aa hayirli olsun.Allah anali babali buyutsunEylül de geldi bebeğim...
sağol canım 3 senenin sonunda geldi bebeğim..aa hayirli olsun.Allah anali babali buyutsun
amin bende yaklasik 2 senedir ugrasiyorumsağol canım 3 senenin sonunda geldi bebeğim..
Rabbim isteyen herkese nasip eylesin..
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin...Eylül de geldi bebeğim...
Hayırlı olsun canım gozun aydın saglıcakla kucagına alırsın insEylül de geldi bebeğim...
günaydıııııııııııııııııınnnn kızlar
Bmt2008 canım dediğin gibi 2 aydır her türlü şeyi denedik ama planla programla olmuyo bu işler bunu gördük en önemlisi allahn programı.o yüzden ben denemeye başladığım ilk ay ne ovulasyon ne yumurtlama günü ne testler ne 2 güne bir ne her gün çalışma heeeepsini bi kenara atıcam canım ne zaman isterse oyle davranıcam ya boşa plan yapıyoz .beklenti içine giriyoruz.salcammmmm herşeyi bu ne yaaa
Eylül de geldi bebeğim...
ay belki de allah söylettiAyyyyboncukgitti yanlış yazmisim ya sen hamişsin sandim sabah sabah karstrdm kusura bakma
Canım civanperçemi ni bi araştır anında söküyomuş adeti kk da çok var bi bardak içip ertesi günü adet olancanim duruumuz ayni sanirim ben de adet olmayi bekledim once tarlusal kullandim olmadi sonra progestan kullandi 1hafta gecti hala olmadim
Galiba canim galiba oyle olucak ama inşaallah olmazsin da bebis haberi gelir fstkımBmt2008 canım biz senle geçen ay da 1 gün arayla regl olmuştuk o zaman ben yarın regl olucam
Eylül de geldi bebeğim...
Canim Allah saglikla kucagna almayi nasip etsin hayrli saglikli ömür nasip etsinEylül de geldi bebeğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?