yok tatlm ülkü adlı arkadaşın sat bugün:)bat 20 eylül listede önce sat yazıyo sonra batülkü adlı arkadaşımızınn bat bugünmüüüşşş görünüşe göre haydi bakalım güzel haber alıp şeytanın bacağını kıralım da bizim grup patır patır dökülsün güzel haberlerle
bir de listeye baktım da gizsemim de 25i gözüküyooo
huuuu kızlaarrrrrr
olacağı varsa oluyor canım hiç belli olmaz o ,eskiden yumurtlama günümü bilinirmiş.hop olurmuş .belki senin de zamanı gelmiştir ve olmuşturCanim 21. Gun gitmeden oldu ve gelince yani 33. Gun cok bosluk var arada iste :)
akıyooooor akıyooooorr sayfalar sinejiden akıyoooorrr bu hııza yetişilemiyoooorrr,bebişler geliyoooorrr patır patır
yanlış yere heyecan yaptım deseneyok tatlm ülkü adlı arkadaşın sat bugün:)bat 20 eylül listede önce sat yazıyo sonra batgizsemim dün seslendim sana canım geçti reglin ama istersen test yap kafan netleşssin
çok uğraşmazsın inşallahValla Tüp bebek konusu bile açılmadı....sanırım oraya gelinceye kadar çok yol demek istedi :) Ben doğal yoldan olması taraftarıyım ...3 ay sonra dene gel dedi ben 6 ay sonra 1 sene sonra giderim. arada kontrol ettiriirm ne durumda diye.. Kisti alırız dedi ama kist ameliyatında yumurtalık rezevrleri düşüyor...daha çok zorlanılıyormuş anladığım kadarıyla...Birde ben çok kafa yormadım...ilk duydugumda bir şok oldum ama sonra geçti...çabalarım, uğraşırım. İnanıyorum ki çabalarımın sonucunda Allah benim elimi boş çevirmez.Haaa olmayacaksa da artık kocama bir kuma alırımnapimmmmm...Şaka tabi...yolarım onu ben
yaşadığım bunca şeyden sonra kız isterim, erkek isterim deme lüksüm olmadığını öğretti hayat, hayırlısı neyse onu versin RabbimTabi erkek istiyorsa o kadar uğraşa gönlündekini versin
geliyoooor allahın izniyleee hepimiz anne olcaaazzakıyooooor akıyooooorr sayfalar sinejiden akıyoooorrr bu hııza yetişilemiyoooorrr,bebişler geliyoooorrr patır patır
aminnn canım aminnn o işin şakası dildeki kısmı yoksa gönülde hepsi bir sağlıklı olsunlar da sıpalarçok uğraşmazsın inşallah
yaşadığım bunca şeyden sonra kız isterim, erkek isterim deme lüksüm olmadığını öğretti hayat, hayırlısı neyse onu versin Rabbim
yanlış yere heyecan yaptım desene
valla hem de neeeeehehehhe sende de adrenalin patlaması olduhepimiz heyecan doruklarda haberler bekliyoruzzz...bat sat karıstı birbirine
valla hem de neeeeeaynı şehirlerde olduğumuzu düşünemiyorum bile kesin bi buluşma ayarlamıştım şimdiye
keşkeeeeeeeeeeeekızlar döktürmüşsünüz masallah :) bulusma saatiniz falan mı var
kızlar döktürmüşsünüz masallah :) bulusma saatiniz falan mı var
okul gezisi gibi olur full kahkahahahha ne matrak olurdu ama
okul gezisi gibi olur full kahkaha
Canimm dun giremedimm gecti evet carsiya cikicam zaten cikmisken bi test alayim bari de aynen netlessin kafamyok tatlm ülkü adlı arkadaşın sat bugün:)bat 20 eylül listede önce sat yazıyo sonra batgizsemim dün seslendim sana canım geçti reglin ama istersen test yap kafan netleşssin
senin hangi şehirdi ?ayyy anılarımı depreştirdin
al tabi alllll bizi de haberdar et güzel haberlerinleCanimm dun giremedimm gecti evet carsiya cikicam zaten cikmisken bi test alayim bari de aynen netlessin kafam
Aynen ya eskiden daha kolaymis yumurtanin ne oldugunu dahi bilmiyo sordugum bazi buyuklerim simdi ovu testi yok akinti yok o bu yinede yok sonuc yaaolacağı varsa oluyor canım hiç belli olmaz o ,eskiden yumurtlama günümü bilinirmiş.hop olurmuş .belki senin de zamanı gelmiştir ve olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?