Vhuuuuuuu süper hadi bakalim umarim gelmezde sende bize guzel haberler veririsinYapmadım cnm şimdi yoldayım yanıma bi tane test aldım kırmızılar gelmezse yarın yada öbür gün yapayım diyorum. Tabi dayanabilirsem...
Gecmis olsun canim benim umarim en kisa zamanda atarsin bu kistleri ve bebegine kavusursun kuzumGeldım kızlar gecen aylarda kıstım sağ tarftaydı.Gecen ay o erımısti.Şimdi ise solda oluşmuş.Büyük ıhtımalle benım yumurta catlamıyor kiste dönüşüyor.Dr esının testlerıne bakalım olmazsa çatlatma ıgnesıyle devam ederız dedı.şimdi adet olmayı beklıyorum olmazsam yıne bayramdan sonra ılacla olucam.
testim yok ki:)yapmadım başka da.bende hadi umutlanayım diyorum bazen ama hiç hiç belirti yok neresinde tutsam dökülen bi durumzaten olmasn tatlm tedavi devam ediyo öyle
sorma ya benim eşimde soruyo napıyorsun diye....söylüyom bir tane daha hamile çıktı diye ....arada soruyor dalga geçiyo bazen benle...:)aklıma @Zeynep0234 geldi ne yaptı ki zeynepcik doktora gidicekti.sabah eşime de anlattım üzüldük.eşim hafta da bir soruyo artık grupta ne var ne yok başarı yüzde kaçlarda der bi de
Kokunun ecele faydasi yokya hakikaten korku sardı şimdi.tabi korku gebelikte o diş ağrlarına yönelik allahım yanlış anlama beni
Hakkaten benimkide alisti bize hafta hafta gelen bebisleri anlatıyorum ona ara ara espri yapiyor bilidrim geldikce arkadaslarin yazmistir bak diyor burdaki muhabbeleri bilse krize girer heraldesorma ya benim eşimde soruyo napıyorsun diye....söylüyom bir tane daha hamile çıktı diye ....arada soruyor dalga geçiyo bazen benle...:)
bizimkide okusa ne halt yediğinizi ne yaptığınızı ne anlatıyorsunuz der heralde....Hakkaten benimkide alisti bize hafta hafta gelen bebisleri anlatıyorum ona ara ara espri yapiyor bilidrim geldikce arkadaslarin yazmistir bak diyor burdaki muhabbeleri bilse krize girer heralde
Sanirim yok canim bende baktim bulamadimKizlar bu sitenin akilli tel uygulamasi var mi
Daha yenı öğrendiğim ıcın canım bir sey denemedim ama arastırıcampeki bunun için bitkisel birşeyler denedin mi? Bizim bir tanıdık da böyle adetleri çok düzensiz bazen olmuyor..bazen çok az sürüyordu...bir karışım kullanmıs çok iyi gelmiş şimdi düzenli regl oluyor... Ama ne kullandı hiç bilmiyorum sorar sana haber veririm canım
Canım ben progestanla oluyorum ama su an vermedi doktor bayram donusu bakalım olmazsa verelim dedik Drcanim duruumuz ayni sanirim ben de adet olmayi bekledim once tarlusal kullandim olmadi sonra progestan kullandi 1hafta gecti hala olmadim
Amin inşallah bekleyen herkes hayırlısıyla kavuşur bebişineGecmis olsun canim benim umarim en kisa zamanda atarsin bu kistleri ve bebegine kavusursun kuzum
Aynen benimki de der gizli gizli yazıyorum ☺bizimkide okusa ne halt yediğinizi ne yaptığınızı ne anlatıyorsunuz der heralde....
kızlar bu sabah dayanamadııııııııııııııııııımmmm....test yaptım hemilelik testi.....koskocaman yapayalnız masum bi tek çizgi gördüm..hayır hiç bir belirti yok, ne bekliyorsam hayret bişi........
Beni niye çıkardiniz şimdi1.BANU - - - 20 EYLÜL -
3.AYSU - - - 27EYLÜL -
5.ÜLKÜ - - 20 EYLÜL -
9.BÜŞRA- 23 EYLÜL -
12.YEŞİL-
13.YAPRAK- 3 EYLÜL -.............HAMİLEEEEEE
14.ŞEYMA - 22 EYLÜL
18.EMOLİ- 13EYLÜL ................HAMİLEEEEE
20.IRMAK -- - 22 EYLÜL
23.SARE - -21 EYLÜL -
27.ELİF - -23 EYLÜL
28.GÜL_CAN -25 EYLÜL
32.MELEV 12 EYLÜL
33.BANU - 9 EYLÜL - .......HAMİLEEEE
34.CROCUS - - 27 EYLÜL
35.ZEHRENUR- 22 EYLÜL
37.COUNTRY - 23EYLÜL
39.SİMA - 23 EYLÜL
40.ÖZLEM - 19EYLÜL
41.MİMOSA - 25 eylül
42.MUKADDES - 22 EYLÜL
43.MARADESPİNA ---- 25EYLÜL
44.DİLAYCA - 28 EYLÜL
45.DORMİCUM - 19 EYLÜL
46.AYAN - 30EYLÜL
listenin kritik günlerine giriş yaptık ..yarın özlem ve dormicum varmış..özlem kimdi ki ?hatrlıyo musunuz
Kesin kesin er benimkide hele öbür muhaabbetleri duysabizimkide okusa ne halt yediğinizi ne yaptığınızı ne anlatıyorsunuz der heralde....
Yemek telaşı ve isler gucler kuzum ve beklenen haber geldi lekelenmeler başladı gerisi gelir eli kulagindadir beni komple çıkarın listedenaaaaa herkes aynı anda kaybolmuuuuşşş kızlaaaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?