Eylülde Gel

Aynen ya eskiden daha kolaymis yumurtanin ne oldugunu dahi bilmiyo sordugum bazi buyuklerim simdi ovu testi yok akinti yok o bu yinede yok sonuc yaa
canım şimdi hem gerek yediklerimiz gerek soluduğumuz hava hep zehir ,radyasyon vs mahvediyor insanları bunların etkisi büyük.bir de herşeyi bilmek de çok iyi değil sürekli kafa meşgul olunca beyin yönetiyor olmuyor

Bmt2008, post: 42325692, member: 697803"]Valla sinerji enerji tavan bu grupta canim kizlarin hizina yetisemiyorum ben reglimin bitmesini bekliyorum sende durumlar nasil[/QUOTE]
Masallah maşallah :)) evet bende yetisemiyorum valla :) reglin bitince hemen başlarsın çalışmalara canim sonra gelsin bebisler :)) . benim bata daha zaman var bu yüzden bekliyorum ne gorcem bu ay diye :))

Bmt2008, post: 42325692, member: 697803"]Valla sinerji enerji tavan bu grupta canim kizlarin hizina yetisemiyorum ben reglimin bitmesini bekliyorum sende durumlar nasil
Masallah maşallah :)) evet bende yetisemiyorum valla :) reglin bitince hemen başlarsın çalışmalara canim sonra gelsin bebisler :)) . benim bata daha zaman var bu yüzden bekliyorum ne gorcem bu ay diye :))[/QUOTE]
4üydü dimi senin bat

Masallah maşallah :)) evet bende yetisemiyorum valla :) reglin bitince hemen başlarsın çalışmalara canim sonra gelsin bebisler :)) . benim bata daha zaman var bu yüzden bekliyorum ne gorcem bu ay diye :))
4üydü dimi senin bat[/QUOTE]

Bat cı cansu senin lakabını değiştirdim ben artık

Kendi adimi listede goremedim hadi beni de ekleyelim:)
Feyza yaş 29
SAT 1 Agustos BAT 1 eylul

Kizlar ovu testim bugun biraz daha koyu. Dunku ve bugunku

Eklentiler

• DSC_0916.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 47
  • DSC_0915.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 52

Arkadasim moralini hic bozma, nickinde 72yi gorunce 72 dogumlu yani 40li yaslarda oldugunu dusundum ama cok gencsin, hatta yasitimsin tam. 2 yil, yasayan icin cok uzun bir surec ama ben inaniyorum ki hep stresten olmamistir. Ayrica varikosel ciddi bir engel degil, arkadisimin esine de denmisti ama ilk denemede- tek denemede bebekleri oldu simdi 1.5 yasinda.

Onemli olan psikolojiyi saglam tutmak. Belki stresten, belki yedigin ictiginden, hormon degisiminden dolayi bebek tutunamiyor. İnancli biri misin bilmiyorum ama ben inaniyorum ve benim inancima gore insanlarin dogum ve olum tarihi bellidir, yazilmistir. Buna gore bebek de elbette gelecektir, belki de bu surec bizim ilahi katta sinavimizdir. İsyan mi ediyoruz, tevekkul mu ediyoruz diye. O yuzden elimden geleni yapip Allaha birakmak gerek

EVET tatlım var bi tık koyulaşma 6günün kaldı çok heyecanlı..zaman çok olunca insan heyecanı unutuyo benim 25 gün var ama senin adına heyecanlıyım
son hafta gelip çattımı çanlar çalıyor zaten onun öncesi sıkıntı yok .D

varikoselinde dereceleri var bizmki çok ciddi,değil bu değerlerle normal yolla bile olabilir. olmayınca üzülüyo insan.
inançlıyım çok şükğr dualarımı eksik etmiyorum. malesef bazen isyan ediyorum istemeden ve ben bu sınavdan başarılı çıkamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…