Eylülde Gel

Bu arada araştırmalarım doğrultusunda birşey daha öğrendim ki, yumurtlama dönemlerinde halsizlik olması normalmiş...Olurmuş yani...ovulasyonu anlamak için güzel bence...gıd gıd gıdakkkkkk
Canm arastirmalarin dogru bende yumurtlama donemimde acayip uykum gelirdi halsizlik vardi kolumu kaldirasim gelmiyrdu canm ayrica ovi testine baktim suan tam degil ama koyulasma var isini sansa birakma genede degerlendir ne olur ne olmaz

Canm arastirmalarin dogru bende yumurtlama donemimde acayip uykum gelirdi halsizlik vardi kolumu kaldirasim gelmiyrdu canm ayrica ovi testine baktim suan tam degil ama koyulasma var isini sansa birakma genede degerlendir ne olur ne olmaz

:) oo süpermiş....değerlenireyim bari....ama halsizlikle popuşumu kaldırabilirsem

:) oo süpermiş....değerlenireyim bari....ama halsizlikle popuşumu kaldırabilirsem
demekki bol bol uyuyup yumurtlama dönemini ondan kaçırıyoz ya da aklmız uykuda olduğundan taakatimiz olmadğından verim elde edemiyoruuuzzz

demekki bol bol uyuyup yumurtlama dönemini ondan kaçırıyoz ya da aklmız uykuda olduğundan taakatimiz olmadğından verim elde edemiyoruuuzzz

Muhtemelen..Ben çünkü yumurtalama zamanında böyle birşey olduğunu bilmediğimden hep popuşumu büyütüyordum demekki çalışmak lazımmış...:))))

Muhtemelen..Ben çünkü yumurtalama zamanında böyle birşey olduğunu bilmediğimden hep popuşumu büyütüyordum demekki çalışmak lazımmış...:))))
benim de ov.günümde yumurta çatlama ağrım oluyo o kdr zor geliyor ki o ağrı esnasında bir de ilişki.ama napalım herşey evlat aşkınaa

bende bunu ilk kez duyuyorum geçen ay öyleydim hakkaten uyuz uyuz geziyodum o koltuk senin bu yatak benim,bu ayda teyit edicem bakalım.da yumurtlama döneminde ki her çalışma bebiş getiriyo mu hayır..yine işimiz Allaha kalıyoree

Selam millet!
Biz burda sohbet ederken minnos minnos embriyolar olusmakta!
Saglam tutunun cocuklar, size iyi bakmak icin burdayiz!

İşimizi Allah' a kaldıysa, olmuş bil şekerim O en güzelini en hayırlısını nasip edecektir bizlere...:)

kesinlikleeee tik tak tik tak uygun zaman değilse kapı çalmıyor maalesef

İşimizi Allah' a kaldıysa, olmuş bil şekerim O en güzelini en hayırlısını nasip edecektir bizlere...:)
amiiiinnn inşallahhh çıtır anneler olacağız 2016bebikleri ve anneleri diye topik accaz az kaldı sıkın dişinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…