Eylülde Gel

Sen düsünmezmisin 2 sene istemiyorum dermisin Allah 2.seneni kutlatir böylede olmaz diyorum kendime küstahlıgimami yaniym cahilliğimemi ümitlerimemi hayallerimimi yaptgim testlerimi bekledigim günleremi belirti diye saydigim psikolojik hikayelerimi ara veriyorum strese girmeyeyim diye oviden de uzak tuttum kendimi elimden gelenin fazlasini yaptim 4.aya merhaba beni komple silin listeden kizlar

Sakin arkadaslar umitsizlik belirtileri seziyorum...pozitif düşüncelere ne oldu...belkide cok zorluyoruz kurler Haplar cok geriyoruz senelerce ugrasanlar var.bayramin tadini cikarin...opuldunuz...

Cnm bende ilk üç yıl hiç istemedim şimdide arıyorum işte olsun diye. Ama Allah çok merhametlidir biz öyle düşündüğümüz için değil mutlaka başka bir sebebi vardır ben buna inanıyorum yinede eğer öyle olduğunu düşünüyorsan tövbe et iki rekat tövbe namazı kıl özellikle arefe gecesi ben öyle yapıcam belki de bizim günahlarimiz yüzünden çekiyoruz bu durumu onun için bol bol tövbe istigfar yapmamız lazım bence. Peygamber efendimize sormuşlar benim çok sıkıntım car biri bitmeden diğeri başlıyor işin içinden çıkamıyorum demis peygamber efendimiz de bunun üzerine neden tövbe etmiyorsun demis. Istigfar etmek başa gelen bütün musibetlerni kaldırır.

aaa kuzum niye öyle yaptın sen şimdi?? bak bende bugün tam olarak 1 seneyi devirmiş bulunmaktayım.. olmayınca olmuyor elden ne gelirki.. beklemekten başka yapacak birşeyimiz yok malesef

Edeceğimiz tövbe istigfarİda yazayım okumak isteyen olur belki. ESTAĞFURULLAH MİN KÜLLİ MA KERİHALLAH, ESTAĞFURULLAH EL AZİM ELLEZİ LA İLAHE İLLA HÜVEL HAYYEL KAYYUMU VE ETÜBÜ İLEYH.
Anlamımini düşünürek okumak lazım.
ANLAMI : RAZI OLMADIĞIN ŞEYLERDEN YAPTIKLARIMI AFFET VE YAPMADIKLARIMI YAPMAKTAN KORU, KENDİSİNDEN BAŞKA İLAH BULUNMAYAN HAY KAYYUM VE AZİM OLAN ALLAH'A İSTİĞFAR EDER VE GÜNAHLARIMA PİŞMAN OLUP O'NA SIGINIRIM.

Kızlar ben korunmayı bıraktığım ilk yıl hamile kalmayinca doktora gittik esimde sperm sorunu olduğunu öğrendik. esimde tekrar ise dönmüştü. Neyse eve gelince ben yatak odasına kapandım saatlerce aglamistim orada hiç çocuğum olmayacak diye ama nasıl Ağlıyorum ertesi gün gözlerim fena bir şekilde şişmişti. Sonra internetten araştırdım birde doktorun yazdığı ilaçları kullanmaya başladık birde ben kendimi duaya vermiştim gece namazına bile kalkıp dua ediyordum bir sürü günlük zikirlerim var onu okuyodum ertesi ay hamile olduğumu öğrendim düşük tehlikem var diye ayaklarım usu yordu namazı kilmadim o yüzden yani benim en büyük hatam Hamileliklerimde duayi bir şekilde bir sebeple bırakmak oldu elimizden birsey gelmiyor beklicez deneyelim dua edince Allah veriyor sadece bizim yalvarmamizi ve ona yönelişimizi görmek istiyor demektir bu.

ooooyyyy benim tatlışım ne üzülüyosun seen senin canın saolsun yaa takma bu kadar.herşeyin ilahi bir zaman sıralaması var değil mi demekki buna daha zaman var biz neden Allahın belirlediği zamana zorla karışıp onu öne almaya çalışyoruz ayıp ediyoruuzz.sen içini ferah tut bana inan bigün burada sevinç naraları atıcaz büşra hamile diye bu sözümü unutma

Arkadaşlar merhaba bi bakar mısınızz ya ben bişey anlamadım hiç kop koyu olmadıı

Eklentiler

• image.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…