çok cahilim beeecnm o bitkisel prolaktin hormonunu düşürmeeye yarıyormuş bende duydum da kullanan varmı diye sorayım dedim gerçi ben şuanda dostinex kullanıyorum hapımı içiyorum ama ek fayda sağlarmı
çalışmak çalışmak çalışmakTeşekkür ederim tatlım :) o zaman ben bu bir haftayı iyi değerlendireyim
ben ov.testi hiç yapmadım ama bu koyulaşacağa benziyor canım ama ama ama hani test yapmıyodukkkkk azrassss
tmm o zaman hadiii bakalım bugünleri güzel değerlendir güzel haberi patlatGebelik testi yapmıyoruzama ben yumurtlamamı tam bilmediğim için mecburum..bu ay tam öğreneyimde ne zamana oluyo belirtilerini kendi vucudumu tanıyayım bundan sonra yapmam artık....
çalışmak çalışmak çalışmak
kııızz bunlar güzel işaretler bence yaaaaaaaa ben bu ay umutluyum senden içime doğdu vallaa bakzaten 1 gün arayla çalışıyoruz da bu aralar sıklaştırıyım bari...Ama birde halsizim ki sorma...Yumurtlama döneminde halsizlik yaşayan oluyor mu ki...Elim ayagım tutumuyor resmen...yatsam günlerce uyuacağım..
tmm o zaman hadiii bakalım bugünleri güzel değerlendir güzel haberi patlat
kııızz bunlar güzel işaretler bence yaaaaaaaa ben bu ay umutluyum senden içime doğdu vallaa bak
ben de bu 3gündür nasıl çok idrara gidiyorum ben de heralde sıcaktan yerlere çap çap basmaktan ben de üşüttüm :/yok be güzelim bu kadar çabuk belirti göstermez ki...ışık hızımı bu mubarek hahahakesin üşüttüm ben..sabah kadar klima çalışıyor malum antalya şartlarında...Ondandır.
güzel zamanlar bunlar son haftaya girdin mi zaman geçmiyooooooooooffff benim şafak 24 vayyy beeee say say bitmez
ben de bu 3gündür nasıl çok idrara gidiyorum ben de heralde sıcaktan yerlere çap çap basmaktan ben de üşüttüm :/
ooffff benim şafak 24 vayyy beeee say say bitmez
na gZel bi temenniBuyuk devlet hastaneleri de var tup bebek yapan. Arastirma veya uni. hastanelerinden. Tabi kriterleri var, ozeldeki gibi degil. Mesela yas kriteri, evlilik yili vs. Onlari da arastirabilirsin.
Ama bence daha erken bunu dusunmek icin.Burdaki herkes dogal yollarla gebe kalacak! Ve bu sene icinde! Hepimiz 2016 annesi olacagiz
hangi birine nasıl dikkat etcez ben de şaşırdım vallaTabi şimdi yaz sonuna geliyoruz hava değişimi oluyor dikkat etmek lazım
halsizlik varsa gıdaklama mevcut hadi bkaalımmmmBu arada araştırmalarım doğrultusunda birşey daha öğrendim ki, yumurtlama dönemlerinde halsizlik olması normalmiş...Olurmuş yani...ovulasyonu anlamak için güzel bence...gıd gıd gıdakkkkkk
cnm bende antalya dann :))yok be güzelim bu kadar çabuk belirti göstermez ki...ışık hızımı bu mubarek hahahakesin üşüttüm ben..sabah kadar klima çalışıyor malum antalya şartlarında...Ondandır.
benimde 23 cnm yaaa daha ne kadann çok var :)))ooffff benim şafak 24 vayyy beeee say say bitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?