Eylülde Gel

sen de sağol canım ne demek ya hepimiz aynı durumlardayız.canım rakam konusunda bilgim yok sadece masraflı olduğunu duymuştum.araştırmadım sen de araştırma allah gerektirmesin.
doğal yollardan olcak bebişlerimiz

9 bin tl yi buluyor canım bizim işyerindeki abiden biliyorum onalrında olmuyor 2.tüp bebeği yapacaklar daha yeni sordum fiyatlarını...

slm kızlarrr....kimseye umutsuzluk yaptırmıyonuz....helal olsun gerçekten...ben bu sabah bi umutsuzluğa düştüm dün sabah ovi testi yapmıştım biraz koyuluk vardı bu sabah yine aynı saatte yaptım koyuluk azalmıştı...bat a 5-6 gün var bi motivasyon düştü gerçekten bide hiç bir belirtim yok çok garip....önceden adetime 10 gün kala hafif göğüs ağrım başlar ve gittikçe artardı birde yumurtlamadan sonra beyazımsı akıntım olurdu bu ay ikiside yok....ne adete ne hamişliğe de belirtim yok arada hafif bi kasık ağrısı ....:)

seve seve
sen de yaz ama birbirimize destek olmak için buradayız :
tabıykı canım kafam dağılıyor böyle yoksa hep kafamda dolaşıyoo

Aynen tatlm bu ay olmadi obur ay elbet bigun olucakk hepimiz icin ayni kafamizdan uzaklastiralim hepimiz saglikliyiz,hamileyiz biz anneyiz cok sukur ve oyle de oldu
aynen öle canım herseyde bır hayır vardır Beklıcezz

Bende haziran ayında kullanmıştım bu ikisini fakat durum ortada bende umutluyum eylül ayindan

Bende haziran ayında kullanmıştım bu ikisini fakat durum ortada bende umutluyum eylül ayindan
dostinex i de mi kullandın cnm düştü mü hormonun yani prolaktin düştü mü ve hala kullanıyormusun yoksa kestin mi haziran demişsin bidaha ki ay denemedin mi serophene ve dostinex

kızlar nerdesiniz herkes dağıldı mı yemek arası mı verdiniz biranda toplaşıp biranda yok oluyosunuz

Meraba kizlar benide eklermisinz listeye yasim 24 sat 31 temmuz bat 4 eylül ovü.tarihi tahmini 21 agustos 1 yildir deniyoruz

Herkese selam tüm gün sehir disinda toplantidaydim internetin cekmedigi bir alanda sizi coooook merak ettim yemegi yedim yarım saattr kacirdiklarimi okuyorum bu ne eenrji vallahi size bravo gerçekten supersiniz inşallah kisa sürede güzel haberleri aliriz kalbim sizinle hiziniza yetisemesemde

hoşgeldin canıııım bütün gün eksikliğin hissedildi valla yaa

hadi yaa baya varmış cnm şok oldum

Buyuk devlet hastaneleri de var tup bebek yapan. Arastirma veya uni. hastanelerinden. Tabi kriterleri var, ozeldeki gibi degil. Mesela yas kriteri, evlilik yili vs. Onlari da arastirabilirsin.
Ama bence daha erken bunu dusunmek icin. Burdaki herkes dogal yollarla gebe kalacak! Ve bu sene icinde! Hepimiz 2016 annesi olacagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…