Eylülde Gel

katılıyorum aynen 6 ay bu devirde hiç uzun bi süre değil arkadaşım sabret doğal süreçlerle devam edin en az 1 yıl
allahın takdiri doğru zamanı bekliyor benim arkadaşın hiç bir sıkıntı olmamasına rağmen hem eşi hem kendi 11.ayda geldi.vakit saat gelmeyince ne yapsak boş ,boşuna yıpranıyoruz

inşallah canım umutlar dualar bu yönde
olur ins canım ben 3ay önce 7 haftalik bebeğini kaybetim ve yeteri kadar bekledik inşallah bu ay olur tekrardan yasamak istiyorum o duyguyu ve bu. Ay ovulasyon aldım bakalım iki gündür yapiyorum silik çizgi çıkıyor bakalım n zaman koyukasicak senin hikayenin ne he bide sat 16agustos bat 19 eylul

aa buldumm hemencecik insallh dedigiz gibi olur ve bu ay herkes hamile. Kalir
Hoşgeldin canım kaybettiğin bebeğin için çok üzüldüm,bizden daha tecrübelisin deneymlerini bizle paylaşırsan mutlu oluruz.Listeye ekledim seni de liste ilk sayfada yaşın eksik bilgi yaşın kaç

rabbim bi daha o üzüntüyü yaşatmasın canım inşallah,bu sefer olumlu olur dilerim.
-
benim de yaş 28 evliliğim eylülde 3yıl olacak nasipse ,eşim korundu hep.3aydır deniyoruz normalde 28günde bir saati bile şaşmayan adetim ilk ay 5gün gecikti heveslendim hayatımda ilk kez test yaptım :) negatif cıktı ve ardından regl oldum.ikinci ay 5gün öne geldi,geçtiğimiz ay da 1hafta öne geldi ,böyle bir sistemim değişti anlayacağın.hiç ov.testi kullanmadım.geçtiğimiz aylarda yumurtlama zamanı (takvim hesabıyla) birlikte olduk ama çok çok üstüne düşmedik (bu gün aşırı vs.) ilk kez bu ay adet bitiminden sonra yumurtlama zamanı beklemeden gün aşırı birlikte olduk yani bu ay gerçekten üstüne düştük.dün akşam adete 9gün kala hafif kasık batması,bel ağrısı başladı .sanırım bu ay da erken olucam.bat 3 bu arada.

ne döktürdüm be ,yazarken yoruldum

kızlar beklemek ten korkuyorum zaman bize acımıyor geçip gidiyor yaş 31 oldu yaşıtlarımın 2 çocuğu oldu bense yalnızım o yüzden hatta tüp bebek bile istiyorum bende eşim gerek yok bekleyelim diyor her ay aynı hüsran beni çok yıkıyor

canım çevre faktörüne bakarsak bunalıma gireriz pozitif oluyoruz kötü düşünceleri kovuyoruz.vardır bi zamanı .tüp bebek için acele etme derim.hem maddi hem de manevi epey yıpratıcı bi süreç diye biliyorım çünkü .
allahın izniyle zahmetsiz şekilde güzel haberleri paylaşcaz

Hoşgeldin canım kaybettiğin bebeğin için çok üzüldüm,bizden daha tecrübelisin deneymlerini bizle paylaşırsan mutlu oluruz.Listeye ekledim seni de liste ilk sayfada yaşın eksik bilgi yaşın kaç
tabıykıde canım yardımcı olmak isterım her Konuda yasım 25 bu arada

Kızlar benide ekleyin eylülde 5.deneme olacak inşallah daha fazla beklemeyiz
Hoşgeldın canım
okumaktan sıkılmadım okumayı severım sen bol bol yaz ben okurum

Sen döktürmeye pek meyillisin zaten şekerim hehehehhe çenebaz seniiiiii

inş cnm saol destegin için zaten en önemli şey psikoloji işte ben onu başaramıyorum yaa (( hemen olsun istiyorum hayaller kuruyorum olmuyor snra çok üzülüyorum ne kadar tutuyordur şimdi tüp bebek cnm fiyat olarak acaba hiç bi bilgim yok

yeni gelen arkadaşlarımıza sesleniyorum....Bu topikte umutsuzluk yok....Pozitiflik var, güzel düşünceler var..Sinerji enerji varrr...Sizleride buna davet ediyoruz...Bat larımıza az kala birlikte bekliyoruz destek oluyoruz birbirimize....hepinizi öpüyorummm ohhhh misss

tabıykıde canım yardımcı olmak isterım her Konuda yasım 25 bu arada

Hoşgeldın canım
okumaktan sıkılmadım okumayı severım sen bol bol yaz ben okurum
seve seve
sen de yaz ama birbirimize destek olmak için buradayız :

Kizlar carsiyi o kadar dolastim aklimdadi gebelik testi alip yapmak amaa nasi bi kafa varsa unutup gelmisim normalde bisi alincaksa asla unutmam hayirlisi vardir bisi bundada

Kizlar carsiyi o kadar dolastim aklimdadi gebelik testi alip yapmak amaa nasi bi kafa varsa unutup gelmisim normalde bisi alincaksa asla unutmam hayirlisi vardir bisi bundada

Olsun bekle bakalım olmadı yarın alırsın şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…