Eylülde Gel

oyyy severim bu günlüğü beeennnn bunu ihmal etmemelisin bence bayıldımmm

canlar günaydıııııııııııınnn bugün güzel haberler gelsin sevinelim nasıl keyifler

cnm neden dostinex vermedi ki ben onu kullanıyorum düştü mü acaba diyorum ya haftada bir hap anca alınıyor yarım yarım yutuyorum çünkü sen o hapı nasıl alıyorsun günlük mü

inş cnm da beklemek çok zor benim için ama ben o kriterlere uymuyorum eminim çünkü daha aşılama yaptırmadım özelde de çok pahalıymış ya erken diyorlar evet eşimde istemiyor ama benim bugün doktor kontrolüm var konuşcam bakalım ne dicekk

Canım benim tüp bebeğe gelinceye kadar çok fazla yol var bence önce onları denemelisin.en son çare tüp bebek bence...Ama doktoruna sor tabi bakalım o ne diyecek....Özele gidiyorsan muayene dikkat et yalnız sırf para tuzagı

Benimde kistim azdı cansu1109 kasıklarım çok ağrıyor yaaa....Eylül'ü atlatınca bi kontrole gideyim.Büyüdümü naptı yavrucak

Benimde kistim azdı cansu1109 kasıklarım çok ağrıyor yaaa....Eylül'ü atlatınca bi kontrole gideyim.Büyüdümü naptı yavrucak
benim de vardı kist evliliğin ilk zamanı sonra d.kontrol hapıyla erittik ama arada ağrım oluyor benim de tekrarlama olma ihtimali yüksek ama gitmiyorum dr.ben de inatla düz mantık .

ov.günün mü bugün canım ? çatlama ağrısı olabilir mi

Yok bebeişim daha var ovulasyona. Fetil döneme girdim. Lakin bu bacaklara kadar vuran bir ağrı.. miyom ve kistleri olanlarda oluyor...Benimde arada unutma ben burdayım diyor kendini hatırlatıyor bana

Yok bebeişim daha var ovulasyona. Fetil döneme girdim. Lakin bu bacaklara kadar vuran bir ağrı.. miyom ve kistleri olanlarda oluyor...Benimde arada unutma ben burdayım diyor kendini hatırlatıyor bana

Benimki Çikolata kist olduğu için ilaçla yok olmuyor canım...Anca ameliyat

o zaman sen de ona sen ordaysan ben de burdayım demen gerekiyor.yapcak bişey yok onlarla yaşamayı öğrencez

evet cnm haklısın doktorumu görmek için sabırsızlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…