Eylülde Gel

yok tatlm ülkü adlı arkadaşın sat bugün:)bat 20 eylül listede önce sat yazıyo sonra bat gizsemim dün seslendim sana canım geçti reglin ama istersen test yap kafan netleşssin

çok uğraşmazsın inşallah

Tabi erkek istiyorsa o kadar uğraşa gönlündekini versin
yaşadığım bunca şeyden sonra kız isterim, erkek isterim deme lüksüm olmadığını öğretti hayat, hayırlısı neyse onu versin Rabbim

akıyooooor akıyooooorr sayfalar sinejiden akıyoooorrr bu hııza yetişilemiyoooorrr,bebişler geliyoooorrr patır patır
geliyoooor allahın izniyleee hepimiz anne olcaaazz çıtır anneler güzel anneler ondan sonra bebiş maceraları paylaşcaaazzzz

çok uğraşmazsın inşallah

yaşadığım bunca şeyden sonra kız isterim, erkek isterim deme lüksüm olmadığını öğretti hayat, hayırlısı neyse onu versin Rabbim
aminnn canım aminnn o işin şakası dildeki kısmı yoksa gönülde hepsi bir sağlıklı olsunlar da sıpalar

hehehhe sende de adrenalin patlaması oldu hepimiz heyecan doruklarda haberler bekliyoruzzz...bat sat karıstı birbirine
valla hem de neeeee aynı şehirlerde olduğumuzu düşünemiyorum bile kesin bi buluşma ayarlamıştım şimdiye

yok tatlm ülkü adlı arkadaşın sat bugün:)bat 20 eylül listede önce sat yazıyo sonra bat gizsemim dün seslendim sana canım geçti reglin ama istersen test yap kafan netleşssin
Canimm dun giremedimm gecti evet carsiya cikicam zaten cikmisken bi test alayim bari de aynen netlessin kafam

olacağı varsa oluyor canım hiç belli olmaz o ,eskiden yumurtlama günümü bilinirmiş.hop olurmuş .belki senin de zamanı gelmiştir ve olmuştur
Aynen ya eskiden daha kolaymis yumurtanin ne oldugunu dahi bilmiyo sordugum bazi buyuklerim simdi ovu testi yok akinti yok o bu yinede yok sonuc yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…