Eylülde Gel

Galiba cok büyütüyorum ne guzel icimi ferahlattin birakiyorum kendimi biraz yordum heralde bu tatilde cok güzel dinlenmistim ona cok guvendim Allaha dua etmekten kendimi biraktim dua ve sabir herseyin ilaci onun gelecegi bir tarih vardir yazilmistir elbet biz aceleci pehh çigliklari birlikte atalim inş. Kuzum kutlamalari beraber yapalim

evet tatlım güzel günler göreceğiz inşallah

evet 13 daha koyu ama yumurtanın çatlamassı silikleştiği gün oluyo yani 13-14.günlerden birini değerlendirdiyseniz yeterli
13. Gün sadece canım hayırlısı artık olsun ya delircem valla sonunda pes etcem olrsa olur diyeem ama diyemiym çünkü çoook istiyorumm

Bi beklenti ye giripte regl olunca böyle oluyor sanırım sende ben gibi aynı hataya düştün bu ay gerçektende çok umutlanmamak lazım bende kötü oldum bu ay çok umitlenmistim ama her belirti hamileliği animsatiyordu bana değilmiş tabiki

1 yıllık evliyim canm dış gebelik geçirdim 6 ay denemenın üstüne dış gebelik tedavisinden sonrada işte bu 3. Ay
daha yenisiniz bu kadar strese gerçekten gerek yok.burda ve diğer sayfalarda ne arkadaşlarmız var ki yllardır deneyen.

Ben artik belirtileri falan ciddiye almiyorum gecen ay inanilmaz bir strese girmiştim olcak olcak diye tutturdum olmadi bu ay stres yapmiyorum dedim ama yapiyormusum farkinda olmadan bu arada verdigin dualar içinde cok teşekkür ederim Makaronnn

Ne demek cnm Allah kabul etsin inşallah dualarını, gönlüne göre bir evlat versin inşallah.

Arefe gecesi dua edelim kızlar birbirimize. ben buradaki herkese dua edicem ekimde hamis oluruz bizde er yada geç yaşayacağız bu mutluluğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…