Eylülde Gel

ben ov.testi hiç yapmadım ama bu koyulaşacağa benziyor canım ama ama ama hani test yapmıyodukkkkk azrassss

Gebelik testi yapmıyoruz ama ben yumurtlamamı tam bilmediğim için mecburum..bu ay tam öğreneyimde ne zamana oluyo belirtilerini kendi vucudumu tanıyayım bundan sonra yapmam artık....

Gebelik testi yapmıyoruz ama ben yumurtlamamı tam bilmediğim için mecburum..bu ay tam öğreneyimde ne zamana oluyo belirtilerini kendi vucudumu tanıyayım bundan sonra yapmam artık....
tmm o zaman hadiii bakalım bugünleri güzel değerlendir güzel haberi patlat

çalışmak çalışmak çalışmak

zaten 1 gün arayla çalışıyoruz da bu aralar sıklaştırıyım bari...Ama birde halsizim ki sorma...Yumurtlama döneminde halsizlik yaşayan oluyor mu ki...Elim ayagım tutumuyor resmen... yatsam günlerce uyuacağım..

kııızz bunlar güzel işaretler bence yaaaaaaaa ben bu ay umutluyum senden içime doğdu vallaa bak

kııızz bunlar güzel işaretler bence yaaaaaaaa ben bu ay umutluyum senden içime doğdu vallaa bak

yok be güzelim bu kadar çabuk belirti göstermez ki...ışık hızımı bu mubarek hahaha kesin üşüttüm ben..sabah kadar klima çalışıyor malum antalya şartlarında...Ondandır.

yok be güzelim bu kadar çabuk belirti göstermez ki...ışık hızımı bu mubarek hahaha kesin üşüttüm ben..sabah kadar klima çalışıyor malum antalya şartlarında...Ondandır.
ben de bu 3gündür nasıl çok idrara gidiyorum ben de heralde sıcaktan yerlere çap çap basmaktan ben de üşüttüm :/

na gZel bi temenni

Bu arada araştırmalarım doğrultusunda birşey daha öğrendim ki, yumurtlama dönemlerinde halsizlik olması normalmiş...Olurmuş yani...ovulasyonu anlamak için güzel bence...gıd gıd gıdakkkkkk

Bu arada araştırmalarım doğrultusunda birşey daha öğrendim ki, yumurtlama dönemlerinde halsizlik olması normalmiş...Olurmuş yani...ovulasyonu anlamak için güzel bence...gıd gıd gıdakkkkkk
halsizlik varsa gıdaklama mevcut hadi bkaalımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…