canım bu kadar stres yapma kendine bünyene yazık günahnormal zamanda inanıyorum da, böyle adet yaklaştımı bütün ümitlerim tükeniyo bugün gördüğüm rüyalar yüzünden yine dibe çöktüm. bu ay çok çalıştık ama yine boş
evet 31inde. o kadar çok ağlıyorumki riyalarımda, uyanınca gözlerim ıslak
çoğu zaman takmıyorumda bazen böyle geliyolar iştecanım bu kadar stres yapma kendine bünyene yazık günahbebiş tutunacağı varsa da vazgeçecek yapma kafanı meşgul et bişeylerle
tekrar deneriz diye diye zaman geçiyo işte hep boşa geçiyoagustos72 Canım , benim anladığım sen stres yapmadığını düşünüyosun ama bilinç altın sürekli bebekle uğraşıyor...Öncelikle kendini telkin etmelisin çok çalıştım ama olmazsa ölüm yok ucunda tkarar deneriz diye telkinlemelisin. Rüyalar bilinçaltımızın bir ürünüdür.Lütfen bu genç yaşta bu akdar stres iyi değil...Bebeğiniz tutunacaksa da tutunmaz sonra..
öyle de takdiri ilahi diye birşey var biz ne yaparsak yapalım vardır bi zamanı herşeyin kendimizi bu kadar zorlamanın alemi yok üzülmeyin kızlarçoğu zaman takmıyorumda bazen böyle geliyolar işte
tekrar deneriz diye diye zaman geçiyo işte hep boşa geçiyo
2 tane negatif aşılamam var, martta 2. aşılama oldu o zamandan beri hiç gitmedik doktora. gitsem 3. aşılama olcak gücüm yok enerjim yok. spermlerin hızı düşük varikosel var.@agustos72 canm uzun bir süredir deniyosun sanrım duygularn normal ama bununla başetmek te senin elinde kendini rahat bıraktğın an bebiş kendiliğinden gelecek bunun bi çok örnekleri var,tedavi falan görüyo musun?
2 yılagustos72 sen ne kadar süredir uğraşıyorsun canım?
canım olur mu öyle şey biz burada birbirimize destek için varız.seninde moralini yükselticez belki bizimde uzun süre olmıcak bunu bilemeyiz lütfen kendini soyutlama,burda senin güzel haberini almak için bekliyoruz hatta sabırsızlanıyoruz her zaman yaz buraya2 tane negatif aşılamam var, martta 2. aşılama oldu o zamandan beri hiç gitmedik doktora. gitsem 3. aşılama olcak gücüm yok enerjim yok. spermlerin hızı düşük varikosel var.
bu ay yine farklı bir bitkisel karışım kullandık. inanark yedik yumurtlama günlerini güzel değerlendirdik.
burdaki herkes bi kaç aydır deniyo, o yüzden hepsi inançlı morallaeri yüksek, umutları tükenmemiş. ben bu yazdıklarımla hrkesin moralini bozcam. silin beni listeden kimseyi üzmiyim bi daha yazmiyim buraya
canım senin için daha bi kaç gün var geç döllenme olduysa.olmazsa canın saolsun ekleriz.ya bu devirde öyle ilk denemelerde olmuyo çoğunun sağlıklı olsa da maalesef yediğimiz içtiğimiz hep zehir maalesef can sıkmak yok canım bu listede herkes hamiş kalana kadar BURDAYIZbanu87 supersin canim, muhtesem bir dokuman yapmissin, ellerine saglik
Beni Ekim listesinin basina da alalim, umitsiz degilim ama bu ay olmadigini biliyorum. Mutsuz degilim, vardir bir hayir
agustos72 2 yıl çokk uzun bir zaman değil.....15 yıl sonra benim arkadaşımın bebegi oldu....Tüp bebek ama oldu sonucta...Onun yaşadıklarını bir duysan maceralarını kendine bu kadar haksızlık etmezsin...Bak bendede çikolata kisti var....Uğraşıp duruyoruz. Doktor olmaz ama dene bi bakalım dedi düşün..belki senelerce mücadele edeceğim...Belki hiç olmayacak bilemem...Olmazsada olmaz napim yaa kendimi paralayınca elime ne geçeçecek....Senin ne geçecek?
kesinlikle kızlar bu konularda biraz tevekkel olmak gerek diyorum ben olacağı varsa zaten olacaktır ,yoksa nasibimizde zaten kendimizi paraladığımızla kalırız gene de olmaz..
o yüzden biraz relax olmalıyız,evet aylar geçtikçe insan yılıyor ,umutsuzluğa kapılıyor.çünkü içgüdüsel olarak hormonlarımız annelik annelik diye bağırıyor ama yapacak birşey yok maalesef.elimizden tek gelen günleri değerlendirip çalışmak ve pozitif olmak sadece bu. o yüzden lütfen diyorum kızlar yıpratmayın kendinizi
aynen öyle canım nasipten öte köy yok ... boşuna günleri kendimize ve eşlerimize zehir etmenin anlamı yokHay ağzını bal yesin canım....Uzun yıllar uğraşacak olsak bile umutsuzluğa kapılmak yok....Herkesin kısmetinde varsa annelik olacaktır.
şişşşştttttttt haydi kızlar ama yaa silkeleniyoruz lütfeeennnnnnnnnnnnnnaaaa...nerde enerji, nerde sinerji......silkenin bakayım....toparlanın....Allah ol dedikten sonra olur....en kötüsü allah'ın hikmetinden şüphe etmek....Gençsiniz...karamsarlık yapacak yaşta değilsiniz. Anlıyorum yorgun düştü psikolojiniz ama burada olma sebeblerimizden birisi de kendimizi iyi hissetmek...Lütfen kızlar ah vah diyerek elimize hiçbirşey geçmeyecek bunların örneklerini hepimiz okuduk gördük. ruhunuzu rahatlatın, beyininizi rahatlatın...Stres stres nereye kadar ama aaaaaaa....Kızdırmayın atarım burdan terlikleri kafanıza kafanıza....
tüp bebeğedemi umut vermedi doktor, kendimizi parçalayınca elişmize bişey geçmiyo, parçalamayıncada geçmiyo. her şekilde elimiz kolumuz hep bomboşagustos72 2 yıl çokk uzun bir zaman değil.....15 yıl sonra benim arkadaşımın bebegi oldu....Tüp bebek ama oldu sonucta...Onun yaşadıklarını bir duysan maceralarını kendine bu kadar haksızlık etmezsin...Bak bendede çikolata kisti var....Uğraşıp duruyoruz. Doktor olmaz ama dene bi bakalım dedi düşün..belki senelerce mücadele edeceğim...Belki hiç olmayacak bilemem...Olmazsada olmaz napim yaa kendimi paralayınca elime ne geçeçecek....Senin ne geçecek?
insanların sınanma şekilleri türlü türlü..isyan etmeyelim lütfen,bebeğe sahip olup onu kaybetmek ne kdr feci bi duygudur allahım yaşatmasın onlar da o acı karşısında keşke hiç olmasaydı da bu acıyı tatmasaydım diyordur belki.allahın bize vermediğinde de verdiğinde de mutlaka bi hayır vardır bizim görmediğimiz.böyle düşünelim lütfen üzme kendini .. kaç yaşındasın ?tüp bebeğedemi umut vermedi doktor, kendimizi parçalayınca elişmize bişey geçmiyo, parçalamayıncada geçmiyo. her şekilde elimiz kolumuz hep bomboş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?