sen de sağol canım ne demek ya hepimiz aynı durumlardayız.canım rakam konusunda bilgim yok sadece masraflı olduğunu duymuştum.araştırmadım sen de araştırma allah gerektirmesin.inş cnm saol destegin için zaten en önemli şey psikoloji işte ben onu başaramıyorum yaa(( hemen olsun istiyorum hayaller kuruyorum olmuyor snra çok üzülüyorum ne kadar tutuyordur şimdi tüp bebek cnm fiyat olarak acaba hiç bi bilgim yok
senin bu konudaki sakinliğinden lazım işte bizlereeeeeee kızlaaarrr bi tutam alalım haydiiKizlar carsiyi o kadar dolastim aklimdadi gebelik testi alip yapmak amaa nasi bi kafa varsa unutup gelmisim normalde bisi alincaksa asla unutmam hayirlisi vardir bisi bundada
senin bu konudaki sakinliğinden lazım işte bizlereeeeeee kızlaaarrr bi tutam alalım haydii
Aynen tatlm bu ay olmadi obur ay elbet bigun olucakk hepimiz icin ayni kafamizdan uzaklastiralim hepimiz saglikliyiz,hamileyiz biz anneyiz cok sukur ve oyle de olduOlsun bekle bakalım olmadı yarın alırsın şekerim
sen de sağol canım ne demek ya hepimiz aynı durumlardayız.canım rakam konusunda bilgim yok sadece masraflı olduğunu duymuştum.araştırmadım sen de araştırma allah gerektirmesin.
doğal yollardan olcak bebişlerimiz
hadi yaa baya varmış cnm şok oldum9 bin tl yi buluyor canım bizim işyerindeki abiden biliyorum onalrında olmuyor 2.tüp bebeği yapacaklar daha yeni sordum fiyatlarını...
tabıykı canım kafam dağılıyor böyle yoksa hep kafamda dolaşıyooseve seve
sen de yaz ama birbirimize destek olmak için buradayız :
aynen öle canım herseyde bır hayır vardırAynen tatlm bu ay olmadi obur ay elbet bigun olucakk hepimiz icin ayni kafamizdan uzaklastiralim hepimiz saglikliyiz,hamileyiz biz anneyiz cok sukur ve oyle de oldu
Bende haziran ayında kullanmıştım bu ikisini fakat durum ortada bende umutluyum eylül ayindancnm benim 7 ay oldu bekliyorum olmadı bu ay serophene ve çatlatma iğnesi oldum o da tutmadı şuan adetliyim zaten umudum eylül bakalım doktorum bu ay ne diyecek benim prolaktin yüksekmiş gögüslerde süt var o engelmiş hamilelige bunu da kaç doktor değiştirdikten sonra öğrendim şuan ki doktorum onun için ilaç verdi bakalım kullandım ama düştü mü bilmiyorum evet aynıyız yumurtlama günlerinde :)))
dostinex i de mi kullandın cnm düştü mü hormonun yani prolaktin düştü mü ve hala kullanıyormusun yoksa kestin mi haziran demişsin bidaha ki ay denemedin mi serophene ve dostinexBende haziran ayında kullanmıştım bu ikisini fakat durum ortada bende umutluyum eylül ayindan
bende çatlama iğnesi vurulmak istiyorum...ne zaman gitmem lazım doktora...adetten kaç gün sonra.....Bende haziran ayında kullanmıştım bu ikisini fakat durum ortada bende umutluyum eylül ayindan
hoşgeldin canım ekliyorum bat.a az kalmış inşallah güzel haberi bu ay alırsn grubumuz hepimize uğur getirsinMeraba kizlar benide eklermisinz listeye yasim 24 sat 31 temmuz bat 4 eylül ovü.tarihi tahmini 21 agustos 1 yildir deniyoruz
Amiiiiiinnnn insallah insallah yarabbim kimseyi evlatsizlikla sinamasnhoşgeldin canım ekliyorum bat.a az kalmış inşallah güzel haberi bu ay alırsn grubumuz hepimize uğur getirsin
Aminnn inşallah canımmAmiiiiiinnnn insallah insallah yarabbim kimseyi evlatsizlikla sinamasn
hoşgeldin canıııım bütün gün eksikliğin hissedildi valla yaaHerkese selam tüm gün sehir disinda toplantidaydim internetin cekmedigi bir alanda sizi coooook merak ettim yemegi yedim yarım saattr kacirdiklarimi okuyorum bu ne eenrji vallahi size bravo gerçekten supersiniz inşallah kisa sürede güzel haberleri aliriz kalbim sizinle hiziniza yetisemesemde
hadi yaa baya varmış cnm şok oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?