hani beklentin olmadığında gelirmiş ya bu sıpalar o yüzden bu ay bi umut geldi içime sana dair .hayırlısı hakkında inşallah canım benim:)testim yok ki:)yapmadım başka da.bende hadi umutlanayım diyorum bazen ama hiç hiç belirti yok neresinde tutsam dökülen bi durumzaten olmasn tatlm tedavi devam ediyo öyle kalakalırım valla
aaaaa olur muymuş öyle şey saçmalama lütfen ben de 4.aya merhaba dedim yapcak bişey yok rabbim ne zaman diyorsa o zamanSen düsünmezmisin 2 sene istemiyorum dermisin Allah 2.seneni kutlatir böylede olmaz diyorum kendime küstahlıgimami yaniym cahilliğimemi ümitlerimemi hayallerimimi yaptgim testlerimi bekledigim günleremi belirti diye saydigim psikolojik hikayelerimi ara veriyorum strese girmeyeyim diye oviden de uzak tuttum kendimi elimden gelenin fazlasini yaptim 4.aya merhaba beni komple silin listeden kizlar
tebrik ederim canımm gözün aydın sonu güzel olsun inşallah sağlıkla :)Eylül de geldi bebeğim...
İnşallah canım benim sağolasın, darısı isteyen herkesin başına.. inşallah hayırlısıyla..tebrik ederim canımm gözün aydın sonu güzel olsun inşallah sağlıkla :)
ben de 1gün öncesinde resmen içimden bişey cıkıyorkızlar bende gelen giden yok ama eli kulağında yarına tamamdır kırmzılar.regl olmadan önce ki asabi kişilik bugün terör estirdimütopya izleyen var mıııı çok heyecanl bi finaaalll
canım benim çok çok üzüldüm ve biliyorum ne desek senin üzüntünü hafifletmeyecek boş gelecek.ama doktorun dediğine inandırmalısın kendini benim arkadaşımın da kalp atışını duyduktan sonra kalbi durdu düşün onun yaşadığı yıkımıcanm beni dusundugun ve unutmadığın için Allah Razı olsun diger arkadaslara da ayni sekilde teşekkür ediyrm gecmis sayfalari okuyamdm iyi temennide bulunanlardan Allah Razi olsun bugün kontrole gittim ve yine aynı sonuç benegimin kalbi durmuş doktora benim mi bir hatam oldu sagliksiz mi beslendim yoksa dedim hayir dedi beslenme dikkat etmek ilişki hicbiri buna engel degil dedi ben dokuz aylikken kostura kostura doguma gidiyrdum cocuguma hicbirsey olmadi bu tamamen Allahin emri ve takdiri eger dileseydi atardi kalbi sen bile ona engel olamazdin şöyle düşün bebeginin kalbi atsada gelisimi geri kaldigi icin sakat dogma riski yuksek boyle bebeklerin on tanesinden dokuzu sakat dogar dedi ve yine dusunki bebegin sakat olucakti ve düştü uzulme ve kendini yipratma dedi ve bu gibi sozlerle beni artık bebegimin yasamadigina inandirdisimdi ise düşük yapmayi bekliyrm kendi dusmesi daha sağlıklı ama eger bayramdan sonraki pazartesiye kadar dusme olmazsa kurtaj olucam cunku fazla durur sa beni zehirleyebilir bebek en kotusude icimde cansiz benegim varken bu zamanin gecmesi
aminn inşallah canım benimmmİnşallah canım benim sağolasın, darısı isteyen herkesin başına.. inşallah hayırlısıyla..
güle güle kullan canım benim :)Kızlar saçlarıma omre yaptırdım azıcık havam değişsin bu bebiş beni bitirdi bide bu ay çok ümitliyim olmayınca soluğu kuaförde aldım
Sagol cnm siayhin üzerine yaptırdım bi cesaret ama beğendim bende iyi oldu benim için degisiklige ihtiyacım vardıgüle güle kullan canım benim :)
canm beni dusundugun ve unutmadığın için Allah Razı olsun diger arkadaslara da ayni sekilde teşekkür ediyrm gecmis sayfalari okuyamdm iyi temennide bulunanlardan Allah Razi olsun bugün kontrole gittim ve yine aynı sonuç benegimin kalbi durmuş doktora benim mi bir hatam oldu sagliksiz mi beslendim yoksa dedim hayir dedi beslenme dikkat etmek ilişki hicbiri buna engel degil dedi ben dokuz aylikken kostura kostura doguma gidiyrdum cocuguma hicbirsey olmadi bu tamamen Allahin emri ve takdiri eger dileseydi atardi kalbi sen bile ona engel olamazdin şöyle düşün bebeginin kalbi atsada gelisimi geri kaldigi icin sakat dogma riski yuksek boyle bebeklerin on tanesinden dokuzu sakat dogar dedi ve yine dusunki bebegin sakat olucakti ve düştü uzulme ve kendini yipratma dedi ve bu gibi sozlerle beni artık bebegimin yasamadigina inandirdisimdi ise düşük yapmayi bekliyrm kendi dusmesi daha sağlıklı ama eger bayramdan sonraki pazartesiye kadar dusme olmazsa kurtaj olucam cunku fazla durur sa beni zehirleyebilir bebek en kotusude icimde cansiz benegim varken bu zamanin gecmesi
Cnm benim daha cok yeni girmissin cocuk olayina biraz evliliğini yasa tabi kendini hazir hissettigin zaman basla ...surekli bu dusuk olayınuda düşünme toparlanmaya calis biz burdayiz arada yaz...Sagol canm benim ben biraz kafa toplicam cocuk isini askiya aliyrm daha uc aylik evliyim ve iki aylik hamileydim acelem ne niye evliligimin farkina varmada cocuk telaşına düştüm bende anlamdm esimcok istedigi icin istedim ama suan bu pisikolajiyle tekrar ayni seyleri yasicakmisim gibi geliyor
aynı gün arkadaşm benim gelmedi yaaa.boşver gelmemesi gecikmesi de sıkıntı biran önce önüne bakarsın işte üzülmeGeldi kırmızılarekimde çalışmalara devam :)
özlem senin gelmedi mi krmızılar test yaptın mı 2-3 gün gecikti heraldeZeynep0234 canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama çabucak toparlanmana da çok sevindim her şerde bir hayır var gerçektende, kalbini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?