Eylülde Gel

böyle haberleri duyunca tüylerim diken diken oluyor sevinçten. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahhh
Amin.. Allah razı olsun, sevincimi benimle paylaşan herkesten..
Rabbim anne olmak isteyen her kadına bu duyguyu nasip eder inşallah.. =)
Canim Allah saglikla kucagna almayi nasip etsin hayrli saglikli ömür nasip etsin
Amin arkadaşım, inşallah teyzesi.. 3 YILIN sonunda buldu miniğim annesini..

Selam bende geldim kızlar...geçen hafta tek yumurtam 13 mm.de kaldığı için iğneleri bırakmıştık e2 de 65. Ti çok düşük çıkmıştı.iptal oldu tedavim ama iğneyle büyümeyen yumurtanın akıbeti ne diye. Merak ettim Dün gittim dr 19 mm olmuş ümitlenme ama bi kan tahlil bakalım dedi e2 365. Lh 44. Devam dedi ve dün öğlen cetrotide vurdum gece de çatlatma iğnemi .pazartesi sabah inşallah opu olcam. Ama riskli dedi dr erken çatlatma riski var lh yüksekmiş. Sizce çokmu yüksek? Birde ricam var adım selda benim için dua edebilirmisiniz çok ihtiyacım var çünkü bu yumurta boşda çıkabilir. Allahım bu tek ve süpriz yumurta ma can versin inşallah

Bu arada ben 36 yaşındayım,rezerv azlığı var bende hemde nasıl....9 aydır Bahçecide tedavim havuz yöntemiyle sürüyor şu ana kadar 1 tane embriyom oldu,donduruldu,Ekim'de transferim olacak inşallah amacım 2. Embriyoyuda koymaktı ama aylardır olmadı,ya döllenmedi,ya yumurta yoktu ,2 defa boş çıktı vs.

seldacım okurken bi iç geçirdim allahım yardımcın olsun,soruna cevap verebilecek arkadaşlar olur ama ben anlamıyorum.rabbim inşallah bizleri bebekle sınamadan kucaklarımızı doldurur.sanada inşallah en en kısa zamanda bebiş verir allahım .

Amin.. Allah razı olsun, sevincimi benimle paylaşan herkesten..
Rabbim anne olmak isteyen her kadına bu duyguyu nasip eder inşallah.. =)
Amin arkadaşım, inşallah teyzesi.. 3 YILIN sonunda buldu miniğim annesini..
Ne güzel bir sabr Allah kolayca hamileligini dogumunu büyümesini nasip etsin canim arkadasim cok sevindik senin adina

M
Merhaba selda sana ve tüm arkadaşlara dua edicem müslumanin müsluman kardesine ettigi dua kabuldür emin ol bu topikte neler okudum bu nasil bir enerjidirki insanlar birbirini hic gormeden tanimadan bağlar kurabiliyor ve iyi dileklerde bulunuyor bence bunun adi merhamet vicdan insanlik sevgi ne dersen de bizimle sende guc bulursun insaallah sorularinla ilgili hic bir bilgim yok ama sana soyleyebilecegim tek şey biran önce rabbim şifani versin ve iyleş cabucakta bebeğine kavuş

kızlar bende gelen giden yok ama eli kulağında yarına tamamdır kırmzılar.regl olmadan önce ki asabi kişilik bugün terör estirdimütopya izleyen var mıııı çok heyecanl bi finaaalll

kızlar bende gelen giden yok ama eli kulağında yarına tamamdır kırmzılar.regl olmadan önce ki asabi kişilik bugün terör estirdimütopya izleyen var mıııı çok heyecanl bi finaaalll
Yaaaa bukadar olur yaaa bende ayniyim regli dönemi terör estiriyorum var yaaa pehhh ben izlemiyorum ütopyayi kuzu değişik bi yarisma ama

Yaaaa bukadar olur yaaa bende ayniyim regli dönemi terör estiriyorum var yaaa pehhh ben izlemiyorum ütopyayi kuzu değişik bi yarisma ama
ayyy ben ennn başından beri 1 senedir izliyorum o zaman çocuğun ç sini düşünmüyodum bile şimdi o geldi aklma

Rabbim yuzune gulsun insallah, ekim ayinda bebis o gobusune yerlessin
Bahcecide tedavi gorup olumlu sonuc alan cok tanidigim var. Ve gercekten iyiler bu iste. Hastalari bos umutlandirma yoluyla degil, gercekci bilgilerle yardimci oluyorlar.

canm beni dusundugun ve unutmadığın için Allah Razı olsun diger arkadaslara da ayni sekilde teşekkür ediyrm gecmis sayfalari okuyamdm iyi temennide bulunanlardan Allah Razi olsun bugün kontrole gittim ve yine aynı sonuç benegimin kalbi durmuş doktora benim mi bir hatam oldu sagliksiz mi beslendim yoksa dedim hayir dedi beslenme dikkat etmek ilişki hicbiri buna engel degil dedi ben dokuz aylikken kostura kostura doguma gidiyrdum cocuguma hicbirsey olmadi bu tamamen Allahin emri ve takdiri eger dileseydi atardi kalbi sen bile ona engel olamazdin şöyle düşün bebeginin kalbi atsada gelisimi geri kaldigi icin sakat dogma riski yuksek boyle bebeklerin on tanesinden dokuzu sakat dogar dedi ve yine dusunki bebegin sakat olucakti ve düştü uzulme ve kendini yipratma dedi ve bu gibi sozlerle beni artık bebegimin yasamadigina inandirdi simdi ise düşük yapmayi bekliyrm kendi dusmesi daha sağlıklı ama eger bayramdan sonraki pazartesiye kadar dusme olmazsa kurtaj olucam cunku fazla durur sa beni zehirleyebilir bebek en kotusude icimde cansiz benegim varken bu zamanin gecmesi

oooooofffff zeynebim offf çok üzgünüm ya gözlerim dolarak okudum her satırını canım benim yaa.ne desem acını azaltamam seni anlamaya çalışıyorum sadece.ki duygularını anlayamayız hiçbirimiz senin kadar.ama bu durumda sadece doktorun söylediklerini düşün ve olayın hep olumlu tarafına bak..inanıyorum ki sen yine bize çift çizgili testlerinle kızlar testime bakın diye geleceksin aramıza.üzülme tatlım biz hep yanındayız

Ilk basta cok uzuldum kahrettim kendimi deli gibi agladim otobüse bindim evime gitmek icin ama yanlis yone binmisim kendime geldigimde karsi yakadaydm esimde ailem kimse yok yanmda ve doktora tek gitmistim ailem memlekete gitti bayram icin esimde ve geldigimde onun yoklugu daha cok beni etkiledi cok dua ettim yasasin diye ama sonra dusundum ben rabbimden her zaman hayirlisini istedim demekki hayirli olmicakti bu kadar uzulmem duama isyan gibi geldi ve cok şükür kendimi toparladm ve Doktorumdan Allah Razi olsun beni cok guzel motive etti simdi iyiyim sadece hala kemdimi hamile gibi hissediyrm ve icimden atana kadarda boyle duygularm karisik olucak

Zeynep o kadar uzuldum ki anlatmam...uzulme en yakin zamanda toparlanirsin...daha yasin genç hayirlisi ile tekrar hamile kalirsin sağlıklı cocuklarin olur...cnm her zaman yanindayiz...

Sagol canm benim ben biraz kafa toplicam cocuk isini askiya aliyrm daha uc aylik evliyim ve iki aylik hamileydim acelem ne niye evliligimin farkina varmada cocuk telaşına düştüm bende anlamdm esimcok istedigi icin istedim ama suan bu pisikolajiyle tekrar ayni seyleri yasicakmisim gibi geliyor

Is basvurusunda bulunmuştum ve bugun kabul edildigim haberini aldim birazda olsa kendime geldim çünkü evde durdukca uzuluyrm bayram dan sonra ınş kendime ve hayatima ceki duzen vericem

Zeynep0234 tabi canım yaa bence de biraz evliiğinin tadını çıkar ki yaşnda çok küçük benim kardeşimle yaşıtsın.bu yaşadığını unut biraz ki yeni hamilelikte de aynı şeylerimi yaşıyacağm korkun olmasn.

Canım civanperçemi ni bi araştır anında söküyomuş adeti kk da çok var bi bardak içip ertesi günü adet olan

kk da bir tek burayi takip ediyorum ama yarin civanpercemini alacagim tes ederim arkadaşım

Canim allah sabir versin cok uzüzüldüm
böyle düşünme aklim olsaydi daha erken evlenip hemen çocuk yapardım

Zeynep0234 cim cok uzuldum, Rabbim sabir versin. Birkac arkadasimin da aynisi basina geldi; ama cok gecmeden, birkac ay icinde saglikli bebislere kavustular Ayrica isin olumlu tarafından bak, sende ve esinde bir problem yok, bebek olusabiliyor ve tutunabiliyor.
Bizler daha tamamen saglikli olup olmadigimizdan bile emin degiliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…