oyyy severim bu günlüğü beeennnn bunu ihmal etmemelisin bence bayıldımmmSevgili günlük;
bugün yine motivasyon ve enerjimiz boldu.umutluyduk umudumuzu hiç kaybetmeyecektik,bu ay olmayadabilirdi olsundubugün herkes sessiz ama kararlı bekleyişini sürdürdü,herhangi bir haber almadık azcık kaldı bebiş haberlerinin yağmasına,gözümüzü budaktan ayırmıyoruz çalışıyoruz yani ağustosun son gecelerini yaşarken eylüle merhaba demeye hazırız günlükçüğüm bu gecelik sana iyi geceler der,tüm umutdaşlarımı da öperim kocaman
cnm neden dostinex vermedi ki ben onu kullanıyorum düştü mü acaba diyorum ya haftada bir hap anca alınıyor yarım yarım yutuyorum çünkü sen o hapı nasıl alıyorsun günlük mücanm günaydın akşam pek giremiyorum yeni gördüm ..
haziran ayında serephone ve pregnly kullandım yumurtlarım olustu fakat hamilelik olusmadı ..
serephone öncesi prolaktin 30 falandı , o ay adetim tam 21 gün gecikti .. tekrar dra gittim hormonlara bakıldı prolaktin ellili bişeylere cıkmıstı .
dostinx kullanmadım ben. parlodel verdi . daha cabuk etki gösterir dedi ama gercekten ağır bi ilaç .. ilaç sonrası kontrolde normale düşmüştü . sadece 1 ay kullandım
Günaydınnnn Güzel hanımlar....sabahınız aydın... Gününüz bol neşeli olsun :) muahhhh
inş cnm da beklemek çok zor benim için ama ben o kriterlere uymuyorum eminim çünkü daha aşılama yaptırmadım özelde de çok pahalıymış ya erken diyorlar evet eşimde istemiyor ama benim bugün doktor kontrolüm var konuşcam bakalım ne dicekkBuyuk devlet hastaneleri de var tup bebek yapan. Arastirma veya uni. hastanelerinden. Tabi kriterleri var, ozeldeki gibi degil. Mesela yas kriteri, evlilik yili vs. Onlari da arastirabilirsin.
Ama bence daha erken bunu dusunmek icin.Burdaki herkes dogal yollarla gebe kalacak! Ve bu sene icinde! Hepimiz 2016 annesi olacagiz
mesai erken başlayınca ben de kargalar kahvaltısını etmeden topiği açayım da siz gelene kdr hazır olsun diyorummmKız resmen topiğin kapılarını sen açıyosun bakıyorum dabu ne hız
inş cnm da beklemek çok zor benim için ama ben o kriterlere uymuyorum eminim çünkü daha aşılama yaptırmadım özelde de çok pahalıymış ya erken diyorlar evet eşimde istemiyor ama benim bugün doktor kontrolüm var konuşcam bakalım ne dicekk
mesai erken başlayınca ben de kargalar kahvaltısını etmeden topiği açayım da siz gelene kdr hazır olsun diyorummm
ov.günün mü bugün canım ? çatlama ağrısı olabilir miBenimde kistim azdıcansu1109 kasıklarım çok ağrıyor yaaa....Eylül'ü atlatınca bi kontrole gideyim.Büyüdümü naptı yavrucak
benim de vardı kist evliliğin ilk zamanı sonra d.kontrol hapıyla erittik ama arada ağrım oluyor benim de tekrarlama olma ihtimali yüksek ama gitmiyorum dr.ben de inatla düz mantık .Benimde kistim azdıcansu1109 kasıklarım çok ağrıyor yaaa....Eylül'ü atlatınca bi kontrole gideyim.Büyüdümü naptı yavrucak
ov.günün mü bugün canım ? çatlama ağrısı olabilir mi
Yok bebeişim daha var ovulasyona. Fetil döneme girdim. Lakin bu bacaklara kadar vuran bir ağrı.. miyom ve kistleri olanlarda oluyor...Benimde arada unutma ben burdayım diyor kendini hatırlatıyor bana
o zaman sen de ona sen ordaysan ben de burdayım demen gerekiyor.yapcak bişey yok onlarla yaşamayı öğrencezYok bebeişim daha var ovulasyona. Fetil döneme girdim. Lakin bu bacaklara kadar vuran bir ağrı.. miyom ve kistleri olanlarda oluyor...Benimde arada unutma ben burdayım diyor kendini hatırlatıyor bana
olmucan ama dimiiiiiBenimki Çikolata kist olduğu için ilaçla yok olmuyor canım...Anca ameliyat
o zaman sen de ona sen ordaysan ben de burdayım demen gerekiyor.yapcak bişey yok onlarla yaşamayı öğrencez
evet cnm haklısın doktorumu görmek için sabırsızlanıyorumCanım benim tüp bebeğe gelinceye kadar çok fazla yol var bence önce onları denemelisin.en son çare tüp bebek bence...Ama doktoruna sor tabi bakalım o ne diyecek....Özele gidiyorsan muayene dikkat et yalnız sırf para tuzagı
olmucan ama dimiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?