Galiba cok büyütüyorum ne guzel icimi ferahlattin birakiyorum kendimi biraz yordum heralde bu tatilde cok güzel dinlenmistim ona cok guvendim Allaha dua etmekten kendimi biraktim dua ve sabir herseyin ilaci onun gelecegi bir tarih vardir yazilmistir elbet biz aceleci pehh çigliklari birlikte atalim inş. Kuzum kutlamalari beraber yapalimooooyyyy benim tatlışım ne üzülüyosun seen senin canın saolsun yaa takma bu kadar.herşeyin ilahi bir zaman sıralaması var değil mi demekki buna daha zaman var biz neden Allahın belirlediği zamana zorla karışıp onu öne almaya çalışyoruz ayıp ediyoruuzz.sen içini ferah tut bana inan bigün burada sevinç naraları atıcaz büşra hamile diye bu sözümü unutma
Banada 13 daha koyu gibi geldi ama kaçırdm galiba13.-14. gün yumurtan çatlamış arkadaşım
evet 13 daha koyu ama yumurtanın çatlamassı silikleştiği gün oluyo yani 13-14.günlerden birini değerlendirdiyseniz yeterliBanada 13 daha koyu gibi geldi ama kaçırdm galiba
evet tatlım güzel günler göreceğiz inşallahGaliba cok büyütüyorum ne guzel icimi ferahlattin birakiyorum kendimi biraz yordum heralde bu tatilde cok güzel dinlenmistim ona cok guvendim Allaha dua etmekten kendimi biraktim dua ve sabir herseyin ilaci onun gelecegi bir tarih vardir yazilmistir elbet biz aceleci pehh çigliklari birlikte atalim inş. Kuzum kutlamalari beraber yapalim
13. Gün sadece canım hayırlısı artık olsun ya delircem valla sonunda pes etcem olrsa olur diyeem ama diyemiym çünkü çoook istiyorummevet 13 daha koyu ama yumurtanın çatlamassı silikleştiği gün oluyo yani 13-14.günlerden birini değerlendirdiyseniz yeterli
ne kadardır deniyosun?13. Gün sadece canım hayırlısı artık olsun ya delircem valla sonunda pes etcem olrsa olur diyeem ama diyemiym çünkü çoook istiyorumm
1 yıllık evliyim canm dış gebelik geçirdim 6 ay denemenın üstüne dış gebelik tedavisinden sonrada işte bu 3. Ayne kadardır deniyosun?
anladım canım, uğurlu gelsin yeni topiğin inşallah1 yıllık evliyim canm dış gebelik geçirdim 6 ay denemenın üstüne dış gebelik tedavisinden sonrada işte bu 3. Ay
İnşallah canımanladım canım, uğurlu gelsin yeni topiğin inşallah
yani ben anlamıyorum regl oldun mu bu ay
Evet oldum, regl olanların listeden çıkarıldığını bilmiyordum tamam cnm anlaştık miyani ben anlamıyorum regl oldun mu bu ay
evet sonunda iletişimi kurabildik.regl olanlar siliniyor ve listemiz bittiğinde ekim listesinde yeni sayfaya yeni başlıkla taşınıp orda liste sil baştan yapılacakEvet oldum, regl olanların listeden çıkarıldığını bilmiyordum tamam cnm anlaştık mi
Bi beklenti ye giripte regl olunca böyle oluyor sanırım sende ben gibi aynı hataya düştün bu ay gerçektende çok umutlanmamak lazım bende kötü oldum bu ay çok umitlenmistim ama her belirti hamileliği animsatiyordu bana değilmiş tabikiGaliba cok büyütüyorum ne guzel icimi ferahlattin birakiyorum kendimi biraz yordum heralde bu tatilde cok güzel dinlenmistim ona cok guvendim Allaha dua etmekten kendimi biraktim dua ve sabir herseyin ilaci onun gelecegi bir tarih vardir yazilmistir elbet biz aceleci pehh çigliklari birlikte atalim inş. Kuzum kutlamalari beraber yapalim
daha yenisiniz bu kadar strese gerçekten gerek yok.burda ve diğer sayfalarda ne arkadaşlarmız var ki yllardır deneyen.1 yıllık evliyim canm dış gebelik geçirdim 6 ay denemenın üstüne dış gebelik tedavisinden sonrada işte bu 3. Ay
Biliyorm canım işte elimde olmadan stres yapabiliyorumdaha yenisiniz bu kadar strese gerçekten gerek yok.burda ve diğer sayfalarda ne arkadaşlarmız var ki yllardır deneyen.
Güzel haberler veremicem kızlar sizeVhuuuuuuu süper hadi bakalim umarim gelmezde sende bize guzel haberler veririsin
Ben artik belirtileri falan ciddiye almiyorum gecen ay inanilmaz bir strese girmiştim olcak olcak diye tutturdum olmadi bu ay stres yapmiyorum dedim ama yapiyormusum farkinda olmadan bu arada verdigin dualar içinde cok teşekkür ederimBi beklenti ye giripte regl olunca böyle oluyor sanırım sende ben gibi aynı hataya düştün bu ay gerçektende çok umutlanmamak lazım bende kötü oldum bu ay çok umitlenmistim ama her belirti hamileliği animsatiyordu bana değilmiş tabiki
@Dorminocum bende de lekelenmeler var kesin bende sabaha kirmizi karti yerim ekim anneleri oluruz artik inşaallahGüzel haberler veremicem kızlar sizekımızı kartı yedim önümüzdeki aya kısmet sizlerden alırız inşallah güzel haberleri
Ne demek cnm Allah kabul etsin inşallah dualarını, gönlüne göre bir evlat versin inşallah.Ben artik belirtileri falan ciddiye almiyorum gecen ay inanilmaz bir strese girmiştim olcak olcak diye tutturdum olmadi bu ay stres yapmiyorum dedim ama yapiyormusum farkinda olmadan bu arada verdigin dualar içinde cok teşekkür ederimMakaronnn
Arefe gecesi dua edelim kızlar birbirimize. ben buradaki herkese dua edicem ekimde hamis oluruz bizde er yada geç yaşayacağız bu mutluluğuBen artik belirtileri falan ciddiye almiyorum gecen ay inanilmaz bir strese girmiştim olcak olcak diye tutturdum olmadi bu ay stres yapmiyorum dedim ama yapiyormusum farkinda olmadan bu arada verdigin dualar içinde cok teşekkür ederimMakaronnn
İnşallah bakalım ekim olur ekim olmazsa kasım aylar mı bitti canıııım@Dorminocum bende de lekelenmeler var kesin bende sabaha kirmizi karti yerim ekim anneleri oluruz artik inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?