Eylülde Gel

ben de çok umutluyum bu topicten kızlar sevincez allahın izniyle

hoşbulduk kızlarr bende bu ay o sevimsiz tek çizgiyi görmek istemiyorum yaaaa korkulu rüyam oldu benim o

senle yakınız canım hepsi arka arkaya önce ben 20 eylül sonra sen

ne zamandır deniyosun ki 1 yılı geçti mi
cnm benim 7 ay oldu bekliyorum olmadı bu ay serophene ve çatlatma iğnesi oldum o da tutmadı şuan adetliyim zaten umudum eylül bakalım doktorum bu ay ne diyecek benim prolaktin yüksekmiş gögüslerde süt var o engelmiş hamilelige bunu da kaç doktor değiştirdikten sonra öğrendim şuan ki doktorum onun için ilaç verdi bakalım kullandım ama düştü mü bilmiyorum evet aynıyız yumurtlama günlerinde :)))

çatlatma iğnesine neden sonra karar verildi canım

Kizlar ya sizdn cok ben heycanliyim kac bebis cikicak diye bu ay bu topikden benim bebise arkadas bekliyrm diger topik bana ugirlu geldi ilk denememde tuttu sizede burasi hayirli gelir ınş motivasyona devam strese yer yok ben stressiz yaptim oldu umidimide cok yuksek tutmadim ki hayal kirikligim cok olmasn diye hadi bakalm gelsin bebisler

aha zeynep gelmiş bişey sorcaktım zeynepcim sen geçtiğimiz ay 1 ay boyunca çalışma yaptın mı regle ne kadar kala bıraktın?

çatlatma iğnesine neden sonra karar verildi canım

o nedir dimi yaaa ne sevimsiz bişey yapayalnız:) ya ordan yanında silik milik bişey çıkmaz mı arkadaş çkmıyorrr çok net tek ve kararlı uyuz çizgi
cnm birkaç doktora gittim birisi rahim ağzında yara var dedi gel yakalım dedi birisi polip var dedi adet bitimi gel alalım birisi hiç bişi yok stesi brak dedi bi tek şimdiki doktorumu beğendim o zaten uyguladı yumartlama takibi yani oda tutmadı gerçi

ya sorma bende ışığa tutuyorum belki yalnız değildir yanında ki görünmüyordur diye camın karşısında görünecek diye bekliyom yok çıkmıyor ama taktım yani birgün kanda bile öğrensem gebeliği yine de idrar testi yapıcam o çifti görücemmm

aha zeynep gelmiş bişey sorcaktım zeynepcim sen geçtiğimiz ay 1 ay boyunca çalışma yaptın mı regle ne kadar kala bıraktın?
Canm ben reglimden hemen sonraki gunler calisma yaptim iki gunde bir diye hatirliyrm ovi testimn siparisi geldiginde yapip baktim daha yumurlamamistim ama o geceyide degerlendirdik yani daha yumurtlamam olmamisti o zman sonra koyulastiktan bigun sonrada degerlendirdik o kadar sonrasi haftada iki oldu cok aşırı degerlendirmedik ama adet sonrasi cok calistik diyebilirim

böyle de azimliyiz işte aferin bize kızlarrr

hmm işte doktorlar bile birbirleriyle uymuyo ya çok enteresan ..inşallah en kısa zamanda canım çift çizgi

Zeynepcim benim ovu testlerimi gordun mu. Sen de bu yolla ogrenmistin. Benzerlik var mi acaba yoksa daha mi koyuydu?

böyle de azimliyiz işte aferin bize kızlarrr

hmm işte doktorlar bile birbirleriyle uymuyo ya çok enteresan ..inşallah en kısa zamanda canım çift çizgi
inş cnm ya aşılama yaptırsammı diye düşünüyorum bu ay doktoruma danışıcam bakalım ne dicek ama ben aşılama isticem başka bi yerde de okudum kadarıyla aşılamanın ilişkiden bi farkı yok boşuna yaptırma zaten olasılığıda pek yok diyorlar

kaçıncı aydı senin canım ? eğer çok fazla olmadıysa tıbbi yollara hemen girişme derim ben

Zeynepcim benim ovu testlerimi gordun mu. Sen de bu yolla ogrenmistin. Benzerlik var mi acaba yoksa daha mi koyuydu?
Canm senin yazdiklarina heo cvp vericem ama yazilari okuyunca unutuyrm benim belirtilerimde ayni senin gibiydi ama hergun gittikce koyulasti seninki suan tam koyulasma goremedim ama baslangic boyleydi her sabah ilk idrar la yap daha saglikli sonuc alırsın

Tamam canim cok sagol 5 gun kaldi koyulasir insallah

cnm nisandan beri deniyoruz işte bu 6. ay olacak inş son ay olacak :)) neden cnm ilaçlardan ötürü mü dedin tıbbı yollara başvurma diye
yok canım değil sadece tıbbi yönlere başvurduğunda sanki daha yorucu ve yıpratıcı oluyor gibi geliyo bana sadece benim düşüncem bu .bi de 6ay çok uzun bi süre değil o yüzden söyledim

ovulasyon testi ilk idrarla yapılmıyo diyolar bide bak oluyomuş demek

yok canım değil sadece tıbbi yönlere başvurduğunda sanki daha yorucu ve yıpratıcı oluyor gibi geliyo bana sadece benim düşüncem bu .bi de 6ay çok uzun bi süre değil o yüzden söyledim
katılıyorum aynen 6 ay bu devirde hiç uzun bi süre değil arkadaşım sabret doğal süreçlerle devam edin en az 1 yıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…