Eylülde Gel

Günaydn canm keyifler iyi cok şükür de zaman gecmiyo yahu
Sen nasilsn ?sende nasil keyifler ?

Günaydn cnm

geçmiyor dimi ben de son haftaya girdim ama ağrım var görürürm bu ay da kırmızı kart gibi geliyo umutlar bi dahaki ay heralde iyiyim ama çok şükür keyfim yerinde

nasip kısmet canım vardır bunda da bir hayır umutsuzluk yok
Ya bnm zatn yumurtaliklar tembel gelisim olmuyo buay o kadar cok igne yedim ki gelissin diye zatn zor bela büyüyo catliyo ondada gebelk olusmayinca üzülüyo insan..
Nerdeyse 6 aydr 1 defa gelisim oldu ve catladi buda ikinci defa olacak iste Rabbm yüzümüzü qüldrsn inşallah

inşallah canım benim inşallah
belli olmaz ya daha 1hf var belki tutunmuştur şapşik

güüüüüünaaaayyyyydıııııııınnnn kııızzzlarrrr tükkan çoktan açılmış bakıyorum akşam kepenki be indiriyom cansu sabah sen açıyon
sanki bi umutsuzluk silsilesi geliyo konuşmalar öyle gidiyor hayır kızlar silkelenelim olumsuzukları anmayalım çağırmayalım,güzel günler göreceğiz güneşli günler,yeni ve umut dolu güne merhabaaa

Canım acil şifalar diliyorum sanaaaa:) tez vakitte Gelsin bebişin.

kızlar testere d işli aslan pencesi içen veya içmiş olan veya içmeyi düşünen varmı aranızdaaaa

aynen öyle canım görev paylaşımı böyle
evet kızlar bugün durgunluk seziyorum yapmayın böylee içimize kapanmayalımm 2016anneleri neredesinizzzz ses veriiiiiiiiiinnnnn

Kızlar bakın bakalım bugün fertil günüm başladı ovulasyon 30 agustos herhalde bir kaç güne yumurtlarım değil mi

Eklentiler

• image.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 45
cnm neden dostinex vermedi ki ben onu kullanıyorum düştü mü acaba diyorum ya haftada bir hap anca alınıyor yarım yarım yutuyorum çünkü sen o hapı nasıl alıyorsun günlük mü

evet canm sabah 1 akşam 1 kullandım .. ilaç ağır geldi nefes almakta falan zorlanmıstım .. hemen gittim dra .
dostinex var ama parlodel daha etkili dostinexe göre daha cabul etki gösterir dedi .. temmuz ayında zar zor kullandım gercekten ağır gelmişti ama hemen normale döndü değerim . tekrar kontrole gitmem gerekir mi bilmiyorum tabi sormadım da hiç

kızlar testere d işli aslan pencesi içen veya içmiş olan veya içmeyi düşünen varmı aranızdaaaa

ben almıstım .. eşim izin vermedi hoopp çöpe ama alayım diyorum yine aklımda kaldı çünkü gizlice içerim :)
dün bal tarcın çörekotu hazırladım .
ytemeklerden önce mi sonramı yenılcekmiş ne anlamadım onu
bende akşam yatmadan kocişide yedirdim kendimde yedim

bu sabahta cıkmadan bi kaşık dayadım ağzına

Kızlar bakın bakalım bugün fertil günüm başladı ovulasyon 30 agustos herhalde bir kaç güne yumurtlarım değil mi
ben ov.testi hiç yapmadım ama bu koyulaşacağa benziyor canım ama ama ama hani test yapmıyodukkkkk azrassss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…