Süper ta bunları biliyoruz ama yine duyunca başka oluyor insan ümitsizliğe asla kapilmamak lazım
Cnm bende ilk üç yıl hiç istemedim şimdide arıyorum işte olsun diye. Ama Allah çok merhametlidir biz öyle düşündüğümüz için değil mutlaka başka bir sebebi vardır ben buna inanıyorum yinede eğer öyle olduğunu düşünüyorsan tövbe et iki rekat tövbe namazı kıl özellikle arefe gecesi ben öyle yapıcam belki de bizim günahlarimiz yüzünden çekiyoruz bu durumu onun için bol bol tövbe istigfar yapmamız lazım bence. Peygamber efendimize sormuşlar benim çok sıkıntım car biri bitmeden diğeri başlıyor işin içinden çıkamıyorum demis peygamber efendimiz de bunun üzerine neden tövbe etmiyorsun demis. Istigfar etmek başa gelen bütün musibetlerni kaldırır.Sen düsünmezmisin 2 sene istemiyorum dermisin Allah 2.seneni kutlatir böylede olmaz diyorum kendime küstahlıgimami yaniym cahilliğimemi ümitlerimemi hayallerimimi yaptgim testlerimi bekledigim günleremi belirti diye saydigim psikolojik hikayelerimi ara veriyorum strese girmeyeyim diye oviden de uzak tuttum kendimi elimden gelenin fazlasini yaptim 4.aya merhaba beni komple silin listeden kizlar
Cnm bende ilk üç yıl hiç istemedim şimdide arıyorum işte olsun diye. Ama Allah çok merhametlidir biz öyle düşündüğümüz için değil mutlaka başka bir sebebi vardır ben buna inanıyorum yinede eğer öyle olduğunu düşünüyorsan tövbe et iki rekat tövbe namazı kıl özellikle arefe gecesi ben öyle yapıcam belki de bizim günahlarimiz yüzünden çekiyoruz bu durumu onun için bol bol tövbe istigfar yapmamız lazım bence. Peygamber efendimize sormuşlar benim çok sıkıntım car biri bitmeden diğeri başlıyor işin içinden çıkamıyorum demis peygamber efendimiz de bunun üzerine neden tövbe etmiyorsun demis. Istigfar etmek başa gelen bütün musibetlerni kaldırır.
Cnm bende ilk üç yıl hiç istemedim şimdide arıyorum işte olsun diye. Ama Allah çok merhametlidir biz öyle düşündüğümüz için değil mutlaka başka bir sebebi vardır ben buna inanıyorum yinede eğer öyle olduğunu düşünüyorsan tövbe et iki rekat tövbe namazı kıl özellikle arefe gecesi ben öyle yapıcam belki de bizim günahlarimiz yüzünden çekiyoruz bu durumu onun için bol bol tövbe istigfar yapmamız lazım bence. Peygamber efendimize sormuşlar benim çok sıkıntım car biri bitmeden diğeri başlıyor işin içinden çıkamıyorum demis peygamber efendimiz de bunun üzerine neden tövbe etmiyorsun demis. Istigfar etmek başa gelen bütün musibetlerni kaldırır.
Cok haklisin canim arfede bu gidisle regli olucam suan lekelenmeler var dua yeterli etmiyorum belki istiyorum ama doğru istiyemiyorum belki cok guzel seyler yazmissin agzina saglik canim tez zamanda hepimizin olsun inşallah
aaa kuzum niye öyle yaptın sen şimdi?? bak bende bugün tam olarak 1 seneyi devirmiş bulunmaktayım.. olmayınca olmuyor elden ne gelirki.. beklemekten başka yapacak birşeyimiz yok malesefSen düsünmezmisin 2 sene istemiyorum dermisin Allah 2.seneni kutlatir böylede olmaz diyorum kendime küstahlıgimami yaniym cahilliğimemi ümitlerimemi hayallerimimi yaptgim testlerimi bekledigim günleremi belirti diye saydigim psikolojik hikayelerimi ara veriyorum strese girmeyeyim diye oviden de uzak tuttum kendimi elimden gelenin fazlasini yaptim 4.aya merhaba beni komple silin listeden kizlar
regl olduğunu söyleyenleri çkarıyorum muhtemelen öyle söyledin ya da ben yanlış anladımBeni niye çıkardiniz şimdi
bunu demişsin ama geçmışten mı bahsediyordunBende beş gün öncesinden yapmıştım negatifti zaten regl oldum inşallah senin öyle olmaz bebişin seninledir
ooooyyyy benim tatlışım ne üzülüyosun seen senin canın saolsun yaa takma bu kadar.herşeyin ilahi bir zaman sıralaması var değil mi demekki buna daha zaman var biz neden Allahın belirlediği zamana zorla karışıp onu öne almaya çalışyoruz ayıp ediyoruuzz.sen içini ferah tut bana inan bigün burada sevinç naraları atıcaz büşra hamile diye bu sözümü unutmaSen düsünmezmisin 2 sene istemiyorum dermisin Allah 2.seneni kutlatir böylede olmaz diyorum kendime küstahlıgimami yaniym cahilliğimemi ümitlerimemi hayallerimimi yaptgim testlerimi bekledigim günleremi belirti diye saydigim psikolojik hikayelerimi ara veriyorum strese girmeyeyim diye oviden de uzak tuttum kendimi elimden gelenin fazlasini yaptim 4.aya merhaba beni komple silin listeden kizlar
Cnm bu benim eski yazdığım nereden buldun çıkardın, üzüntümü depreştirdin şimdibunu demişsin ama geçmışten mı bahsediyordun
yoooo o kadar eski değil bi kaç sayfa önde ya dün ya önceki günCnm bu benim eski yazdığım nereden buldun çıkardın, üzüntümü depreştirdin şimdi
Evet cnm bilmiyordum öyle olduğunu diğer ay ekliyor musun tekrardanregl olduğunu söyleyenleri çkarıyorum muhtemelen öyle söyledin ya da ben yanlış anladım
Tamam yinede geçmişte kaldıyoooo o kadar eski değil bi kaç sayfa önde ya dün ya önceki gün
yani ben anlamıyorum regl oldun mu bu ayTamam yinede geçmişte kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?