Eylülde Gel

Sağolun kızlar benim pek de beklemediğim ayda oldu.. kafanıza takmayın, bu o kadar önemli ki.. herşeyden önemli hatta. Darısı sizlerin başına..

boncukgitti canimmmmmm cok sevinmdim masallah sanaaaa Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin jayrli saglikli uzun omur versin

Can kizlaaaaar günaydın herkese mutlu pazarlar banada yeni bir aya merhaba pazari olsun kirmizi karti yedim oturdum aşagı diger 2 aydan daha stressiz bir ay gecirmemem cok calismamiza ragmen kirmizi kart dün gece çok düşündum ve herseyin bir vakti var kendi sabirsizligma üzüldüm artik yeni ay yeni umut bizim için Zeynep0234 icin onemli birgun kizlar lutfen bugün onun icin hep birlikte dua edelim

günaydıııııııııııııııııınnnn kızlar
Bmt2008 canım dediğin gibi 2 aydır her türlü şeyi denedik ama planla programla olmuyo bu işler bunu gördük en önemlisi allahn programı.o yüzden ben denemeye başladığım ilk ay ne ovulasyon ne yumurtlama günü ne testler ne 2 güne bir ne her gün çalışma heeeepsini bi kenara atıcam canım ne zaman isterse oyle davranıcam ya boşa plan yapıyoz .beklenti içine giriyoruz.salcammmmm herşeyi bu ne yaaa

Gunaydin canimmm aynen söylediğine katiliyorummmmm artik ekim ve sonrasi benim icin herseyi brakma ayi

canim duruumuz ayni sanirim ben de adet olmayi bekledim once tarlusal kullandim olmadi sonra progestan kullandi 1hafta gecti hala olmadim
Canım civanperçemi ni bi araştır anında söküyomuş adeti kk da çok var bi bardak içip ertesi günü adet olan

Cuma yaptim koca bi negatif bugunde yapsammi acaba testimide harcamak istemiyorum ama hamisleri tebrik ederim Allah kucaginiza almayi nasip etsin insallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…