enerjimiz falan düşmedi canikomm biz seninkini yükseltiriz olur biter grupta sinerji tavan :)enerjinizi ben düşürdüm kusuruma bakmayın
tüp bebeğedemi umut vermedi doktor, kendimizi parçalayınca elişmize bişey geçmiyo, parçalamayıncada geçmiyo. her şekilde elimiz kolumuz hep bomboş
enerjinizi ben düşürdüm kusuruma bakmayın
kendi kendime söz verdim 1seneye kdr olmazsa öncesinde doktor kapısı çalmıcam zorda kalmadığım sürece diye cünkü dediğin gibi insanı tamamen çökertmeye yönelik bi süreç çok yorucu ilişki açısından da inanılmaz yorucu olduğunu düşünüyorum .hiçbir doktor konu ne olursa olsun ,kardeşim herşey yolunda sağlamsın git evine demez.illa ki birşeyleriniz olur.o yüzden doktorları da çok hazettiğim söylenemezO doktorlar yok mu o doktorlar....İnsanın psikolojisini bozmaktan başka birşeye yaramazlar...Sorun odaklıdır hepsi çözüm odaklı değil...Sen inan....İçindeki güce inan arkadaşım...Mucadeleni ver umutlu ol...Allahın gücündende şüphe duyma sakın. Valla Benim kuzenimi rahmi yarımdı... doktorlar tutuanamaz senin cocugun hep düşük yaparsın dediler...ilki düştü ikinciyi 1 sene uğraştılar oldu...şimdi 2 yaşında...Ona bakarsan doktora göre olamazdı afedersin. G.t oldu o doktorda...
kendi kendime söz verdim 1seneye kdr olmazsa öncesinde doktor kapısı çalmıcam zorda kalmadığım sürece diye cünkü dediğin gibi insanı tamamen çökertmeye yönelik bi süreç çok yorucu ilişki açısından da inanılmaz yorucu olduğunu düşünüyorum .hiçbir doktor konu ne olursa olsun ,kardeşim herşey yolunda sağlamsın git evine demez.illa ki birşeyleriniz olur.o yüzden doktorları da çok hazettiğim söylenemez
27 yaşındayıminsanların sınanma şekilleri türlü türlü..isyan etmeyelim lütfen,bebeğe sahip olup onu kaybetmek ne kdr feci bi duygudur allahım yaşatmasın onlar da o acı karşısında keşke hiç olmasaydı da bu acıyı tatmasaydım diyordur belki.allahın bize vermediğinde de verdiğinde de mutlaka bi hayır vardır bizim görmediğimiz.böyle düşünelim lütfen üzme kendini .. kaç yaşındasın ?
sen dedin ya doktor olmaz ama dene yinede dedi diye, o yüzden dedim tüp bebeğede umut vermedimi diye. yoksa ben daha hiç tüp bebeğe niyetlenmedimO doktorlar yok mu o doktorlar....İnsanın psikolojisini bozmaktan başka birşeye yaramazlar...Sorun odaklıdır hepsi çözüm odaklı değil...Sen inan....İçindeki güce inan arkadaşım...Mucadeleni ver umutlu ol...Allahın gücündende şüphe duyma sakın. Valla Benim kuzenimi rahmi yarımdı... doktorlar tutuanamaz senin cocugun hep düşük yaparsın dediler...ilki düştü ikinciyi 1 sene uğraştılar oldu...şimdi 2 yaşında...Ona bakarsan doktora göre olamazdı afedersin. G.t oldu o doktorda...
enerjimiz falan düşmedi canikomm biz seninkini yükseltiriz olur biter grupta sinerji tavan :)
çok tatlısınız sağolunBiz enerji yükseltmek için gönderilen melekleriz şekerim:) yeterki biraz yüzün gülsün...enerjimiz düşmez bizim...
27 yaşındayım
sen dedin ya doktor olmaz ama dene yinede dedi diye, o yüzden dedim tüp bebeğede umut vermedimi diye. yoksa ben daha hiç tüp bebeğe niyetlenmedim
27 yaşındayım
umutsuzluk yok canım benim lütfen emi güzel olacak herşey
bu ay ilişki olmadı mı canım ?Arkadaslar bu ay yumurtlama takibi yaptirdim 21. Gunde dahi yumurtalar gelismemisti daha sonra 15 gunlugune ailemin yanina gittim esimden ayriydim yani iki gun once regl gunumdu ama bende regle dair hic bir belirti yok hala gebelikle alakali da yok boyle bisey yasayan oldu mu ya normalde reglden uc bes gun once gogus hassasiyeti gibi belirtiler olurdu ama simdi gun gecmesinr regmen yok serophene kullandim acaba ondan gecikme olmus mudur of
heheh allah korusuuunnn kıııızValla Tüp bebek konusu bile açılmadı....sanırım oraya gelinceye kadar çok yol demek istedi :) Ben doğal yoldan olması taraftarıyım ...3 ay sonra dene gel dedi ben 6 ay sonra 1 sene sonra giderim. arada kontrol ettiriirm ne durumda diye.. Kisti alırız dedi ama kist ameliyatında yumurtalık rezevrleri düşüyor...daha çok zorlanılıyormuş anladığım kadarıyla...Birde ben çok kafa yormadım...ilk duydugumda bir şok oldum ama sonra geçti...çabalarım, uğraşırım. İnanıyorum ki çabalarımın sonucunda Allah benim elimi boş çevirmez.Haaa olmayacaksa da artık kocama bir kuma alırımnapimmmmm...Şaka tabi...yolarım onu ben
huhuğğğğğ allah söyletti o zamannnnnnnnnkız sen birde 27 sin ohooo 33 yaşındayım ben uğraşıyorum...Daha durrr bakalım :))) öyle anne olmak kolay iş değil...emek ister fedakarlık ister....yarın bir gün bebeişin olduğunda anlatacak bir hikayen olacak....ne uğraştım kız senle dersinKız dedim bak ağzımdan öyle çıktı
huhuğğğğğ allah söyletti o zamannnnnnnnn
ben alabilirim o zaman kızıTabi erkek istiyorsa o kadar uğraşa gönlündekini versin
Canim 21. Gun gitmeden oldu ve gelince yani 33. Gun cok bosluk var arada iste :)bu ay ilişki olmadı mı canım ?
Canim 21. Gun gitmeden oldu ve gelince yani 33. Gun cok bosluk var arada iste :)
ben alabilirim o zaman kızıama erkek de olsa hayır demem hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?