Evet ama kizlar eger ekimde de kalamazsak yaz da hamislik beter oluyoooor arkadaslardan biliyorum inş zorlanmayiz mevlam dogru zaman da saglikli evlat versinİnşallah bakalım ekim olur ekim olmazsa kasım aylar mı bitti canıııım
Arefe gecesi dua edelim kızlar birbirimize. ben buradaki herkese dua edicem ekimde hamis oluruz bizde er yada geç yaşayacağız bu mutluluğu
işte buuuuuuuİnşallah bakalım ekim olur ekim olmazsa kasım aylar mı bitti canıııım
İyisin hoşsun haklısında ama napalım şimdi olmuyo 9ay oldu benle birlikte isteyenler doğurdu artık ne çıkarsa bahtımızaEvet ama kizlar eger ekimde de kalamazsak yaz da hamislik beter oluyoooor arkadaslardan biliyorum inş zorlanmayiz mevlam dogru zaman da saglikli evlat versin
işte buuuuuuu
11 kişiydik, şimdiye kadar 0 mı çektik??yarının talihlileri1cift1tekannesi ve beeeeeennn ay durun kendimi de etiketliyim ayda yılda bir banu86 ..yarın iple çekmek güzel olurdu ama bende umut sıfır inşallah ülkü (darkgirl) de umut vardır güzel haber ondan gelir.kaç gündür bebiş haberi yok
listeye şimdiye kadar 47 kişi yazılmış 3 hamilemiz var tabi şimdilik ay sonuna 11 gün var11 kişiydik, şimdiye kadar 0 mı çektik??
yok.. bu hafta için söyledim, o üçü gözümüzün bebeği zatenlisteye şimdiye kadar 47 kişi yazılmış 3 hamilemiz var tabi şimdilik ay sonuna 11 gün var
Ayy evet kizlar umutlar sizsiniz sabah ilk idrarla yapin mutlaka bende lekelenme bitti heralde sabaaha sökülürüm pöfff umudumuz sizsiniz benim umutlar ekimeeeeyarının talihlileri1cift1tekannesi ve beeeeeennn ay durun kendimi de etiketliyim ayda yılda bir banu86 ..yarın iple çekmek güzel olurdu ama bende umut sıfır inşallah ülkü (darkgirl) de umut vardır güzel haber ondan gelir.kaç gündür bebiş haberi yok
testm yok canım olsa da yapmazdım salı günü yaptım negatifti ya o teste güveniyorum ultra hassasstıAyy evet kizlar umutlar sizsiniz sabah ilk idrarla yapin mutlaka bende lekelenme bitti heralde sabaaha sökülürüm pöfff umudumuz sizsiniz benim umutlar ekimeeee
Evet biliyorum da yinede yapcaksin sandim canim hakkimizda hayrlisi olsun canimmmtestm yok canım olsa da yapmazdım salı günü yaptım negatifti ya o teste güveniyorum ultra hassasstı
Umutlari söndürmek yok calismalara ve duaya devam kizlaaar o bebiş bu göbüşe gelecekBen bu sabah yaptım negatif olduğundan umudum dusuk...
Mimosa canim bende burdaki enerjiyle kendime geliyorum burdaki arkadaslarla birbirimize cok yardımcı oluyoruz iyki sizleri tanimisizoh maşallah kızlar ne güzel enerjiniz var ya bir üzülüyor bir gülüyorsunuz iyiki sizin gibi arkadaşlar edindim sayfaları okurken mutlu oluyorum resmen umut veriyorsunuz banaşuan ben askıya aldım kendimi yarından sonra çalışmalara başlıcaz yeni ay yeni umutlar hadi bakalım bismillahhhh
Ayy heyecanla beklemedym umutla ama cuma günü yaptım test gene negatif canım bakalım hayırlısı hakkımızda sabah ola hayr ola benim degişiyo günlerim 24 25 günde oluyorum bugün olmadım bakalım gelcekmi kırmızılar ☺inşallah senden alırız hayırlı haber canımyarının talihlileri1cift1tekannesi ve beeeeeennn ay durun kendimi de etiketliyim ayda yılda bir banu86 ..yarın iple çekmek güzel olurdu ama bende umut sıfır inşallah ülkü (darkgirl) de umut vardır güzel haber ondan gelir.kaç gündür bebiş haberi yok
Yapcam yapcam tabi kırmızılar gelmezse inşallah haber edicem progesteronda 14,43 çıktı ovu testlede yakaladık canım ama belirti yok göğüs sızlamsından başka yaa inşallah hayırlı haberler veririm olmazsa ekimde beraberiz moral bozmak yok çalışmaya devam ☺Ayy evet kizlar umutlar sizsiniz sabah ilk idrarla yapin mutlaka bende lekelenme bitti heralde sabaaha sökülürüm pöfff umudumuz sizsiniz benim umutlar ekimeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?