Hic sorma vanim caliştay hazirlamislar bu hafta ful geziyorum şehirden uzak mekanlarda oluyor dogal olarak tel cekmiyor ama kizlara bravo valla oku oku bitiremedim enerjinize hayranim bu arad yarin regli finitoooo akşama sogan kürünü deniyorum canimmhoşgeldin canıııım bütün gün eksikliğin hissedildi valla yaa
Hosgeldim aramiza yeni umutlar yeni bebişler dolcak listemizMeraba kizlar benide eklermisinz listeye yasim 24 sat 31 temmuz bat 4 eylül ovü.tarihi tahmini 21 agustos 1 yildir deniyoruz
Zeynep canim okudum haberlerini ama cevap yazamadim üzulmek moral bozmak yok sen çok erken ögrendin hamişligi daha bat gününe 3 gun var diyosun düsun yani doktorun gormemesi seni telaşlandirmasin strese sokmasin o doktorlar cok biliyo sen dua et rabbim bebisini yazdiysa kaderine olur ve kimse bunun onjne gecemez biz sana dua etcez sende et gecicek bu günler...Canm senin yazdiklarina heo cvp vericem ama yazilari okuyunca unutuyrm benim belirtilerimde ayni senin gibiydi ama hergun gittikce koyulasti seninki suan tam koyulasma goremedim ama baslangic boyleydi her sabah ilk idrar la yap daha saglikli sonuc alırsın
Sagol canm inşallah bende kendi haline biraktim vitamin hapi aliyrm hic sikinti stres yapmicam bi on gun sonra gidicem ve karar verdim doktora cok gitmicem ne kadar cok gidersek o kadar can sıkıcı haberler alıp stres üzüntü yapiyruzZeynep canim okudum haberlerini ama cevap yazamadim üzulmek moral bozmak yok sen çok erken ögrendin hamişligi daha bat gününe 3 gun var diyosun düsun yani doktorun gormemesi seni telaşlandirmasin strese sokmasin o doktorlar cok biliyo sen dua et rabbim bebisini yazdiysa kaderine olur ve kimse bunun onjne gecemez biz sana dua etcez sende et gecicek bu günler...
Sagol canm dualrinizi esirgemeyin bende size ediyrm ve hamile olmama ragben burayı takib ediyrm sevincinizi gormek ortak olmak icinZeynepcim sen uzulme daha bebis miniminnak yakinda kalp atislarinida duyarsin inşaallah. ...sen dua etmeye devam et kalbini Ferah tut.
stres yapma arkadaşım bu iş nasip işi daha 2 yıllık evlisin ben gibi. acil bi durum yok dont panicSlm kızlar bende bu ay umutlanıp hayal kırıklığına uğrayanlardanım.2 yıldır evliyim kasım ayında 3 aylık hamileyken düşük yaptım şimdide olmuyor dr sorun yok diyor ama bende sabır kalmadı üstelik eltimde hamile aile içindeki durumumu tahmin edin artık. Sat:26 ağustos bat:23 eylül yaş:30
Bosver ya eltin olsun hamile sen uzme kendini Allah hayirlisi ile sana da nasip eder demekki vakti var...kimse kistasin olmasin...Slm kızlar bende bu ay umutlanıp hayal kırıklığına uğrayanlardanım.2 yıldır evliyim kasım ayında 3 aylık hamileyken düşük yaptım şimdide olmuyor dr sorun yok diyor ama bende sabır kalmadı üstelik eltimde hamile aile içindeki durumumu tahmin edin artık. Sat:26 ağustos bat:23 eylül yaş:30
Hosbuldk canmHosgeldim aramiza yeni umutlar yeni bebişler dolcak listemiz
dostinex i de mi kullandın cnm düştü mü hormonun yani prolaktin düştü mü ve hala kullanıyormusun yoksa kestin mi haziran demişsin bidaha ki ay denemedin mi serophene ve dostinex
2. gün cağırmıstı benm dr um 2. günü gitmiştim . hormonlara bakılıp ilaç veriyo baslayacağın tarihi kontrol tarihini falan söylüyobende çatlama iğnesi vurulmak istiyorum...ne zaman gitmem lazım doktora...adetten kaç gün sonra.....
evettt allah'ın izniylee 2016 bebişleri ve anneleriBuyuk devlet hastaneleri de var tup bebek yapan. Arastirma veya uni. hastanelerinden. Tabi kriterleri var, ozeldeki gibi degil. Mesela yas kriteri, evlilik yili vs. Onlari da arastirabilirsin.
Ama bence daha erken bunu dusunmek icin.Burdaki herkes dogal yollarla gebe kalacak! Ve bu sene icinde! Hepimiz 2016 annesi olacagiz
bu sefer olacak allah'ın izniyleBat 23 eylul yeni umutlarr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?