şuan isyan ettiğin için üzülmen bile başarısız olmadığının kanıtı.şeytanı vesveseyi kov canım eminim gerisi gelecektirvarikoselinde dereceleri var bizmki çok ciddi, bu değerlerle normal yolla bile olabilir. olmayınca üzülüyo insan.
inançlıyım çok şükğr dualarımı eksik etmiyorum. malesef bazen isyan ediyorum istemeden ve ben bu sınavdan başarılı çıkamıyorum
EVET tatlım var bi tık koyulaşma 6günün kaldı çok heyecanlı..zaman çok olunca insan heyecanı unutuyo benim 25 gün var ama senin adına heyecanlıyım
birbirimize destek için buradayızBen de cok heyecanliyim canim ya. Iyiki siz varsiniz yoksa icimde patlayacak heyecanim :)
yapma yapmaaa bak sakınnnnBu arada ben dayanamadim sabah gebelik testi yaptim negatif cikti. Daha erken oldugunu biliyorum ama bi deniim sansimi dedim. BAT gunume kadar yapmicam bir daha
el altında bulundurmamak lazım bulundurunca yapılıyo karşı koymak mümkün olmuyo maalesef.bu ay almıcam geçen ay onca testi bitirdim gereksiz gereksizBu arada ben dayanamadim sabah gebelik testi yaptim negatif cikti. Daha erken oldugunu biliyorum ama bi deniim sansimi dedim. BAT gunume kadar yapmicam bir daha
hoşgeldin canım tabiki aramıza gelebilirsin..listede adın var mı yaş ,sat ,bat,yumurtlama tarihi?kızlar bende eylülde gülenlerden olmak istiyorum ve bu ay içimde çok büyük bir umut var nedense beni de aranıza alın kızlar eylül hepimize uğurlu gelir inşşşş
kızlar bende eylülde gülenlerden olmak istiyorum ve bu ay içimde çok büyük bir umut var nedense beni de aranıza alın kızlar eylül hepimize uğurlu gelir inşşşş
senle yakınız canım hepsi arka arkaya önce ben 20 eylül sonra sencnm hoşbuldukk sare benim adım 31 yaşındayım sat 24 ağustos bat 21 eylül cnm yumurtlama zamanı da 7 eylül cnm inşşş bu ay umutluyum yarın doktor kontrolüm var :))
yok cnm senden 2 sonra ben varım :))en son benim ya
yok canım 23 eylul 27 eylüller ve daha katılanlar olacaktır.herkes hamile kalana kadar burdayz fulll enerjiyle hep destek tam destekken son benim ya
ne zamandır deniyosun ki 1 yılı geçti miinşş yaa kızlar ben bu ay aşılama yaptırmayı düşünüyorum yarın doktoruma gidicem söylicem sizce yaptırsammi aşılama yoksa gerek yok mu
aramıza hoşgeldiiinnn bu ay inşallah çift çizgiler bizimlekızlar bende eylülde gülenlerden olmak istiyorum ve bu ay içimde çok büyük bir umut var nedense beni de aranıza alın kızlar eylül hepimize uğurlu gelir inşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?