senin hangi şehirdi ?
bursadan olan yok muu :)
canım şimdi hem gerek yediklerimiz gerek soluduğumuz hava hep zehir ,radyasyon vs mahvediyor insanları bunların etkisi büyük.bir de herşeyi bilmek de çok iyi değil sürekli kafa meşgul olunca beyin yönetiyor olmuyorAynen ya eskiden daha kolaymis yumurtanin ne oldugunu dahi bilmiyo sordugum bazi buyuklerim simdi ovu testi yok akinti yok o bu yinede yok sonuc yaa
Masallah maşallah :)) evet bende yetisemiyorum valla :) reglin bitince hemen başlarsın çalışmalara canim sonra gelsin bebisler :)) . benim bata daha zaman var bu yüzden bekliyorum ne gorcem bu ay diye :))[/QUOTE]Bmt2008, post: 42325692, member: 697803"]Valla sinerji enerji tavan bu grupta canim kizlarin hizina yetisemiyorum ben reglimin bitmesini bekliyorum sende durumlar nasil
4üydü dimi senin bat[/QUOTE]Masallah maşallah :)) evet bende yetisemiyorum valla :) reglin bitince hemen başlarsın çalışmalara canim sonra gelsin bebisler :)) . benim bata daha zaman var bu yüzden bekliyorum ne gorcem bu ay diye :))
4üydü dimi senin bat
çok az kalmıııışşşşşşşKendi adimi listede goremedim hadi beni de ekleyelim:)
Feyza yaş 29
SAT 1 Agustos BAT 1 eylul
güzel haberler paylaşalım inşallahhhhEvet canim merakla bekliyorum
güzel haberler paylaşalım inşallahhhh
2 tane negatif aşılamam var, martta 2. aşılama oldu o zamandan beri hiç gitmedik doktora. gitsem 3. aşılama olcak gücüm yok enerjim yok. spermlerin hızı düşük varikosel var.
bu ay yine farklı bir bitkisel karışım kullandık. inanark yedik yumurtlama günlerini güzel değerlendirdik.
burdaki herkes bi kaç aydır deniyo, o yüzden hepsi inançlı morallaeri yüksek, umutları tükenmemiş. ben bu yazdıklarımla hrkesin moralini bozcam. silin beni listeden kimseyi üzmiyim bi daha yazmiyim buraya
geçen bende göremedim acaba unuttuk mu söyledide yazmadım mı diye düşündüm sana sorcaktım şimdi ekliyorumKendi adimi listede goremedim hadi beni de ekleyelim:)
Feyza yaş 29
SAT 1 Agustos BAT 1 eylul
şu ov.testini hiç yapmadım anlamıyorum da hayatımda 1kez gebelik testi yaptım sadece o da negatiftiKizlar ovu testim bugun biraz daha koyu. Dunku ve bugunku
EVET tatlım var bi tık koyulaşma 6günün kaldı çok heyecanlı..zaman çok olunca insan heyecanı unutuyo benim 25 gün var ama senin adına heyecanlıyımKizlar ovu testim bugun biraz daha koyu. Dunku ve bugunku
ilk bebek için yaniiişu ov.testini hiç yapmadım anlamıyorum da hayatımda 1kez gebelik testi yaptım sadece o da negatifti2.ye kısmet inş son olur :)
son hafta gelip çattımı çanlar çalıyor zaten onun öncesi sıkıntı yok .DEVET tatlım var bi tık koyulaşma 6günün kaldı çok heyecanlı..zaman çok olunca insan heyecanı unutuyo benim 25 gün var ama senin adına heyecanlıyım
varikoselinde dereceleri var bizmki çok ciddi,değil bu değerlerle normal yolla bile olabilir. olmayınca üzülüyo insan.Arkadasim moralini hic bozma, nickinde 72yi gorunce 72 dogumlu yani 40li yaslarda oldugunu dusundum ama cok gencsin, hatta yasitimsin tam. 2 yil, yasayan icin cok uzun bir surec ama ben inaniyorum ki hep stresten olmamistir. Ayrica varikosel ciddi bir engel degil, arkadisimin esine de denmisti ama ilk denemede- tek denemede bebekleri oldu simdi 1.5 yasinda.
Onemli olan psikolojiyi saglam tutmak. Belki stresten, belki yedigin ictiginden, hormon degisiminden dolayi bebek tutunamiyor. İnancli biri misin bilmiyorum ama ben inaniyorum ve benim inancima gore insanlarin dogum ve olum tarihi bellidir, yazilmistir. Buna gore bebek de elbette gelecektir, belki de bu surec bizim ilahi katta sinavimizdir. İsyan mi ediyoruz, tevekkul mu ediyoruz diye. O yuzden elimden geleni yapip Allaha birakmak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?