Eylülde Gel

testim yok ki:)yapmadım başka da.bende hadi umutlanayım diyorum bazen ama hiç hiç belirti yok neresinde tutsam dökülen bi durum zaten olmasn tatlm tedavi devam ediyo öyle kalakalırım valla
hani beklentin olmadığında gelirmiş ya bu sıpalar o yüzden bu ay bi umut geldi içime sana dair .hayırlısı hakkında inşallah canım benim:)

aaaaa olur muymuş öyle şey saçmalama lütfen ben de 4.aya merhaba dedim yapcak bişey yok rabbim ne zaman diyorsa o zaman

tebrik ederim canımm gözün aydın sonu güzel olsun inşallah sağlıkla :)
İnşallah canım benim sağolasın, darısı isteyen herkesin başına.. inşallah hayırlısıyla..

kızlar bende gelen giden yok ama eli kulağında yarına tamamdır kırmzılar.regl olmadan önce ki asabi kişilik bugün terör estirdimütopya izleyen var mıııı çok heyecanl bi finaaalll
ben de 1gün öncesinde resmen içimden bişey cıkıyor sonra bom

canım benim çok çok üzüldüm ve biliyorum ne desek senin üzüntünü hafifletmeyecek boş gelecek.ama doktorun dediğine inandırmalısın kendini benim arkadaşımın da kalp atışını duyduktan sonra kalbi durdu düşün onun yaşadığı yıkımı doktor aynı şekil gelişimini tamamlamayan ,yaşarsa sağlıksız,sakat doğma riski olan bebekler ilk zamanlarda bırakırmış savaşı. rabbim 2.sine sağlık versin inşallah bazı şeyler bizim sınavımız.rabbim sabır versin inşalalh canım benim

adetime 2 gün kaldı inşallah gelmez de bebiş gelir :)

Kızlar saçlarıma omre yaptırdım azıcık havam değişsin bu bebiş beni bitirdi bide bu ay çok ümitliyim olmayınca soluğu kuaförde aldım

canım çok ama çok geçmiş olsun inan kaç gündür aklım sendeydi...Evde eşim bile sordu...Takdir-i İlahi nin önüne hiçbirşey geçemiyor malesef....Allah sana tez vakitte yeniden hamile kalmayı nasip etsin. Unutma her işte bir hayır vardır. Gayb bilen bir tek allahtır.

Cnm benim daha cok yeni girmissin cocuk olayina biraz evliliğini yasa tabi kendini hazir hissettigin zaman basla ...surekli bu dusuk olayınuda düşünme toparlanmaya calis biz burdayiz arada yaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…