diye....söylüyom bir tane daha hamile çıktı diye ....arada soruyor dalga geçiyo bazen benle...:)
Hakkaten benimkide alisti bize hafta hafta gelen bebisleri anlatıyorum ona ara ara espri yapiyor bilidrim geldikce arkadaslarin yazmistir bak diyor burdaki muhabbeleri bilse krize girer heralde

Daha yenı öğrendiğim ıcın canım bir sey denemedim ama arastırıcam

Sende bendensin canm ya bende 5 gun kala yaptim sonuc husran oldu bata 3 gun var ama bu ay regl belirtiside yok bende cok gogus ağrısı olurdu suan yok umutlar oteki aya kaldi buyuk ihtimalle

Beni niye çıkardiniz şimdi

bizimkide okusa ne halt yediğinizi ne yaptığınızı ne anlatıyorsunuz der heralde....
Kesin kesin er benimkide hele öbür muhaabbetleri duysa
aaaaa herkes aynı anda kaybolmuuuuşşş kızlaaaarrr
Yemek telaşı ve isler gucler kuzum ve beklenen haber geldi lekelenmeler başladı gerisi gelir eli kulagindadir beni komple çıkarın listeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…