Günaydn canm keyifler iyi cok şükür de zaman gecmiyo yahucanlar günaydıııııııııııınnn bugün güzel haberler gelsin sevinelim nasıl keyifler
Günaydn cnmGünaydınnnn Güzel hanımlar....sabahınız aydın... Gününüz bol neşeli olsun :) muahhhh
çok şükür canım .ona zeval gelmesinŞu an düşünmüyorum...İlerleyene zamanlarda belli olacak.Gebeliğe engel çünkü...Ama tek umudum diğer yumurtalığım tertemiz
Günaydn canm keyifler iyi cok şükür de zaman gecmiyo yahu
Sen nasilsn ?sende nasil keyifler ?
Günaydn cnm
Aminnnnnnnn....çok şükür canım .ona zeval gelmesin
Bende kirmizi karti yiyecekmisim qibi geliyorgeçmiyor dimi ben de son haftaya girdim ama ağrım var görürürm bu ay da kırmızı kart gibi geliyo umutlar bi dahaki ay heraldeiyiyim ama çok şükür keyfim yerinde
nasip kısmet canım vardır bunda da bir hayır umutsuzluk yokBende kirmizi karti yiyecekmisim qibi geliyor
Ya bnm zatn yumurtaliklar tembel gelisim olmuyo buay o kadar cok igne yedim ki gelissin diye zatn zor bela büyüyo catliyo ondada gebelk olusmayinca üzülüyo insan..nasip kısmet canım vardır bunda da bir hayır umutsuzluk yok
inşallah canım benim inşallahYa bnm zatn yumurtaliklar tembel gelisim olmuyo buay o kadar cok igne yedim ki gelissin diye zatn zor bela büyüyo catliyo ondada gebelk olusmayinca üzülüyo insan..
Nerdeyse 6 aydr 1 defa gelisim oldu ve catladi buda ikinci defa olacak iste Rabbm yüzümüzü qüldrsn inşallah
Ya bnm zatn yumurtaliklar tembel gelisim olmuyo buay o kadar cok igne yedim ki gelissin diye zatn zor bela büyüyo catliyo ondada gebelk olusmayinca üzülüyo insan..
Nerdeyse 6 aydr 1 defa gelisim oldu ve catladi buda ikinci defa olacak iste Rabbm yüzümüzü qüldrsn inşallah
aynen öyle canım görev paylaşımı böylegüüüüüünaaaayyyyydıııııııınnnn kııızzzlarrrr tükkan çoktan açılmış bakıyorum akşam kepenki be indiriyom cansu sabah sen açıyon
sanki bi umutsuzluk silsilesi geliyo konuşmalar öyle gidiyor hayır kızlar silkelenelim olumsuzukları anmayalım çağırmayalım,güzel günler göreceğiz güneşli günler,yeni ve umut dolu güne merhabaaa
upsssssss o nediiirkızlar testere d işli aslan pencesi içen veya içmiş olan veya içmeyi düşünen varmı aranızdaaaa
cnm o bitkisel prolaktin hormonunu düşürmeeye yarıyormuş bende duydum da kullanan varmı diye sorayım dedim gerçi ben şuanda dostinex kullanıyorum hapımı içiyorum ama ek fayda sağlarmıupsssssss o nediiir
daha neler duycam acaba
cnm neden dostinex vermedi ki ben onu kullanıyorum düştü mü acaba diyorum ya haftada bir hap anca alınıyor yarım yarım yutuyorum çünkü sen o hapı nasıl alıyorsun günlük mü
yarın olmadı ertesi gün en geç yumurtlarsn canm koyulaşmış bayaKızlar bakın bakalım bugün fertil günüm başladı ovulasyon 30 agustos herhalde bir kaç güne yumurtlarım değil mi
yarın olmadı ertesi gün en geç yumurtlarsn canm koyulaşmış baya
kızlar testere d işli aslan pencesi içen veya içmiş olan veya içmeyi düşünen varmı aranızdaaaa
ben ov.testi hiç yapmadım ama bu koyulaşacağa benziyor canım ama ama ama hani test yapmıyodukkkkk azrassssKızlar bakın bakalım bugün fertil günüm başladı ovulasyon 30 agustos herhalde bir kaç güne yumurtlarım değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?