Eylülde Gel

hoşgeldin canıııım bütün gün eksikliğin hissedildi valla yaa
Hic sorma vanim caliştay hazirlamislar bu hafta ful geziyorum şehirden uzak mekanlarda oluyor dogal olarak tel cekmiyor ama kizlara bravo valla oku oku bitiremedim enerjinize hayranim bu arad yarin regli finitoooo akşama sogan kürünü deniyorum canimm

Zeynep canim okudum haberlerini ama cevap yazamadim üzulmek moral bozmak yok sen çok erken ögrendin hamişligi daha bat gününe 3 gun var diyosun düsun yani doktorun gormemesi seni telaşlandirmasin strese sokmasin o doktorlar cok biliyo sen dua et rabbim bebisini yazdiysa kaderine olur ve kimse bunun onjne gecemez biz sana dua etcez sende et gecicek bu günler...

Zeynepcim sen uzulme daha bebis miniminnak yakinda kalp atislarinida duyarsin inşaallah. ...sen dua etmeye devam et kalbini Ferah tut.

Rahmi geride olan var mi bu kalmaya engel olabilir mi acaba doktor olmaz dedi ama

Sagol canm inşallah bende kendi haline biraktim vitamin hapi aliyrm hic sikinti stres yapmicam bi on gun sonra gidicem ve karar verdim doktora cok gitmicem ne kadar cok gidersek o kadar can sıkıcı haberler alıp stres üzüntü yapiyruz
Zeynepcim sen uzulme daha bebis miniminnak yakinda kalp atislarinida duyarsin inşaallah. ...sen dua etmeye devam et kalbini Ferah tut.
Sagol canm dualrinizi esirgemeyin bende size ediyrm ve hamile olmama ragben burayı takib ediyrm sevincinizi gormek ortak olmak icin

kızlar ovulasyon testi yapan yok mu ovu.resmi görmüyoruz ..ben haftaya falan koyabilcem anca

Slm kızlar bende bu ay umutlanıp hayal kırıklığına uğrayanlardanım.2 yıldır evliyim kasım ayında 3 aylık hamileyken düşük yaptım şimdide olmuyor dr sorun yok diyor ama bende sabır kalmadı üstelik eltimde hamile aile içindeki durumumu tahmin edin artık. Sat:26 ağustos bat:23 eylül yaş:30

stres yapma arkadaşım bu iş nasip işi daha 2 yıllık evlisin ben gibi. acil bi durum yok dont panicseni de ekliyorum listeye burada motivasyon ,enerji tavan

Bosver ya eltin olsun hamile sen uzme kendini Allah hayirlisi ile sana da nasip eder demekki vakti var...kimse kistasin olmasin...

Sevgili günlük;
bugün yine motivasyon ve enerjimiz boldu.umutluyduk umudumuzu hiç kaybetmeyecektik,bu ay olmayadabilirdi olsundubugün herkes sessiz ama kararlı bekleyişini sürdürdü,herhangi bir haber almadık azcık kaldı bebiş haberlerinin yağmasına,gözümüzü budaktan ayırmıyoruz çalışıyoruz yaniağustosun son gecelerini yaşarken eylüle merhaba demeye hazırız günlükçüğümbu gecelik sana iyi geceler der,tüm umutdaşlarımı da öperim kocaman

Kizlar ya goguslerim o kadar sisti ki artik oturup kalkarken bile agriyor. Bir de karin boslugumla goguslerimin alt tarafinda batma seklinde agri var. Usuttum mu acaba?

dostinex i de mi kullandın cnm düştü mü hormonun yani prolaktin düştü mü ve hala kullanıyormusun yoksa kestin mi haziran demişsin bidaha ki ay denemedin mi serophene ve dostinex

canm günaydın akşam pek giremiyorum yeni gördüm ..
haziran ayında serephone ve pregnly kullandım yumurtlarım olustu fakat hamilelik olusmadı ..
serephone öncesi prolaktin 30 falandı , o ay adetim tam 21 gün gecikti .. tekrar dra gittim hormonlara bakıldı prolaktin ellili bişeylere cıkmıstı .
dostinx kullanmadım ben. parlodel verdi . daha cabuk etki gösterir dedi ama gercekten ağır bi ilaç .. ilaç sonrası kontrolde normale düşmüştü . sadece 1 ay kullandım

bende çatlama iğnesi vurulmak istiyorum...ne zaman gitmem lazım doktora...adetten kaç gün sonra.....
2. gün cağırmıstı benm dr um 2. günü gitmiştim . hormonlara bakılıp ilaç veriyo baslayacağın tarihi kontrol tarihini falan söylüyo

evettt allah'ın izniylee 2016 bebişleri ve anneleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…